Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fetelor, aici mi-au zis ca e normal sa ai contractii. Nu se da nimic. La sarcina cu Francesca la fel a fost.
Deci eu nu ma stresez, am contractii de citeva ori pe zi, dar e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata fetelor,

Scriu in viteza ca trebuie sa lucrez cu drag si spor .

Cadia, m-am trezit, chiar sunt in priza de dimineata. Din cauza nervilor de ieri, nici nu am putut dormi azi-noapte iar acum sunt cam zombie.

Porumbita, si eu as mai fi stat de vorba mai mult cu dr la ultimul control, insa nu s-a putut. Cred ca avea niste probleme dr si a fost destul de expeditiv (nu si cu ecografia). O sa fac o programare special pt discutii si lamuriri, asta cand vine rezultatul la cultura de col.

In rest, vin din nou cu o intrebare (eu izvor nesecat de intrebari...sper sa nu va stresez). Credeti ca e posibil ca la aproape 24 s sa am colostru? Ieri am observat doua pete mici pe sutien si un fel de cojita pe san.

Ma intorc la lucru dar mai arunc un ochi si pe la voi.

Pupici.

Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Buna dimineata fetelor,

Scriu in viteza ca trebuie sa lucrez cu drag si spor .

Cadia, m-am trezit, chiar sunt in priza de dimineata. Din cauza nervilor de ieri, nici nu am putut dormi azi-noapte iar acum sunt cam zombie.

Porumbita, si eu as mai fi stat de vorba mai mult cu dr la ultimul control, insa nu s-a putut. Cred ca avea niste probleme dr si a fost destul de expeditiv (nu si cu ecografia). O sa fac o programare special pt discutii si lamuriri, asta cand vine rezultatul la cultura de col.

In rest, vin din nou cu o intrebare (eu izvor nesecat de intrebari...sper sa nu va stresez). Credeti ca e posibil ca la aproape 24 s sa am colostru? Ieri am observat doua pete mici pe sutien si un fel de cojita pe san.

Ma intorc la lucru dar mai arunc un ochi si pe la voi.

Pupici.

Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Bee, eu am colostru (ca niste cojite pe san) de pe la 20 de sapt. si dr. a zis ca-i OK

23+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

leditia ai dreptate, am corectat, juma de pastila la 6 ore... insa pe bune ca nu parea prea sigura pe ea, sotul (care a asistat la toata discutia zice ca el in locul meu nu ar lua; la el a fost prima data cand am vazut-o pe doctorita si nu a fost prea impresionat de ea,..insa ma incurajeaza ca nu o sa am probleme si atunci orice doctor e bun la nastere...imi zice ca in afara fetele nasc cu doctorul de garda si nu e capat de tara

cadia poate la tine o sa fie mai bine... pe mine m-a intrebat de ce am facut doua seturi, de ce nu am facut o sg ecografie, dar de uitat s-a uitat pe amandoua, dar mai mult la concluzii si acolo unde sunt indicii... pe grafice nu a aruncat nici o privire (exceptand primul grafica care arata cat e de mare bb)....
sa ai grija ca acum consultatia e 90 ron, acum 2 sapt au scumpit tot... nasterea inca nu dar nu sa fie o surpiza pt nimeni dc o sa creasca pretul pt ca a crescut euro...si ma ia cu dureri de cap ca si asa 6000 ron e f mult... daca ma trezesc cu o sapt inainte de nastere ca o sa coste 8000 sau chiar mai mult?

iris parca asa imi aminteam si eu ca tu zicei ca la Franci ai avut contractii... of, nu stiu.. da zau dc vad placerea in a fi insarcinata, exceptand faptul ca vine bb ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

flowerbee cred ca e normal sa apara colostru... parca asa am mai citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Flo,este foarte posibil..Eu am de mult si nu o picatura doua..are si Roxana si mai sunt fete care au,dar nu nominalizez ca poate mai gresesc.

Cadia,nu te stresa..cum adik sa ti-o furi?Fii serioasa,o sa fie bine.

Iris,nu stiu cum nu se da nimic acolo pt contractii,ca peste tot se da ceva..(vezi si cazul lui cris 30)Si daca nu-ti dau nik si ajungi sa nasti prematur sau mai rau?Doamne fereste!In fine mie nu mi se pare normal sa te lase asa.

POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Neata burticute :) !
Sa va spun si eu ce am facut ieri la Dr...dupa ce mi-a facut ecograf si a facut toate masuratorile, tot ce am reusit sa "storc" de la el a fost ca e totul foarte bine: placenta e bine, masuratorile sunt f bine, totul e bine. mi-a zis doar sa nu mananc saract si sa nu stau f mult in picioare.
Si cand a venit vorba de sex, eu i-am zis ca nu vreau sa stiu, dar sotul ar vrea, si a tot incercat sa vada, ca sa-i spuna lui si bebe nu si nu . nu a vrut sa-l lase pe tati sa vada nimic :). mie-mi convine ca e smecherash
Porumbita, deci, stai linistita, ca mai sunt doctori asa, mai retinuti, care nu dau toate detaliile. pana la urma..la ce-mi fosolseste mie sa-mi spuna gradul de maturitate al placentei sau rezultatul masuratorilor, daca sunt ok? ca sa ma apuc sa caut pe internet si sa dau de fel si fel de povesti, cum ca nu e bine sau mai stiu eu ce?
Intrebai de analize, mie mi-a zis ca prin luna a saptea voi mai face niste analize uzulae.. Si eu iau Elevit de la inceputul sarcinii si mi-a zis sa iau pana dupa nastere .
va pup pe toate fetele :)

24 + cu ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

leditia ai dreptate, am corectat, juma de pastila la 6 ore... insa pe bune ca nu parea prea sigura pe ea, sotul (care a asistat la toata discutia zice ca el in locul meu nu ar lua; la el a fost prima data cand am vazut-o pe doctorita si nu a fost prea impresionat de ea,..insa ma incurajeaza ca nu o sa am probleme si atunci orice doctor e bun la nastere...imi zice ca in afara fetele nasc cu doctorul de garda si nu e capat de tara

cadia poate la tine o sa fie mai bine... pe mine m-a intrebat de ce am facut doua seturi, de ce nu am facut o sg ecografie, dar de uitat s-a uitat pe amandoua, dar mai mult la concluzii si acolo unde sunt indicii... pe grafice nu a aruncat nici o privire (exceptand primul grafica care arata cat e de mare bb)....
sa ai grija ca acum consultatia e 90 ron, acum 2 sapt au scumpit tot... nasterea inca nu dar nu sa fie o surpiza pt nimeni dc o sa creasca pretul pt ca a crescut euro...si ma ia cu dureri de cap ca si asa 6000 ron e f mult... daca ma trezesc cu o sapt inainte de nastere ca o sa coste 8000 sau chiar mai mult?

iris parca asa imi aminteam si eu ca tu zicei ca la Franci ai avut contractii... of, nu stiu.. da zau dc vad placerea in a fi insarcinata, exceptand faptul ca vine bb ....

Din fericire, eu nu platesc nici o analiza sau consultatie la Medlife, in schimb la nastere sunt sigura ca o sa ne usuce de bani.

23+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Porumbita imi pare sincer rau,e aiurea sa dai si bani si sa se mai comporte si asa.
Da,la 6 ore se da in general,cand sunt dese,dar se poate lua si la 12 ore..
Intrebare,de ce nu ti-a recomandat no-spa si scobutil pt inceput?Poate nu ai nevoie chiar de gynipral..nush ce sa zic.Asta e puternic,nici mie nu mi l-a recomandat,am zis cum e schema mai devreme..deci ma gandesc ca daca se calmeaza contractiile de la nospa,scobutil ..nu ar fi nevoie sa iei ginypralul,ca da tahicardie...

POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Porumbito... poate ai prins si o zi aglomerata la doctorita.. eu sunt mai indulgenta cu fazele astea si le inteleg asa ca nu te supara pe mine ca zic. nu vad rostul gynipral-ului pentru cateva amarate de contractii, asta clar. niste no-spa e mai mult decat suficient. mai ales ca iei si utrogestan....
Flowerbee eu am colostru de pe la 16s .... este normal.

Mergi la inceput