Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Irina sotii nostri parca ar fi gemeni la caracter, si oricum numele il au la fel.
Eu numai pentru el am ramas in casa, acum vine si bebelina, si parintii mei sunt alaturi de mine, ieri scriam ca mama imi gateste, fratele sau tata imi aduce mancarea, nu e vorba ca nu pot, dar de multe ori am opritfocul la mancare ca madam socrela voia sa stea in bucatarie, si cum nu ma suporta langa ea trebuia sa ies. Sambata cand e Radu acasa, prefer sa stau cu el, decat o jumatate de zi in bucatarie.
Vezi ca azi e mai bine, de maine te vei simti minunat.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

20+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

pup burticutzele!

Mai intram si noi sa nu ne uitati.
Irina imi pare rau ca patimesti asa, si sper sa treaca cat mai repede.
Delia, cum sa stai mama in cap in 7 luni? a facut cel mic bungee-jumping
Iris ce-mi place mie de familia ta si de cum abordezi viata in general.
Roxana, ce noroc ac te avem la odisee. sa vezi cate intreb o sa avem la "scutece".

Noi suntem bine, maseaua mea s-a calmat, trebuie scoasa, dar dupa nastere, pana atunci trebuie acoperita cand mananc ca sa nu se mai infecteze.
Ieri am experimentat si eu niste contractii cam naspa, in sensul ca aporape toata ziua am avut burta tare, am luat no=spa forte, dar dupa parerea mea e vax, supozitor uscozin, cu scobutil, ca macar nu-i simt gustul si prefer calea aia si am baut f multa apa, chestie care cred ca chiar m-a ajutat.
Contractiile eu le pun pe seama faptului ca am senzatia ca a crescut bebe si pana isi face si el loc acolo.
Si eu prefer cat mai putine pastile. Imi amintesc ca aveam intr-o per tot asa contractii care simteam ca nu cedeaza la nimik si l-am sunat pe dr, care mi-a recomandat telefonic gyn..(medicamentul ala tare) ca nu tin minte cum se numeste niciodata , dar am refuzat sa il iau pana nu m-a vazut. Dupa ce mi-a facut a 2 a zi control pe masa si colul era destul de lung si inkis nu mi l-a mai recomandat, asa ca nici eu nu cred ca trebuie luat prea des.

Revin sa pov cum decurge la mine un consult, ca sa mai invatam unele de la altele.

Andreea 26+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

am uitat sa va spun ca bebe meu s-a intors deja spre exit! e cu capul in jos acum. acum cateva zile m-am gandit sa ii arat cum e sa stai in picioare, si rezemandu-ma de perete, am stat cateva secunde in cap. sotul meu se tot mira cat sunt de dusa...si cand m-am pus jos inapoi, respiram un pic mai greu...mi se pare normal da el de acolo: no, esti fericita acum??? te-ai apucat cu un burtoi de 7 luni sa stai in cap...si acum faci ca tractorul! :)))

27 DAVID

23+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Leditia multumesc ia sa vedem dc merge.Sper sa va placa de noi...3

Carmen ma bucur ca si sotul tau e asa dragutz.Si ai mei mai imi gatesc mai ales cat am varsat...venea saracu tata cu pachetelul la mine.Eu nu am frati asa ca sa am parte de ai mei cat mai mult.Ne mai certam noi, mai ales cu mama, dar una peste alta sunt oameni minunati aman2 ai mei.Si sa stiti ca si soacra-mea luata separat e un om bun care a trecut prin multe(sotul decedat in 1992 tumora cerebrala ramasa cu 2 baieti unul de 14 si unul de 6, sora unica decedata in 1999 cancer ovar) dar omul cu care este din 1995 este EXECRABIL si are o influenta ffff nefasta.Acum s-au mutat lg Pitesti unde dupa ce el si-a vandut apartamentul contstruiesc o casa.Nu a lasat-o cum zisese initial sa-i dea sotului meu apartamentul si noi sa-l despagubim jumatate pe fratele lui care locuieste cu prietena(noi ca fraierii nu voiam nici acte )Dar sfatuita de stim noi a provocat un scandal imens chiar cand aveam 5sapt de sarcina.In fine dupa scandal cand a aflat ac sunt gravi (nu poti spune ca ne-am grabit , eu am facut 30 ani lunea trecuta si ne stim de la 18)si-a schimbat atitudinea(ca in telenovele hi hi)Atunci ea a stat vreo 2 luni la noi, iar el la fratele lui vecin acolo unde si ridica viloaia.Cat a mai stat dupa ce a aflat de sarcina era painea lui Dzeu, intr-atat incat ne-a spus plangand la un mom dat ca nu-l mai suporta pe egoist care nu m-a felicitat nici pe mine nici pe ea, ci i-a spus ca acu dc is gravi sa nu uit sa ma zbat ink sa-mi iau casa ca el vrea sa aiba unde sa mai stea cand vine in Bucuresti.ORIBIL.mentionez ca el are copiii lui niste neispraviti saracii care nu si-au terminat liceul..da ce ma mira cu asa famile dezorganizata, parca nici nu i-as invinui pe amarati.El e cu soacra mea din'95 dar mama copiilor si sotia lui a murit in '97.Un specimen incalificabil.In fine...no more comment.Hai sa vaz dc mi-a iesit treaba cu linkul.Va pup

bb mic

POZE
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Irinati-au iesit si sunteti asa de frumosi, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sanatosi!

Poze ..

20+ Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Deci, sa va pov ce fac eu la consult, sau mai bine zis ce face dr meu
Porumbita imi pare rau ca te-a dezamagit dr, dar intrun fel o inteleg, atat timp cat nu se va mai repeta, poate a avut o zi proasta, eu care am lucrat cu clientii si vedeam zilnic fel si fel de specimene, am devenit mai ingaduitoare cu cei care lucreaza cu oamenii, iar femeile insarcinate pot fi cateodata f dificile.
Repet, sper sa nu se mai intample.

So, cand ma duc la consult cu dosarelu' dupa mine, mai intai se uita pe el, ca sa isi aminteasca cine sunt, ce "particularitati" am: rh -, amnio la activ...de-astea.
Apoi ma cantareste, tensiune, imi zice care sunt pasii/analizele/ecografiile urmatoare, ma intreaba cum ma simt, dc misca bebe si pe urma incep eu sirul de intrebari, la care imi raspunde rabdator, cu explicatii medicale (dc trebuie sa fac testul de diabet, ce preuspune, cand il recomanda - nici mie nu mi l-a recomandat pt ca mi-a iesit glicemia in limite).
La ultimul control, avand in vedere ca bebe avea 25 sapt m-a pus sa ma intind si am ascultat inima lui bebe cu un aparat si tot atunci am avut si o contractie, pe care a observat-o si m-a intrebat dc ma doare, dar nu a insistat asupra ei prea tare.
Imi place ca e un tip f serios, dar nu panicos si iti zice doar atat cat trebuie sa stii, nu te panicheaza cu posibile scenarii (asta am obs cand am avut recomandare pt amnio, in care mi-a explicat riscurile, dar a subliniat avantajele si nu pericolele fapt care pe maine m-a ajutat mult psihic).
Control pe masa am avut doar la prima inatlnire si cand m-am vaitat de contractii. A spus ca "ne mai vedem asa" in ultimul trimestru la fiecare consult.

Pup

Andreea 26+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna burticele,

Roxana, ma bucur ca esti bine, scrii putin despre tine si mai mult despre noi!
Ledi, tu esti o isteata ca nu te fixezi pe un anumit fel de nastere, eu sunt cam fixata si sper sa fie asa cum vreau eu si nu altfel.
Irina, bravo ca te simti mai bine!
Delia, sper sa nasti asa cum vrei tu! Fain ca s-a pozitionat bine bebe, eu mai am de asteptat, cica la a doua sarcina se pozitioneaza chiar spre sfarsit.
Ciufik, esti draguta, imi pare rau de contractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Irina, faine pozici, sunteti o familie frumoasa! Si burtica arata bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Irinati-au iesit si sunteti asa de frumosi, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sanatosi!

Poze ..

20+ Maria-Alexandra

multumimmmmla fel

bb mic

POZE
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vreau sa va declar ca azi fi-mea m-a ucis de tot. sta cu capul catarat in plamanul meu drept si cu picioarele face exercitii de yoga... si trage si suturi. cred ca sta de-a dreptul in picioare. cred ca o sa imi iau laptop-ul si o sa scriu numai din picioare ptr ca altfel de abia pot respira. cred ca se masoara.. sa vada cat a mai crescut
Iris, nu vreau sa ma lungesc prea mult in mesaje si de obicei ies lungi incercand sa raspund mai multor... asa ca prefer sa las povestile despre mine daca toate-s la locul lor. dar uite acum nu am mai rezistat
Irina sunteti niste dragutei amandoi! si pozele de la munte m-au uns pe suflet!!
Andreea-Ciufik.. ce e acum e floare la ureche fata de ce va fi la scutece...
Andre_eaaaa!!! pe unde umbli zilele astea?? nu ai dat raportul nici ieri!
edit ca uitasem : Delia dumnezeule mare... sa stai in cap...?? zau ca esti premiera

Mergi la inceput