Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eu cred ca anul asta nu ne vom mai intaln la un party de Carciun... Crinuta nu zice nimic, alta initiativa nu exista, deci...
Eu recunosc ca nu m-as putea ocupa de asa ceva.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, scuza-ma, am fost plecata cu serviciul, si in rest sunt ultra busy, cu job + o alta activitate, dar, incerc sa sun maine la vila respectiva.
Intai de toate, inainte de a suna, trebuia stabilita o zi, si nr de persoane, deoarece astea vor fi intrebarile, iar eu nu stiu ce voi spune, deci..?

Fetele, ai vostri fac matematica? La Rayan deja se fac exercitii. Momentan fac pana la 3. N-o fi prea devreme? Am innebunit eu?
Una peste alta, Rayan are niste educatoare foarte bune Abia astept serbarea de Craciun si sa primesc " operele lui de arta".

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , noi trecem printr-o perioada mai grea , copii sunt bolmavi , Mandy e racita si Rayan a luat un virus greu care seamana cu raceala dar e mult mai greu pt. bb. care pot deceda . Acum e pe antibiotic si are doua inhalatoare . Nu bea mai nimic si mie teama sa nu ajungem prin spital .
Sper sa reusiti sa va mobilizati si sa va revedeti .
Voi realitati ca acusi puiutii nostri fac 4 ani , Mandy va merge la scoala dimineata , eu la sevici si Rayan la camin .
Eu i-am luat lui Mandy un fel de casa de plata de la supermarket , ceva mai avansat iar pt. Rayan una de bb.
De asemenea iam luta lui Mandy o papusa set cu hainute si clame de par , un cap de papusa de coafat , un joc de memorie , si mlte altele , in total 10 pachete din care 6 le va primi de mos nicolae care vine la noi acasa , am inchiriat unul pt. jumate de ora .Iar restul de Craciun .
A si pt. Rayan am luat un fel de insula de bebelus cu tot felul de activitati .
Tot ce am luat a fost prin reclame si in loc de 300 euro am platit vreo 150 .
In ianuarie serbez ziua fetei sunt curioasa cat ma va costa caci vreau sa fac ceva deosebit .
De Revelion plecam o saptamana cu prietenii intr-o casa inchiriata intr-un parc de vacanta in Olanda , sper sa fim sanatosi .
Va pup si tin sa va felicit cu sarcinile , cu fetitele si baieteii ,

Mergi la inceput

Oricum, daca vreti sa facem ceva de Craciun, trebuie sa ne implicam mai multe.

Alina, ma bucur mult ca mai dai un semn de viata.
De cate ori citesc mesajele tale, si citesc de Rayan, am asa un sentiment ciudat, sa vad acest numele pe care il ador, si sa nu fie vorba de Rayan al meu :)
Ma bucur ca si tie iti place numele acesta.
Pe de alta parte imi pare tare rau ca Rayanutul tau e bolnav, si sper sa ne aduci vesti cat mai bune. Totusi, ce virus e asta?

Sanatate si lui Mandy. Ea merge la gradi, nu? Nu de alta, dar ai pomenit de scoala, si nu inteleg ce scoala fac ei la 4 ani...

Cum e sa ai si baiat? Fain, nu?

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am pus si eu niste poze noi, de la Poiana Brasov

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ioana,ce frumosi sunt copiii tai!si ce seamana intre ei!

Mergi la inceput

Buna fetelor , multumim Crinuta de urari , deocamdata ne luptam inca cu virusul ,nu pot sa iti explic ce virus e , e unul de raceala dar care face ravagii la copii , aici se numeste RS virus .
Crinuta in Olanda scoala incepe la 4 ani nu la 7 ca in Romania , e obligatorie , se merge de dimineata de la 8.30 pana la 12 apoi pauza o oara si de la 13.00 pana la 15.00 iar scoala , asta fiind 3 zile pe saptamana iar celalalte 2 zile de doar de la 8.30 pana la 12 . Aici exista si dimineata si dupa amiaza un sistem care sa preia copii celor care sa lucreze cu autobuze mici la un fel de camin de copii mai mari . Eu cum voi lucra doar pana la 12.30 o voi putea lua si astfel nu mai platesc si camin . Dimineata incep de la 7.30 astfel incat sotul o va duce la scoala ca el incepe lucrul la 9 . Rayan merge deocamdata la camin impreuna cu Mandy . De acolo a si luat virusul .
Eu sunt inebunita dupa Rayan atat ca nume cat si ca baiat , e cu totul altfel , nu e asa iritant cand plange e un fel de cearta marait de om mare , nu ma enerveaza chiar imi place sa il aud ripostand .
Este foarte cuminte , pana a fii bolnav manca bine , doarme bine .
Daca avem mai intai baiat cred ca mai vroiam 10 , glumesc insa mie imi place mult mai mult sa am baiat , ma bucur cu totul altfel de el .
Va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina Maria

Buna fetelor , multumim Crinuta de urari , deocamdata ne luptam inca cu virusul ,nu pot sa iti explic ce virus e , e unul de raceala dar care face ravagii la copii , aici se numeste RS virus .
Crinuta in Olanda scoala incepe la 4 ani nu la 7 ca in Romania , e obligatorie , se merge de dimineata de la 8.30 pana la 12 apoi pauza o oara si de la 13.00 pana la 15.00 iar scoala , asta fiind 3 zile pe saptamana iar celalalte 2 zile de doar de la 8.30 pana la 12 . Aici exista si dimineata si dupa amiaza un sistem care sa preia copii celor care sa lucreze cu autobuze mici la un fel de camin de copii mai mari . Eu cum voi lucra doar pana la 12.30 o voi putea lua si astfel nu mai platesc si camin . Dimineata incep de la 7.30 astfel incat sotul o va duce la scoala ca el incepe lucrul la 9 . Rayan merge deocamdata la camin impreuna cu Mandy . De acolo a si luat virusul .
Eu sunt inebunita dupa Rayan atat ca nume cat si ca baiat , e cu totul altfel , nu e asa iritant cand plange e un fel de cearta marait de om mare , nu ma enerveaza chiar imi place sa il aud ripostand .
Este foarte cuminte , pana a fii bolnav manca bine , doarme bine .
Daca avem mai intai baiat cred ca mai vroiam 10 , glumesc insa mie imi place mult mai mult sa am baiat , ma bucur cu totul altfel de el .
Va pup si mai vb.

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Eu tin minte discutiile noastre cand imi spuneai ca iti doresti un baiat. Ma bucur ca ti s-a implinit dorinta.
Sa stii ca daca ar fi sa mai am un copil, tot baiat as dori, dar nu e cazul, deoarece chiar nu simt nevoia unui alt copil, dar daca ar fi sa fie, sper sa fie tot baiat.
Totusi, ce invata Mandy la scoala? Pur si simplu mi se pare inuman, nu stiu de ce.... Nu sunt prea mici la 4 ani?

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Mda e putin inuman dar e ceva f. frumos ce se intampla acolo , e mai ceva ca la gradinite sau crese , ca sunt si aici pana in 4 ani . Ei au diferite activitati , de exemplu prima ora se deseneaza , a doua activitate citeste doamna o poveste , etc. nu sunt obligati sa faca nu stiu ce insa ii stimuleaza sa faca toti parte din activitate . Si de fiecare data se avanseaza in anumite chestii tip lectii . Au o clasa mare ca in povesti , intr-un colt e un fel de bucatarie in miniatura care functioneaza si cateodata fac prajituri .
Deasupra e un fel de etaj in aceasi incapere tip biblioteca cu niste saci timp banci vii colorate unde copii se pot intinde si destinde ascultand o poveste .
Cum intri pe usa la stanga e peretele cu tabla , o catedra mai spre geamuri ,care sunt uriase de la 30 cm.de lapamant pana la 30 cm deasupra tavanului . Apoi scaunelele in cerc si niste masute toate minuscule .
Nu pot sa explic tot cert e ca este foarte frumos acolo si la toti copii le place sa mearga la scoala .

Cat priveste al doilea copil ,nu stiu cum sa-ti zic eu l-am facut mai mult pt. Mandy si acum sunt foarte bucuroasa de decizia asta ,Mandy il iubeste enorm , cand o fi mai mare se vor juca impreuna , nu stiu dar mi se pare si sanatos pt. ei si pt. noi , familia creste ,creste si bucuria , ne simtim mai impliniti ca oricand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

Buna dimineatza fetelor,

Ioana f frumosi prichindeii.

Alina sanatate multa.

Eu vreau party de Craciun, dar depinde cand ........

Mergi la inceput