Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 19
vikinga spune:
Pai machiata si coafata nu ai cum sa arati a fetiscana de 20 de primaveri, cin' ti-a zis se afla in treaba:)) Si apoi si toaletele nu erau de fata virgina ci aratai drept a femeie, nu-ti fa griji. Si apoi numai cit iti vad decolteul generos ma gindesc la plinatate, maternitate, copilasi, femeie intr-un cuvint. Eu una nu stiu citi ani ai, strict din pozele de la nunta iti dau 28-30 de ani. Si ai o privire matura, unele persoane au o expresie mai inocenta si le face sa para mai adolescentine.Sunt make-upuri care intineresc chipul unei femei si cu un par aranjat cit mai simplu, dar atentie arajnat cu grija incit sa para un par natural al unei fete traditionale gingase, impreuna pot face o femeie de 30 sa para de 20, nesofisticata si natural-ingrijita. Si vrajitoria asta le iese profesionistilor.Dar sa nu confundam ca daca ne machiem aratam mai tinere, maxim putem sa aratam mai bine, un ten mai luminos, mai steregtm niste cearcane, o infrumusetare si ceva culoare unei fetze obosite, dar de ob machiajurile neprofesioniste maturizeaza fata.Serios eu nu inteleg intepaturile astea de tot le primesti chiar dupa nunta, ce e asa mare surpriza pt amicele astea ale tale? Vb aia sunteti impreuna de citiva ani, tot au avut timp sa afle ca intre tine si sotz sunt ceva ani diferenta.Voi sa va intelegeti si sa va iubiti!Nu esti singura pe subiect mai tinerica decit sotul, asa ca nu lasa treaba asta sa te frustreze. Intre mine si sot is 12 ani jumate si mi se potriveste f bine, cu unul de virsta mea nu ma vad maritata. Eu-s f sigura de treaba asta, nu am nevoie de altii sa-mi zica de asa e bine ori nu. Fiecare cu mama luiTu ce simti in privinta asta?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Gabrielama spune:
Hai ca sa "re-echilibram" putin situatia diferentelor de varsta intre soti, viu io si va spun ca's mai mare ca al meu cu ceva anisori acolo. Eu zic ca nu se vede, asa zic si cei din jurul meu si sincer nu a fost niciodata o problema pentru mine!
Daniela, da, suntem girls only, dar azi n-am stat acasa asa cum ne propusesem, caci Mara a vrut la gradi caci aveau o petrecere mult asteptata. Si ora de balet la care nu a vrut sa renunte. O sa ne luam revansa in weekend, cand chiar ca o sa stam toata ziua ca fetele!
Asa ca azi eu am alergat de colo-colo, am fost si pe santier, m-am mai dat cu presupusul pe acolo, am facut si ceva cumparaturi si acum ma pregatesc sa o iau pe Miorlau.
Anda, ce e aia brasola?
Zuzi, mai esti bolnavioara?
Gusta, eu zic ca ai undeva in jur de 27-30 de ani. Vrei sa-ti cauti job? Succes!
Delia, esti la scoala?
Tocmai ce am mancat o salata facuta dintr-un mar, un morcov si 3 bucatele de telina, pe care le-am pus in robot si am adaugat 2 linguri de iaurt. Foooarte bun!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Hopes spune:
Gusta, draga mea, io nu inteleg de ce ai tu nevoie de astfel de aprecieri, sau ma rog de ce le bagi in seama.
Ca si Vikinga sunt de parere ca n-aveai cum sa arati de 23. Nimic de ce ai expus tu nu arata varsta aia. Personal te vad undeva pe la 28-30 de ani. Si in pozele de la nunta si in celelalte. Frmoasa, matura si plina de viata.
Mephala, sunteti bine?
carina spune:
Gabi: bresaola e prosciuto crudo de vita. E extrem de gustos si are si putine calorii (180-190/ 100g).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Sabina spune:
salut!
avand in vedere cat de prost stau cu psihicul, azi am reusit o performanta, n-am bagat nimic dulce in gura
Poate un pic de struguri, da macar is fructe.
Miscare doar cu Gh in parc insa.
Gusta, intre sotu meu si mine sunt mai multi ani decat intre voi asa ca stai calma.
Tu ai aratat splendid la nunta, nu chiar de 23 de ani, dar exact asa, o femeie frumoasa inainte de 30, asa te-am vazut eu.
Eu sunt ultima perosana din lume care s-ar pricepe la kachiaje etc, eu multi ani am arat mult mai tanara decat realitatea, aveam 25 si mi se dadeau 17, dar sincer, de pe la 28 incolo s-a mai schimbat situatia, acuma cred ca imi arat oarescum varsta, mai ales cu mai multe kilograme pe mine Cand sunt mai slabuta arat mai tinerica.
uite aici o poza de la 29:))(e de acu o saptamana)
daca e prea mica, vedeti ca e o lupa in dreapta, care mareste poza.
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
aici sunt in poze de la 26 si 27 de ani, eu zic ca se vede diferenta.
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?idstory=1&s=0
(fetele care cunosc articolul, scuze )
gusta spune:
Buna.
Eu am cerut o parere ca raspunsul meu cand sunt intrebata cati ani am zic ca de mult am facut 18 si sigur B nu intra la corupere.Ati apreciat exact cati am undeva intre 27.
Vik crede-ma ca daca ma interesa diferenta de varsta nu eram de aproape 4 ani si ceva impreuna si renuntam de mult la toate,pentru mine nu conteaza,dar sunt satula de rautatile oamenilor din jur iar acuma cand ma intreaba le raspund cu zambetul pe buze si deja se simt ei intimidati.Vik si aceeasi intrebare imi pun si eu de ce rautatile astea nu au aparut inainte de nunta si apar acuma si ma lovesc de ele in fiecare zi.
Am mai spus-o si o zic casatoria dintre mine si el e un nou inceput si a consolidat super relatia noastra era lucru care ne lipsea si o recunosc cu inima deschisa.
Marilena si Mara Augusta
Sabina spune:
Marilena, pe mine m-a barfit tot bucurestiu cel putin 2 ani:))) aveam 23 cand m-am maritat.
ma rog, cercurile de muziceini, nu chiar toata lumea
asta e, problema lor de minti inguste. avem de-acuma 2 copii, 6 ani de casnicie si inca unii de relatie inainte, noi sa fim sanatoase
Zuzilici spune:
Sabina m-ai umplut de "poezie" sufleteasca azi. Multumesc!
Anda si tu mai ai multa paine de mancat pana la 30. Asta e parerea mea. Parca ti-am mai spus ca arati ca o pustoica, nu?
Gabi felicitarile mele. Imi plac enorm astfel de realatii. Poate pentru ca-s altceva decat mentalitatea cu care am fost crescuti, poate pentru ca-s ceva "interzis" si-ntotdeauna am fost atrasa de asa ceva .... nu stiu pur si simplu imi plac.
Daniela multumesc de intrebare nu pot spune ca-s mai bine. Inca lacrimez si-mi curge nasul, dar mai rau e ca am si-o durere in spate cand tusesc sau rad sau respir mai profund. O sa treaca, nu-i asa?
Larissa drumuri bune saptamana viitoare prin delegatii si sa-auzim de bine la intoarcere. Printesa ta e la cresa deja?
Gusta gura lumii, nici pamantul n-o astupa. Si mai e o vorba: Pisica unde n-ajunge zice ca nu-i bun.
Va urez un weekend placut si plin de voiosie.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
larissa_79 spune:
Zuzi, nu...printesa mea e cu mine. Cat am fost in Turcia a stat cu bunica care a venit special la Bucuresti. Acum eu plec la Botosani la parintii mei si o i-au cu mine. O sa am si ceva treaba acolo ( mai multa de fapt) dar sunt bunicii, o bona etc. Si mergem la vagonul de dormit....nici nu va simti drumul.
Alexia este prioritatea mea nr 1. O voi lasa la gradinita abia la 3 ani si atunci doar 4 ore.
daniela, mie imi e o frica de avion de mor. De fiecare data cand ma urc....mi-e frica sa nu mor cumva! M-a si zgaltzait odata destul de tare...e drept!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!