FIV 194
Raspunsuri - Pagina 3
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blanche25 Catalina, incepi procedura? Pumnii stransi tare pentru tine iubita! |
Nu Blanche nu incep acum. Cam peste o saptamana . Sper. Acum ma duc sa imi scoata chistul.
Saru'mana oricum.
Ioanatugs spune:
Catalina2307 multa bafta sa scapi mai repede de chistul ala nabadaios si sa vii cu vesti bune!
Si soarele va zambi cand tu vei veni
Moniland spune:
nusy, mult noroc pe maine. Sa ai numai si numai oute de calitate superioara.
Calatlina, bine ca scoti chistul acela. Cel putin nu o sa te mai incurce.
nusy spune:
Dragele mele,va multumesc pentru pumnii stransi,sper sa fie totul bine maine,am emotii.Va pup dulce pe toate!
Iepurila: nastere usoara si bebel sanatos,sa fiti fericiti toata viata!Verisoara ta (stii tu care) este o dulce si o fata de nota 10.Am impartit aceeasi rezerva la Polizu in 2005 pentru 2 zile si de atunci am ramas prietene.Azi am aflat ca e verisoara ta.Va pe amandoua.
Catalina: multa bafta in Grecia,sa vii sanatoasa si rezolvata!
Iana: cum a fost azi? Ceva impresii?
Nusy
elenada spune:
Catalina multa bafta iti doresc sa scapi de chistul ala si sa te intorci cu vesti bune.
Bafta multa fetelor in focuri
pup toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Blanche25 spune:
Catalina cum iti vor scoate chistul? Eu il tot simt pe al meu de cand am schimbat AC, mai mereu ma doare, sper sa nu creasca
catalina2307 spune:
Ioana ,Moniland,Nusy,Elenada . Da e mine nici nu ma deranja. Deja invatasem sa convietuim. Da s-au pus astia cu greu pe capu meu. Nu si nu sa il scoatem
Blanche face punctie. Scoate lichidu' si gata. Sunt ca noua.
Blanche25 spune:
Aha, multumesc, sapt viitoare ma duc la eco sper sa il conving sa mi.l punctioneze si mie . Tin pumnii