Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu nu ma refer numai la alegerea hainelor, ci la faza cu prietenul, etc. Al meu sigur nu are asemenea preocupari. De ex. a fost Eleonora pe la noi si ii spunea ca el va fi sotul ei, la care el, super mirat "mai bine sa fie Flipper sotul tau". Eu vad diferenta intre ei, ea mi se pare deja domnisoara, el este mult mai copilaros in preocupari, i-am spus si Oanei asta. Cel putin chestiile cu relatia fata/baiat, mama/tata nu-l preocupa absolut deloc. Are3 el altele pe cap, vulcanii, dinozaurii ...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, imi pare tare rau, nu ma asteptam la asemenea vesti!
ai grija de tine!

deja ii iei pantofi cu toculet? stiu modelele, dar mi se apre cam devreme pt piciorusele lor.
si Rebecca e plina de fitze, la gradinita vrea doar cu rochita (acum danseaza si cred ca ii place sa se invirta rochia/fusta), si zi de zi ne confruntam ce geaca, ce pantaloni (de acasa pleaca cu pantaloni), etc. asta e, daca au copiii astia prea multe variante...e cocheta, se uita in oglinda, se aranjeaza. deh, fete mie personal imi place ca are preferinte si vrea sa fie imbracata frumos. Tomasa, rabdarica, o sa vezi cind va mai creste Maria

Liviana, ori sint eu , dar eu cred ca am luat alocatiile normal in fiecare luna.

Cu petrecerea sint de acord si

Multumesc celor care mi-au raspuns de vigantol, am ales sa nu ii dau deocamdata=pina la noi cercetari.

alta intrebare, stiu ca unele mi-ati spus: sint curioasa citi copii spun ne "r".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Vladut spune ca lui nu ii plac fetitele Il spune pe r din cind in cind, cind are el chef, in schimb nu spune pe s decit rar.

El acum e acasa, are otita.

Venim si noi la petrecere de Craciun daca se tine.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

David il spune pe "r", fara probleme ... el a vorbit destul de devreme si nu a pocit cuvintele ... in schimb Mara nu repeta cuvintele dar vorbeste tot timpul pe limba ei si se supara tare uneori pentru ca noi nu o intelegem

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Kris, imi pare rau de sarcina pierduta. Trebuie sa fii optimista si vei reusi din nou!

Tomasa, or fi fetele cochete, dar Sergiu ne toaca creierii cu obsesiile lui vestimentare. Adica are bluze pe care le refuza, flanele pe care nu le vrea, geci cu care daca incerci sa-l imbraci urla isteric. Si asta de vreo 2 ani incoace. De caciuli sa nu mai vorbesc. Vreo 4 stau in dulap ca nu reusim sa i le dam. Daca ii iei o haina noua, e mare noroc sa ii placa din prima. Ca altfel, trebuie facut 'botezul'. Adica, daca reusesti sa i-o dai o data, ai sanse mari sa nu mai faca asa scandal mare la urmatoarea imbracare. Doamne, cati pitici mai au copiii astia :)
Ca sa nu mai zic de alimentatie. Ce mutre face la o gramada de feluri de mancare. Cate mofturi de o vreme incoace...

Sergiu il zice pe 'r' de prin luna mai.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Kita, te voi suna, curand,

Patri, e un pantof comod, doar ca se diferentiaza tocul de talpa si face zgomot pe gresie....

Astazi , a fost cam dezamagita de Ciprian, deoarece cand l-a strigat nu i-a raspuns..Imi spune: " mami parca era surd ca un batranel!"

Simona, sanatate multa lui Vladutz!

Noi il pronuntam pe "R" de anul trecut, ni-i l-a adus Mos Niculae! Era f .f. fericita si-l pronunta pe "rrrrrr" de n ori. Dar la serbarea din 18 dec 2007, poezioarele le-a pronuntat tot cu "l".. pt ca asa le invatase..

Singurele probleme in vorbire, din ce in ce mai rare, le avem la dezacorduri, si cateodata folosim gresit pluralul..
Iar pampers, nu mai purtam , pe timp de noapte, de prin apr 2007. Am fost e prea exigenta>>>!!..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mi-a amintit Kris de pampers ... ma laud si eu de vreo doua saptamani ca am scapat de pampersul de noapte,, sper sa nu-mi faca tocmai azi vreo surpriza

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oh, Kris, ce rau imi pare sa aud de pierderea sarcinii. Imi inchipui ce trista ai fost. Tinem pumnii ca data viitoare sa fie mai bine. Ce-ati mai facut cu locuinta? Ati reusit sa va separati de socri?

Tomasa, nici noi nu avem decat f rar discutii pe tema imbracamintii, dar recunosc ca niciodata nu am accentuat aceste aspecte cu remarci de genul "iti da mami camasa cea mai cea, pantalonii cei draguti etc". Il imbrac pur si simplu cu ce consider ca e adecvat pt iesit afara si cand e in casa il trimit sa-si ia singur haine si sa se dezbrace/imbrace ca deh, e baiat mare.

Patricia, ca sa-ti raspund la intrebare, noi spunem cred ca de vreun an pe "r". Folosim insa gresit singular in loc de plural si "usucam" in loc de "uscam". Cu alocatia chiar nu stiu de ce, dar cea din sept ne va fi trimisa abia in decembrie. Stimulentul l-am luat insa...

Crinuta, fetele vor party ca anul trecut - ne putem bazam pe tine pt organizare, eventual in aceeasi locatie?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kris, imi pare rau...
Coraly, voi ce mai faceti? Nu te-am mai citit demult.
Kita, te-ai hotarat la nume?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am fost azi la eco morfologica, este fetita si totul e ok.

Cristina, felicitari pentru Bianca vorbareata si desteapta!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput