Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, Kita, ce poze frumoaseeee! chiar m-am emotionat sa te vad cu burtica asa mare! si la mine a fost a doua sarcina cu burtica de 2 ori mai mare decat prima Mai ai putin, iti tin pumnii sa fie bine!
Mie imi plac ambele nume , logic ai mei chiar sunt Vlad Tepes si Stefan cel Mare, mai ales ca numele de familie e Tepelin

Simona, felicitari pt. fetita! ce frumos! ai fost la Iosup? eu am facut triplul test, m-a trimis Tutunaru la cabinetul de genetica din Ghencea, langa stadion si a fost super ok.

Kris...ce rau imi pare sa aud ca ai pierdut sarcina . Si ce rau imi pare ca n-am mai apucat sa mai vorbim, ca altadata...

Noi am fost putin aglomerati, duminica trecuta am botezat, al doilea baietel al finilor nostri si am fost cu alergatura, cu cumparaturi etc...cateva Poze, daca vreti sa ne vedeti

Vladut il zice pe "R" mai rarait, nu se intelege f. clar, dar se intelege . Nici el nu are preferinte cu imbracamintea, doar ca vede ca il asortez si imi zice asta!
De Craciun, tare as vrea sa mergem tot acolo, a fost f. frumos! ce dor mi-e de voi!!!!!!

Stefu mic e un dulce, mai are putin si face 7 luni, nu-mi vine sa cred ca au trecut asa de repede...de 2 zile merge de-a busilea, f. repede fata de Vlad, care a mers la 8 luni...insa nu "vorbeste" asa mult cum o facea Vladut la 7 luni. Zice si el silabe "da", "ba"...stiu ca mi-am notat ca Vlad zicea "ma-ma" si muult mai mult decat el ...E f. cuminte, noaptea doarme neintors, de la 9-10 seara pana la 7-8 dimineata, bea laptic si apoi pana la 9 jumate. E papacios, nu a refuzat nimic, mananca tot ce-i dau, cate un castronel plin
In schimb Vlad are ceas cu cuc, la 8 fix se trezeste, indiferent la cat se culca...de ex. acum n-a adormit
Iata si cateva pozici cu Stefu si Vladut, http://good-times.webshots.com/album/563170930SthQrJ?start=168, de-aici in colo

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

La muti ani Matei de Liviana!
Si tuturor celor se sarbatoresc de Sf. Matei!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, multumesc mult pt urari! Noi nu serbam in familie acest eveniment, insa ne bucuram sa fim felicitati.
Am urmarit cu placere pozele de la botez, dar si cu interes dat fiind faptul ca la sf lunii vom boteza si noi o fetita.
Ai fost tare frumoasa ca nasa, ai mai si slabit parca, nu ai burtica deloc. Vlad a fost si el la inaltime, dichisit ca intotdeauna la evenimentele familiei voastre - Bravo!
Ma poti ajuta te rog cu niste raspunsuri:

Unde ai comandat lumanarea si cat a costat? Parca e cu trandafiri facuta, nu?
In biserica cine a stat cu baietii tai (sau cu Vlad)?
Cat a fost taxa la biserica? (plus onorariul de rigoare)

Imi poti raspunde si pe PM.
Merci mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Multumesc mult Liviana! ee, n-am mai slabit...as vrea eu...dar sa s eintample peste noapte, daca s-ar putea
Lumanarea e cu trandafiri din aia micuti albi si cu floricica aia verde...imi scapa numele...nu stiu cum ii zice...a fost 150 ron. Noi avem o florarie unde facem mereu lumanari, buchete etc pt. nunta/botez, este pe langa noi, la intersectia Nitu Vasile cu Emil Racovita.
La biserica taxa a fost de 300 ron, noi la Sf. Anton am mers intotdeauna.
Pe Stef nu l-am luat nici la biserica nici la restaurant, el a stat cu soacra-mea acasa. La biserica a fost la ora 1, cand el mai avea putin si papa de pranz apoi nani si n-am vrut sa-i zapacesc programul.
Iar Vlad a stat f. cuminte pe langa noi, era si cumnata mea cu ochii pe el, iar finii nostri mai au un baietel de 3 ani jumate si statea bunica lui dupa amandoi. Dar Vlad, ti-am zis, mai mult pe langa noi a stat si a fost f. cuminte. Apoi l-am dus si pe el acasa, a papat si s-a culcat la pranz. LA restaurant a inceput la ora 3 jumate si pe Vlad l-am luat cu noi cand s-a trezit...pe la 6. Si a stat pana la 11 jumate, cand s-a terminat petrecerea.

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kita, esti o graviduta superba, fericita, stralucitoare.
Bubu, ai fost o nasica foarte frumoasa si eleganta si mi-a placut mult si lumanarea, super!

Tudor vorbeste foarte corect, pronunta absolut toate literele, inclusiv pe "R" si asta de la 2 ani...pampers tot de la 2 ani nu mai folosim, in schimb e dificil si solicitant in alte privinte. Asa ca eu cred ca mereu tb sa fie ceva greu, asta e viata pt. noi mamele.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SIRIMIE,felicitari pt bebita!

eu nu am facut tt,desi aveam 32 de ani in momentul in care eram insarcinata cu bebe codrin.am facut doar eco morfologica de 13 saptamani,unde s a masurat pliul nucal.sunt atatea rezultate eronate,incat mai bine nu l faci.

Mergi la inceput

Multumesc Tomasa!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

monalac multumesc frumos!

Voi ce cadouri le cumparati copiilor anul asta? Nu imi dau seama ce sa ii iau si nu are deja. As vrea sa ii iau un joc de logica dar nu stiu daca nu e prea devreme, daca poate el asa ceva.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu i-am luat lui David un set cu trenulet Thomas, ca e innebunit dupa el, dar mai trebuie sa-i cumpar ceva si pentru ziua lui

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Simona, felicitari pt. fetita! ce frumos! ai fost la Iosup? eu am facut triplul test, m-a trimis Tutunaru la cabinetul de genetica din Ghencea, langa stadion si a fost super ok.

Multumim frumos!
Am fost la Dinu, la Iosup merg luna viitoare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput