Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi putem sa facem la noi petrecerea ca acum 2 ani, dar avem nevoie sa vina cineva cu Mos Craciun. Am pierdut numarul de atunci

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alina, sanatate multa celui mic! tare ciudat cu virusul de care zici...cum se mai simte Rayan?
Vroiam sa va vad, dar albumul tau nu mai merge...pune si tu poze cu voi!
F. frumos povestesti de scoala...si mie mi se pare extrem de devreme...e un fel de gradi mai avansata

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Alina, si eu vreau sa il vad pe Rayan al tau..

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Incercati aici , sper sa mearga : http://good-times.webshots.com/album/568544008vDAvqq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Alina ti-am admirat copiii ... sunt foarte frumosi, sa-ti traiasca!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna Dimineata!
Si la Andrei la gradi se face "matematica", caci stiu ca nu voia sa mearga la gradi, caci le-a spus educatoarea ca "maine fac matematica", dar cand i-am spus ca or sa invete despre numere, si sa socoteasca, asa cum stie si el a plecat voios de acasa;

Referitor la petrecerea de Mos Craciun, eu sper sa particip, si daca nu reusesc sa ma urnesc, o trimit pe mama cu Andrei sau pe Gabi, caci vad ca si-a intrat "in mana" cu copilu si a inceput sa fie foarte atent si grijuliu cu el;
aaaa si daca ne mai primiti si cu o prietena de a mea si cu prietenul lui Andrei (Vlad:)) care are 5 ani, si de unde mi se trage elanul lui cu numele ar fi super...)
Referitor la data petrecerii, eu propun sa fie intr-un week-end (19-20 dec) sau de nu macar 13-14 dec, insa cu scuzele de rigoare nu am cum sa ma implic mai mult;

Sirimie multumim de propunerea ta!

Despre cadourile de sarbatori, am senzatia ca il cam rasfatam pe Andrei;
va primi de sf.Andrei un ceas de jucarie de la Vtech ca sa incepa sa invete orele caci a inceput sa ne capieze si un set de 3 masinute din acelea mici care incap in palma, ca sosire acasa a fratiorului va primi setul cu locomtiva Thomas (e primul set ca il va primi cadou si e acela cu sine modelul cifrei 8, cu podul suspendat) , de Mos Craciun de acasa i-am luat de la Lego un set de constructie din care se fac excavatoare si tractoare, si Dvd cu desene; La aceste jucarii mai adugam niste carticele (2 cu Thomas, alta cu abtibilduri care se lipesc si formezi diverse expresii de fete, si 2 cu ochisori care se misca si la fiecare pagina are cate o alta imagine cu aceiasi ochi- er cam de copii mici, dar lui ii plac astea, caci mai are una si o rasfoieste destul de des;iar de Sf Nicolae un joc magnetic cu numere si cifre;

Si daca la aceste jucarii mai adaug si cele de la serbarea de la gradi, si pe cele care le va primi cand ne vom intalni cu voi cu Mosu...am senzatia ca nu o sa mai am loc sa le depozitez, dar sa le mai vad si intinse prin casa..

Kitacu fulgulet +37-38s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Hahahah Kita, eu i-am luat doar cadoul pt Mos Nicolae, si e in portbagaj, ca alfel descopera tot ( ma mosteneste).
In rest, gasisem ieri la Carrefour un set de olarit, si tare mi-a facut cu ochiul, dar apoi am zis ca o fi cam mic, si daca e, il dau eu la un curs mai incolo.
Oricum, eu nu ii iau Spiderman, si urateniile alea de jucarii pt baieti. Ma intreb cum pot exista asa jucarii frumoase pt fete si atat de urate si monstruase pt baieti? Nu ma mir ca el imi cere castel de fete.
Ma rog, o sa ma gandesc ce ii voi mai luat, dar sigur ii iau un Lego mare. Mai depinde si de cumintenea lui.

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Alina, ti=am admirat copiii. Bine, pe Mandy o stiam, e la fel de frumoasa, si leita tatal ei, dar eu eram curioasa de Rayan si inca nu imi dau seama cu cine seamana...

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ca tot vorbeati de cadouri ...

la noi, adica in familia noastra, de Mos Niculae (cel putin eu asa tin minte din copilaria mea indepartata ) copiii primesc doar dulciuri (in papuci) ... Mos Craciun vine cu cadouri : pentru David am luat un set Thomas, mai trebuie sa-i cumpar ceva pentru ziua lui. Pentru Mara am cumparat deocamdata un carucior de papusi, mai trebuie sa-i cumpar si papusa, dar oferta de la noi din oras nu m-a "satisfacut" asa ca vom merge la Sibiu, la Real sau Carefour.
pe langa cei doi copii ai mei mai am trei finuti: pentru unul din ei am luat un lego iar pentru ceilalti doi inca mai caut, mai ales ca unul dintre ei implineste 1 an pe 2 decembrie asa ca va avea cadou dublu

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alina, am vazut si eu pozele. Mie mi se pare ca seamana foarte mult cu tati.
sa iti traiasca si sa te bucuri de ei...la fel de mult

Ioana_iub, si pe voi v-am vazut

Noi cu cadourile vom face cam asa, ca sa fie oarecum diferenta intre ocazii: de sf. Andrei, va primi o pijama disney cu Minnie Mouse-care este prsonajul ei favorit si cel putin o carte +dulciuri(ma dispera cu cartile, fie de povesti, desenat, abtipilduri, etc). De Mos Nicolae multe dulciuri, carticele si daca nu va fi cuminte, chiar si un batz, ca asa i-am zis ca va aduce, iar mos craciun nu m-am hotarit. Oricum, multe carticele si vad cam ce va vrea ea sa scriem in sccrisoarea catre mos craciun (inspiratie are, reclamele de pe postul de desene sa traiasca!)
eu daca as fi avut baiat, nu i-as fi luat jucarii urite, printre care se numara si cele razboinice.

simona, esti foarte draguta. ar fi o idee buna, dar este greu pt stare in care te afli acum. Iti mai este rau??

Mergi la inceput