Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Tomasa, deci Tudor dorea un fratior? O prietena ma convingea zilele trecute cum ca ceea ce-si doreste copilul mai mare aia iese. Dar eu nu cred in chestii de astea. Al meu vrea fetita :)
Sirimie, eu la 5 saptamani de sarcina am fost racita groaznic. N-am dormit doua nopti de dureri de gat. Am luat vreo 2 pastile de propolis cu vit C, 2 de tantum verde si vreo 2 de faringosept. Si atat. In rest, suc de citrice, miere, fructe si inhalatie cu musetel. Dar a fost foarte greu. M-a tinut vreo 8 zile. Acum ma gandesc cat mai rezist, ca si sotul si copilul sunt raciti si au avut febra. Deocamdata ma pisca doar nasul si mai tusesc din cand in cand.
Am fost si eu la eco si sarcina parea mai mare decat calculele, dupa ecograf as avea DPN-ul 2 mai, ca si tine parca :)

Dar mare lucru nu mi-a zis, desi erau 11 sapt. Ma gandesc sa merg la un eco mai special, sa nu astept pana la 16 sapt cand sunt din nou programata. Tu ai fost?

Kita, am dat eu o cautare pe net si am gasit urmatoarele surse de acizi omega 3: nucile, semintele de in, somonul, soia, branza tofu, dovleacul, alunele, spanacul, germeni de grau, galbenusul de ou, tonul, codul, fasolea, ulei extravirgin de masline neprajit.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Buna fetelor! N-am mai intrat demult pe aici!! Felicitari Sirimie si Coraly pentru sarcini si copii sanatosi si la termen!!! Sirimie sanatate, sa-ti treaca raceala repede!!!

Eu am lipsit, am avut o perioada mai agitata, mi s-au intamplat si bune si rele, dar sa speram ca relele trec iar bunele raman!!

Despre Didi: l-am inscris pana la urma la o gradi de stat, dupa inca o experienta nereusita la o particulara. Nici la asta de stat nu e incantat si nu prea vrea sa stea, dar macar ma costa mai putin taxa pentru perioada de incercare si de refuzuri. Acum e mare si istet si daca e convins ca nu e bine la gradi, e foarte greu sa-i demonstrezi contrariul. Dar eu sper sa ma mai tina nervii si sa perseverez. Altfel e bine, vorbeste foarte frumos, e foarte sociabil ma rog nu-l mai laud... ca stiti si voi chestia cu cioara si cu puiul....

Crinuta please da-mi si mie un PM cu omega 3 despre care stii ca e buna!! Vreau sa iau si eu o perioada si nu stiu ce model.

Kita sarcina usoara si rezista cat mai mult!! Inca o sursa omega3 este pestele gras!!

Liviana multam ca m-ai tras de maneca si m-ai trimis si aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kita, mie mi-a dat Tutunaru la ambele sarcini Biomarin Plus cu ulei de peste, f. bun dupa parerea lui. Si am luat si m-am simtit tare bine. Iar contractiile au fost si la mine mai multe si le simteam des la a doua sarcina, de la 7-8-9 luni. dar la fel, nu prea stateam, faceam de toate, plus Vlad. La prima sarcina eram linistita, stateam si ma odihneam la greu.
Iar somon mancam si mananc la greu, e preferatul meu. Plus alte feluri de peste, imi place la nebunie.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly
Sirimie, eu la 5 saptamani de sarcina am fost racita groaznic. N-am dormit doua nopti de dureri de gat. Am luat vreo 2 pastile de propolis cu vit C, 2 de tantum verde si vreo 2 de faringosept. Si atat. In rest, suc de citrice, miere, fructe si inhalatie cu musetel. Dar a fost foarte greu. M-a tinut vreo 8 zile. Acum ma gandesc cat mai rezist, ca si sotul si copilul sunt raciti si au avut febra. Deocamdata ma pisca doar nasul si mai tusesc din cand in cand.
Am fost si eu la eco si sarcina parea mai mare decat calculele, dupa ecograf as avea DPN-ul 2 mai, ca si tine parca :)

Dar mare lucru nu mi-a zis, desi erau 11 sapt. Ma gandesc sa merg la un eco mai special, sa nu astept pana la 16 sapt cand sunt din nou programata. Tu ai fost?

DPN exact la fel ca mine
Eu m-am programat pe ecografie morfologica pe 11 noiembrie, sint destul de nerabdatoare. Nu mai merg la alta ecografie pina atunci, sa nu fie prea multe. Eu nu mi-am facut nici analizele, si acuma daca am racit trebuie sa mai amin.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru sfaturi! Lamiie multa, ceaiuri, si eu. Am luat Voseptol pentru durerile de git, nu ma mai doare acuma, dar am asa o stare de oboseala si nasul infundat. Mai dureaza pina imi trece.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

David a invatat la gradinita un cantec nou

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bravo, David! Cantecelul e f frumos interpretat!
AnaMaria, cu placere! La ce gradi merge acum Didi? Voi v-ati mutat in casa noua? Imi pare rau sa aud ca ati avut probleme, dar sper ca nu au fost f grave... Succes la gradi, eu cred ca ii va place, mai ales daca au activit frumoase!

Fetele, mai ziceti cum va jucati cu copiii? Eu incerc sa am "atelier de creatie" in fiec seara cu Matei si vad ca ii place, e interesat si muuult mai linistit. Aseara am facut un fluture. Veniti si voi cu idei, la varsta asta ii intereseaza lipituri, taieturi, colorat, etc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana, Didi e inscris la o gradinita de stat, care se afla in spatele bisericii de la Lira. E doar inscris, a fost de doua ori si a plans cat a stat acolo. Eu am cedat destul de usor ca are cu cine sa stea. Nu ne-am mutat in casa noua si am renuntat la ea. E o poveste complicata.... dar tot raul spre bine... era tare complicat sa fac naveta pana in Buc in fiecare zi.

Si noi pictam seara sau desenam sau facem lectii. O idee care pe fi-miu il distreaza: sa combine culorile si sa obtina alte culori frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

In primul rand daca stiti sa imi raspundeti la subiectul asta creat de mine: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128383;
In al doilea rand astazi, dupa ce toata ziua am avut contractii, a trebuit sa stau si cu Andrei acasa caci luni cand a venit de la gradi era apatic, cu usoara temperatura (pana in 38), lipsa pofta de mancare si imi spunea ca ameteste, si de aseara e deja pe antibiotic (eram multumita ca avea mai bine de o luna de gradi, din care nu l-am tinut acasa decat o zi ca nu a avut cine sa il duca);
Astazi a fost bine si s-a jucat toata ziua, multumit ca a stat cu mine acasa.
Si in seara asta, cireasa de pe tort - vine vecina de sub mine ca cica sa imi educ copilul ca sa nu mai alerge prin casa, ci sa paseasca;
Ea are o nepoata de maxim 6 saptamani si cica ii tresare nepoata cand alearga copilu;
I-am zis ca eu la Andrei dadeam cu aspiratorul in camera cand dormea, si ca ii puneam muzica de fond, si mi-a spus ca nu vrea nora'sa. ca fiecare isi educa copilu, si ca nu ii spune ea cum sa procedeze;
Vreau sa va spun/ reamintesc ca este aceeasi vecina care pe vremea cand Andrei avea 6-7 luni si invatase sa isi miste patul a venit la usa mea intr-o dupaamiaza de duminica(pe la orele 16) si ne-a zis ca intelege ca suntem tineri, dar nici scarta scarta toata ziua ca ea nu se poate odihni si abia atunci a aflat ca aveam copil, si aceeasi vecina care dupa ce abia il dezvatasem pe Andrei de pampers, anul trecut (in iunie), la inceputul lui iulie vine la usa noastra cu aceeasi problema ca alearga copilu' prin casa si nu se poate odihni si cand s-a strecurat Andrei pe langa mine s-a aplecat la nivelul lui si i-a spus sa nu mai faca galagie ca il cheama pe nenea politistu, de avea Andrei cosmaruri si mi-a facut pipi in pat vreo trei-patru nopti la rand;
Acuma va intreb daca sunt eu o mama care nu si-a educat bine copilu sau e Andrei mai agitat si alearga prin casa?
Ai vostri copii, merg incet dintr-o camera intr-alta sau fug?, va asculta daca le interziceti sa alerge pe holul apratamentului, se opresc si isi gasesc de joaca cu altceva?
MA refer acuma numai la cazurile in care locuiti la bloc, caci ma gandesc ca a fost greseala mea ca l-am lasat aproape toata vara cu soacra' mea la tara, unde statea aproape toata ziua afara si nu avea restrictii la joaca prin curte in aer liber;

Kitacu fulgulet +32-33s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Kita, asta cu alergatul e o "treaba" generala. Copiii au multa energie, trebuie sa si-o consume. Avem si noi o vecina in bloc, foarte stresata ca cei de deasupra ei aveau 4 copii, pe ea o drranja cand mergeau copiii la baie si trageau apa. Atata i-a sicanat pana s-au mutat. Si aveau niste copii cuminti, ii vedeam cand se jucau in fata blocului, nici nu le auzeai gura. Cred ca erau terorizati de vecina.
Eu nu pot sa-ti dau sfaturi ca noi stam la parter asa ca la noi e liber la alergat
Si eu mi-am obisnuit copiii cu zgomote, cand erau mici si dormeau le puneam muzica, vorbeam normal prin casa, nu in soapta si mai tresareau si ei cand auzeau zgomote din fata blocului dar nu faceam din asta o problema
Vecina ta cred ca a uitat ca avea si ea copii care alergau prin casa, sa vedem ce o sa mai zica atunci cand va creste nepotica. Ea nu va alerga?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput