Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Mirtha spune:
Aha. Punem de o intilneala.
Citat: |
citat din mesajul lui simona_1402 Mirthaaaa, zici ca vii sa stai in Slatina o saptamana? hmmmmm.... stii la ce ma gandesc, nu??? Simona, mamica lui ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirtha
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Amalia spune:
Ginye, Nebunica saru mana!
Nebunica te inteleg, si eu m-am decis greu..iar cand am facut-o ai vazut rezultatul..cauta ca nebunul ca nu e. Muuulta bafta tie!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+
Luca Gabriel
Mirtha spune:
Eli tinem pumnii pentru maine.
Va fi bine si se vor rezolva ambele probleme !
Mirtha 37 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI
dandusa spune:
citat din mesajul lui ginye55 Dandusa ![]() ![]() |
muta-te mai repejor ca am luat o reteta de tort cu ananas de pe nettttttttt
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
ar fi pacat sa pierzi...si in plus dai si tu o mana de ajutor acolo...ca n-o fi foc...
Mamica stralucitoare
36+
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
dandusa spune:
Mav,
am uitat sa raportez...
muci nu mai am,tuse nu mai este decat asa de reglat vocea...Crinuta nu tuseste...,o aspir doar o data pe zi ca sa-ti faci o idee...deci santem apti de intalneala...
las-o naibi de scarlatina ca la cat esti tu de draguta n-are cum sa faca pui,sigur a gasit alt culcus...,nu te mai stresa
Mamica stralucitoare
36+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Mai sa fie oltencele vor sa se intalneasca, constantencele si bucurestencele deja s-au mai vazut, numai eu nu am pe nimeni aproape.
Ma duc la dus si la nani ca maine iar am o zi grea, facut pachetele, dus Ana la gradinita, dus prietena Anei la scoala, servici, agitat sa iau alt telefon, la ora 1 am si o programare la spital dar nu stiu pentru ce este, va spun dupa ce vin acasa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre
Andy08 spune:
Mai, fetelor, ati scris intr-un ritm nebunesc... se vede ca se apropie nasterile....
Ginye: Deci saptamana viitoare o sa avem primul cozonacel. Abia asteptam.
Diana: Acusi te muti. Noi suntem la capitolul pus podele si zugravit, deci mai avem putin, dar ideea e ca trebuie sa terminam pana pe 26, cand trebuie sa ne mutam. Sper sa reusim, ca nu mai e mult timp.
Carmendu, Amalia, Otilia: Sper sa reusesc sa pun si eu niste poze, ca acusi nastemt si eu tot nu am pus nici una...Eu vreau, doar ca sunt prinsa cu renovatul, scoala (am un proiect de facut pana in 14 si am examen pe 26) si acum am realizat ca trebuie sa si impachetam pana in 26, cand ne mutam. Nu stiu cine va impacheta, ca eu am de invatat si sotul e la lucru toata ziua.
Nebunica: Si eu am intrebat acum cateva luni cum se vor numi bebeii nostri si incepusem cu o gramada de variante: fulgisori, renutzi, braduletzi, stelutze etc., dar cozonacei e super. Bine ca stim acum ce o sa avem.
Andy 29+
Amalia spune:
Elilov, Otilia multa bafta maine la doctor!
Andy bafta multa cu scoala! Ai dreptate, se simte ca se apropie nasterile, toata lumea este gramada aici
. Eu una, in ultimele saptamani, n-am mai apucat nici macar sa citesc articolele DC de pe prima pagina...darmite sa mai scriu ceva pe undeva..poate doar intamplator..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+
Luca Gabriel
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Multumim pt noul capitol! Sondaj de opinie: pt care cosulet votati? varianta1: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=3140&c_id=168&cf_id=169# Varianta2: http://www.bebejunior.ro/index.php?main_page=popup_image&pID=2637 Baldachhin am si la patutul bebelinei. Va rog sa ma ajutati sa ma decid ![]() ========== Corina ![]() ![]() My baby Albumul meu |
Mie imi place varianta 1
Mihaela
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
BraveGirl spune:
V-ati culcat toate? Nu mai e nimeni?
Maine sper sa vina si sotiorul meu acasa.
==========
Corina 31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu