FIV 194

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Of, Oana, dar nu ai facut o eco inante de a incepe inhibarea?!Nu l-au vazut atunci - daca zici ca e mare si banuiesti si ca il ai de mult? Bai, ce faza mizerabila, ai un ghinion teribl, data trecuta a fost protocolul ala experimental, acum ai bagat hormoni grupa mare aiurea in tine pentru a doua oara, si asta in conditiile in care cica problemele sunt la sotul tau.

Imi pare tare rau. Eu in locul tau as face superscandal. As schimba clinica (stiu, stiu ca e superreputata, mama icsi-ului, dar vorba bancului: si la ce ti-a folosit?!) si i-as da in judecata pentru malpraxis. In Occident chiar merge, nu ca in RO.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gata, de azi am inceput tratamentul cu diphe! Pe 23 urmatoarea intalneala. Mi-am si facut injectia, ma bucur ca nu mi-am iesit din mana, a iesit perfect!
Din pacate ieri mi-a scos chirurgul maselele de minte, pe amandoua, si sufar ca un catel, fata o am umflata si arat ca un hamster.
Geta s-a uitat cas la mine, Profu deloc , Flori cu mila. S-or fi gandit ca m-a caftit barbatu din cauza ca nu-i fac copil ! Sor-mea a zis ca arat sexy, cu silueta si fata grasuta, ca sunt belea! Eh, belea pe capul meu!
Maine plecam in Turcia 8 zile sa ne destindem si sa trec mai usor peste perioada de inhibare, acum sa am grija sa nu raman !
Cu fata asta nu mai seman cu poza din pasaport, ce credeti o sa ma opreasca la vama? Poate ma da si la stiri ca am incercat sa parasesc tara cu pasaport furat. Plus ca in poza sunt blonda si grasuta !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Fetelor va rog sa ajutati si pe mine cu o informatie.
Am nevoie urgent de Pregnil 5000 si nu gasesc nicaieri din pacate.
Stiti cumva vreo farmacie care are Pregnil
Multumesc

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

La farmacia de la cabinet sterilitate Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Luca, daca la telefon indraznescsa zica ceva ei cu mine se trezesc maine la sala de operatii imbracata in pijamale sa-l scoata pe nemernic punct, pt ca nu ma las de data asta trebuiau sa faca eco la incepul n-au facut al luat sange si gata. In momentul asta vad asa : maine sau incep cu menopur sau ma opereaza sau contactez avocatul. In cazul oricarei variante in afara celei cu menopur schimb clinica (asta era buna ca-i aproape asta este de fapt singurul motiv pt care am ramas aici si la al doilea).
ITI TIN PUMNII PENTRU NOIEMBRIE!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui impatience

asaaaaa, fetelor!

Am revenit si eu! Stati sa recuperez:
- scuze ca nu am reusit sa ajung la peterecere, fir ar a naibii de treaba!!!!!!!! Imi doream atat de mult, ii spusesm si barbatului ca abia astept MAREA INATLNIRE, avema caietul pregatit si...faaassss! ca A trebuit sa stau la birou pana in creierii noptilor! Sheri, cand mai facem una? repejor?
- Kora LA MULTI ANI! sa iti dea DD bebe scump repede, pana la anul de ziua ta
- mimi, imi pare atat de rau....
petricica...nici n am cuvinte. Din pacate stiu cum e
- Catalina, hai fara chist si cu tratamentul pentru succes! Bafta
- Sheri, tin pumnii maine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toate fetele si bafta. Am citit azi tot ce n am citit de aproape 2 saptamani pe forum.
Intre timp mie mi a venit ciclu asa ca ieri am facut analizele de hormoni. Eram in ziua a 3 a, oare e bine? are ceva ca nu le am fcaut in ziua 2? Probabil ca iar o sa am progesteronul marit, dar cum naiba? Ca inteleg ca progesteronul se mareste daca esti stresat si obosit- CEEA CE ERAM LA MAXIMUM IERI. Deci, ce fac? oare e corect masurat in cazul asta?
- ali, ce analize genetice a zis sa iti faci?
- Feteleor, mai am o intrebare, help. Am vorbit cu Cocei si a zis ca eu imi aleg doctorul cu care o sa fac FIV: cu Niculescu sau cu Marinescu. Aveti vreun sfat?

Multumesc, si va de milioane de ori

PS. De ieri asa o depresie m-a apucat ca eu nu o sa ma niciodata copil...

Va

Progesteronul nu e influentat de stres. E ok si in Z3.
Dintre Marinescu si Niculescu eu l-am ales de departe pe Marinescu. o fi Marinescu mai mutulica, dar Niculescu e cam isteric, asa ca dupa cum te tin nervii. Parerea mea.
si bafta mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, eu deocamdata vin cu vesti bune. Ieri mi s-au recoltat 6 ovocite din tot atitia foliculi. S-au fertilizat toti. Miine o sa sun sa vad cum evolueaza si luni am ET-ul, deci se pare ca ajung la blastocist. De fapt, am auzit-o pe d-na dr. inainte de anestezie spunind ca pot ajunge la blastocisti. Va pup si sa avem bafta cu carul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

au sunat de la spital, chistul 'kan geen kwaad' adica nu face nici un rau il lasam acolo - exact vorbele aleia de la telefon..in seara asta trebuie sa incep cu Menopur.....ok no prob
cu toate astea l-am sunat acum eu pe medic i-am spus ca nu pot sta linistita m-a chemat maine pentru o ecografie ca sa imi explice alb pe negru insa acel chist este unul eliberator de hormoni..dar de acum suflu cu putere in iaurt mai bine asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sheritra distractie placuta la turci si sa ne aduci acadele si bezele de acolo! Sa fie cu noroc prima injectie!
Nusyc
Oamademunk multa bafta, sa iasa totul bine!
LucaLuca mult noroc la acest nou inceput!

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

[red]Shery[red/] merci de informatie. Am reusit sa fac rost de pregnyl multumita Ioanei. [red]Multumesc tare mult Ioanatugs[red/]
Shery bafta multa sa iasa cu ochisori si distractie placuta in concediu.
Bafta multa tuturor fetelor.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Elenada cu placere iubita! Multa bafta si tie!

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput