Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
kris spune:
Simona, felicitari pt fetita! Sarcina usoara!
Liviana,
inca tot cu socrii stam. Noi vroiam sa ne mutam intr-un apart. mai mare, nu separat...deoarece nu avem ac posibilitate.
Ioanaiub, Doamne Ajuta!
Tomasa, 
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
ioanaiub spune:
Simona, felicitari! T-am spus eu ca poate e fetita! Am nimerit-o! 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
kita spune:
Simona felicitari pentru fetita, sa te bucuri mult de ea, ca si de sarcina in continuare...
Tomasa cred ca o sa se numaesca Vlad Stefan, vorba lui Gabi:Vlad Tepes si cu Stefan cel MAre; mie personal nu imi place, si imi vine greu sa accept ideaa, dar Andrei ne santajeaza si ne spune in permanenta ca daca nu il cheama cum isi doreste el nu o sa il iubeasca, si daca o sa aiba memeoria mea...am dat-o in bara caci eu imi amintesc niste lucruri care mi le-a facut mama pe la un 3 ani, si cand i le-am povestit acum vreo luna a ramas masca, i-am descris inclusiv cum era aranjat apartamentul in care am stat pana aproape de 4 ani, unde era ghena de gunoi, ce culoare avea rochita cu care m-a imbracat la 3 ani...asa ca nu vreau sa ma risc cu Andrei ca ramane cu oa mintire ca nu am dat fratiorului numele pe care el l-a dorit;
Asa si acum despre mine...noi ca sarcina, am colul deschis 1 cm, Dr Iosup mi-a dat maxim 2 saptamani, iar Badiu a fost mai reticent, a spus ca spera sa ne vedem martea viitoare si nu mai devreme;
Si m-am mai invrednicit sa creez un album cu poze din sarcina asta, la adresa:
http://picasaweb.google.com/kita27071973/SarcinaCuFulgulet
Kita
cu fulgulet +36-37s
si Andrei (10.02.2005)
tomasa spune:
Simona, felicitari pt. fetita!!! Sarcina usoara in continuare.
Kita, Doamne ajuta sa stea in burtica atat cat trebuie. Super pozele, esti o graviduta foarte frumoasa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
lbelciug spune:
Felicitari pt BB fetita, Simona!
E ceea ce iti doreai sau nu aveai preferinta? Tati ce zice? Dar Vladut stie ca va avea o surioara?
Kita, hai ca mai ai putin tare! Stai totusi cumintica! Si mie mi-au placut pozele voastre, arati sexy cu burtica. Esti pregatita psihic pt a doua nastere? Tot naturala va fi?
Kris, probabil ai niste socri super-de treaba (de mama stiu sigur ca e), as fi vrut sa fie atat de helpful si ai nostri...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
Simona, felicitari pentru fetita!!
coraly, tu cind afli ce este??
Kita, ai un PM.
mi-au placut pozele foarte mult.
vladia1 spune:
Kris imi pare rau pentru ierderea voastra.
Sirimie felicitari, sa fiti sanatoase amandoua.
Kita ce mamica sexy esti!
Crisa nu a facut reactii dupa vaccin, acum e la mama si ne chinuim cu naveta si rasfatul bunicilor.
Ne inscriem si noi pt party doar daca nu este in primul sau in al treilea weekend si daca va fi tot acolo unde a fost anul trecut ar fi si mai grozav pt noi.
sirimie spune:
Multumim frumos pentru felicitari!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kita spune:
Multumesc de complimente, dar sa stiti ca nu sunt fitoasa, insa ma vad atat de multa, si cu celulita cat caru pe picioare ca ma intreb daca o s ascap vreodata....
Acum sunt mai linistita ca am mai citit pe net ca poti sa stai si o luna, chiar doua cu colul deschis, si nu mai imi fac griji asa de mari, mai ales ca maine inchei 36 de saptamani, si de la 37 de saptamani nu mai sunt probleme ca se naste bebele cu cateva zile mai devreme, desi eu sper sa mai stea macar 17-18 zile in burtica;
Andrei e la gradi, si imi este bine ca sta pana pe la un 5 dupa amiaza acolo caci nu trebuie sa stau dupa el; vad ca nu face nazuri dimineata cand il duce Gabi, dar nici nu s etopeste dupa gradi, si se bucura mult cand vine sambata si duminica si trebuie sa stea acasa, chiar daca in week-end se trezeste cu noaptea in cap (adica tot pe la un 6.30-7), cica sa aiba mai mualt timp de joaca; De mancat la gradi nu mananca, iar acasa nici atat, a slabit ca un ogar (cam 1kg din vara de cand a venit de la tara si pana acum)insa s-a mai inaltat, asa ca acum are greutatea de la varsta de 3 ani;
Si abia astept sa aflu unde ne vom vedea cu Mos Craciun anul asta;
Kita
cu fulgulet +36-37s
si Andrei (10.02.2005)
sirimie spune:
Alina, am vazut si eu pozele, ai o burtica mare mare! Nastere usoara si sa fie cind vrei tu!
Intrebare: voi ati facut triplu test? Eu nu prea vreau sa il fac.. pentru ca am citit ca rezultatele sint eronate in 20% din cazuri si ma ingrozesc cind ma gindesc ca au sa iasa aiurea. Nu vreau sa fac amniocenteza pentru ca nu ma consider in zona de risc.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei