Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
crinuta spune:
Bravo David, nota 10.
Kita, Rayan merge si frumos, dar si alearga, dar sincer nu ma deranjeaza. Alearga dintr-un capat in altul, razand, spre mine, apoi ne imbratisam, si tare imi place. Oricum, daca e sa fac o statistica, merge 90% si alearga 10%.
Dar la voi se aude asa de tare cand alearga? Ce bloc e, de beton sau caramida?
Al meu e din caramida si nu se aude foarte tare. Pot compara, deoarece la servici suntem in bloc de beton, si e o diferenta de la cer la pamant.
Oricum, eu as pune-o la punct pe vecina aia. E firesc ca un copil sa fuga, sa rada. Ce asteptari are vecina? Sa stea toata ziua cumitne, sa vorbeasca soptit? Ea n-a avut copii?
Spune-i sa isi cumpere dopuri de urechi. Se gasesc la Carrefour.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
ana maria spune:
Kita sa stii ca si fi-miu alearga intr-una si bocane... O singura data cand a venit un baietel in vizita si alergau amandoi de se zguduia blocul vecinul de dedesubt a batut in tavanul lui. Parerea mea e ca ar trebui sa fii putin mai durta cu vecina si sa nu mai lasi sa-l ameninte pe Andrei. Nimeni nu are dreptul sa faca educatie altui copil. sarcina usoara!!!
Ioanaub in vara am mers cateva zile la Medias si ne-a placut foarte mult. Am stat in Binder Bubi si am fost si la ferma de langa.
ioanaiub spune:
Ana Maria e frumos la Binder Bubi ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata.
Kita, ce are Andrei, l-ai oprit acasa si azi? vad ca e pe antibiotice deja. eu am tinut-o pe rebe acasa luni si marti pentru ca a avut simbata si duminica o stare proasta, a vomat, ametita, etc; luni si marti a fost mai bleguta dar altceva nu a mai facut.
Despre vecini, imi imaginez ca trebuie sa fie tare rau sa fie de genul asta. Niciodata nu am avut probleme de genul asta. sub mine sta un tip tinar si o data eram cu el in lift su cu rebecca si i-am zis ca ne cerem scuze daca mai facem din cind in cind galagie. a fost foarte simpatci si a zis ca nu il deranjeaza si nici nu sta prea mult acasa.
rebe alearga si ea, dar fiind asa usurica nu face mare zgomot, in schimb orice jucarie care cade pe parchetul asta laminat face asa un zgomot ca trebuie sa fie neplacut pt cine aude.
cind fac cei mari deranj e lipsa de respect, dar cind e vorba de copii trebuie sa fie mai intelegatori (mai ales cind sint mici si pling, mi se apre aberant sa ti se bata in teava).
REcunosc ca si eu am batut in teava in 5 ani de cind stau aici de cel mult 3 ori, dar asta pt ca pe la 12-1-2 noaptea vecina mea spala presuri sau ceva de genul asta in baie (fiind pe perete cu dormitorul), trintea oalele pe jos -cind clatea, banuiesc, bocanea,cred ca avea o bancuta ceva in cada, apa se auzea cum vuia pe teava, etc. si o apuca spalatul numai dupa 12 noaptea. s-a lasat de sportul asta. sau recent au fost in renovari si continuau cu bocanitul si dupa miezul noptii, asta chiar mi se pare aiurea.
dar am citit recent un topic cu vecinii care scutura presul pe geam, si am vazut ca se poate mult mai rau. din fericire pot spune ca am vcini destul de normali si civilizati.
Ioanaiub, ce bine pronunta pe "r"!! Rebecca nici acum nu pronunta, tot la "l" sintem.
Liviana, foarte frumoase creatiile. si noi coloram mult seara, ma pune pe mine cel mai mult. incerc sa nu fac multe treburi de genul asta pt ca oricum face la gradinita destul, eu prefer acum sa stau cu ea mai mult pe afara, sau sa ne uitam la desene, sa ne giugiulim, sa vorbim (eventual in timp ce coloram).
ana-maria, imi pare bine sa te mai "vad".
Sirmie, sanatate multa!
Crinuta, am o umbrela de vinzare.
crinuta spune:
E la tine? Vedem cum facem..
Nici Rayan nu-l pronunta pe R. E L sau I, in functie de cuvant.
Eu am spus R in ziua in care am implinit 5 ani.
Crinuta si
Rayan
concerning your soul
traieste sanatos
lbelciug spune:
Patricia, multumesc. E frumos ce faceti voi seara, insa la noi situatia e mai complicata. Matei nu e f pasionat de desen, sau mai bine zis, se plictiseste repede de el. Facand insa tot felul de "creatii" cu lipit, taiat, etc e atras, i se pare interesant si spre fericirea mea, e mai cuminte. Il pun la biroul de calculator unde B nu poate sa ajunga, ii arat lui M ce sa faca si in timpul asta B sta si el linistit cu jucariile lui. Ideea e ca avand ocupatii diferite, fratii nu se deranjeaza reciproc si deci e liniste in casa. Pt mine e f imp, mai ales ca acum sunt fara sot. Nu mai zic de avantajele distractiei si satisfactiei rezultatelor. Pentru week-end ma gandesc sa iesim la cules de frunze, eventual poate facem o ghirlanda din ele si daca avem timp poate scobim/pictam un dovleac ca tot se apropie Haloween-ul... Nu cred in sarbatoarea asta, dar e distractiva activitatea de pregatire pt ea.
Am uitat sa va zic ca sambata trecuta am fost la Muzeul Antipa doar cu Matei si a fost tare incantat de ce a vazut acolo.
Kita, de acord si eu cu fetele apropo de vecina. Multa sanatate lui Andrei!
AnaMaria, imi pare tare rau ca ati renuntat la casa, dar poate gasiti ceva in oras, un apartament... si eu sunt ingrijorata cu noile norme BNR...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei
bubu05 spune:
Kita, si Vlad alearga mult in casa, proportia inversa zisa de Crinuta
si ii spun mereu sa nu mai alerge, nu ca ar deranja vecinii, ci ca se loveste
. De nenumarate ori a cazut si s-a lovit din cauza asta...si el se urca pe canapea si sare si alearga cu mingea la 10 seara si atunci chiar ii atrag atentia ca deranjeaza vecinii...iar veciunul de deasupra ne-a batut de multe ori in teava si l-am ignorat! iar cand l-am intalnit chiar i-am spus ca nu e normal sa faca asta, un copil de 3 ani nu stie sa se joace in liniste. Vecina aia a ta o sa vada ea cand creste nepotica...nasol ca e fetita si n-o sa faca zgomot cum fac baietii ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, cum faci cind esti singura, ii duci/iei tu pe amindoi?
e greu, stiu cum e ca si eu in ultima vreme am saptamini din astea. m-am hotarit sa ma reapuc de condus cu ocazia asta, dar mai intai sa iau niste ore.
Mai da cineva vigantol???noua ni s-a spus ca nu, dar stiam ca se da pina la 7 ani in lunile cu "r".
rebecca a facut 2 zile la rind scaun moale si ff deschis la culoare, aproape albicios (ea de obicei face tare/maro inchis). stiu ca nu e prea bine. mi-aduc aminte ca a mai avut cineva de aici asta, ce a fost? daca se repeta si azi fug la investigatii.
lbelciug spune:
Da, Patricia, eu ii duc, eu ii aduc. Fara masina-s moarta. Dimineata am avut emotii mari cu un politist, noroc ca s-a finalizat cu bine intrevederea cu el. Eu te incurajez sa conduci, e f util in Bucuresti,mai ales in caz de urgenta.
Eu nu le mai dau Vigantol de la cateva luni de viata pt ca li se inchidea fontanela prea repede. Cu scaunul cel mai relevanta ar fi o coprocultura... Sanatate si week-end placut!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei
crinuta spune:
Liviana, ce ai patit cu politistul?
Mie una mi s-a parut foarte lejer traficul azi dimineata. Ma mir, vinerea nu ar trebui sa fie mai rau? Sau unii pleaca in weekend de joi :)))
Crinuta si
Rayan
concerning your soul
traieste sanatos