caut dr ortoped SPITAL FOISOR!
ma intereseaza un doctor bun, ortoped, de la Spitalul Foisor!multumesc
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Raspunsuri
Shallow_me spune:
Stiu ca la Foisor, cel putin acum cativa ani cand am fost eu, lucra si profesorul Antonescu. Am cerut sfatul dumnealui intr-o problema destul de delicata si, cu toate ca pana la urma nu a fost nevoie de vreo interventie, intrevederea pe care am avut-o a fost o experienta placuta. Mi s-a parut a fi un om care te asculta (in nici un caz genul de "somitate" plictisita de oameni si de viata), fara a mai pune la socoteala competentele sale (despre care si eu la randul meu auzisem).
XIO spune:
Dinu Antonescu daca mai profeseaza , de el stiu ca este foarte bun.
A venit la spital un baiat operat de el acum 14 ani si toti doctorii au spu ca a facut omul acela o lucrare dumnezeiasca , mai ales tinand cont de conditiile de atunci.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
mychydutza spune:
multumesc. o sa incerc sa obtin o programare la el, cu toate ca stiu ca dureaza destul de mult..
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
AlexaM spune:
Pe mine m-a operat dr Dinu Antonescu acum 20 de ani si inca imi amintesc cu placere de dansul. Este un om si un medic exceptional.
Pt programare...tre sa astepti cam un an sau cel putin asa era acum ceva timp.
Mergi la policlinica din spatele spitalului Foisor vinerea dupa ora 14. Eu stiu ca nu pleaca fara sa vada pe toata lumea.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
crinuta spune:
Profesorul Antonescu este un medic si om jos palaria.
Il cunosc personal, deoarece a fost indrumatorul tezei de doctorat a sotului meu.
In ciuda faptului ca este o somitate in acest domeniu, este de o modestie rar intalnita.
Daca mai profeseaza la Foisor, ti-l recomand cu caldura.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
SEPH0RA spune:
Buna,
Stie cineva daca d-nul dr. Dinu Antonescu are un cabinet particular sau colaboreaza cu vreo clinica privata?
Multumesc.