Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)
Raspunsuri - Pagina 5
dandusa spune:
la capitolul kg sigur am depasit 20,acum o luna aveam 19 luate,da' noroc ca-s bine asezate si nu prea se vad...,burtokul a ajuns la 110cm circumferinta si atarnaaaa
din cap "cum ne mai destindem"
pentru mine marea relaxare incepe in momentul in care am adormit pitika...,abia atunci simt ca-s liberaaaaaaa,imi iau ceva de rontait si ma asez comod fie la un film,fie la calc...termin ce rontai si pe intuneric ma furisez la bucatarie ,deschid dulapul cu surprize si scot ce prind...de-i dulce,de-i sarat...,nu refuz nik
de cand m-am mutat aici,zi de zi gatesc...mancare fac la doua-trei zile...dar dulce zi de zi...briose,biscuiti,turta dulce,saratele,chestii simple si care se fac repede ca pitika-i dupa mine si nu-mi permit s-o neglijez prea mult timp...
apropo' am o reteta de biscuiti care seamana cu cea care o facea bunica pe vremuri...si ca forma folosea masina de tocat...
care-i nostalgica si pofticioasa?este f usor de facut...
Eli,
sper din suflet sa rezolvi nu monitorul,nu ne lasa acum
Mamica stralucitoare
36+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Fetelor, sunt fericita! Am plecat de nebuni in seara asta sa cautam iar carut...sa deja ni se luase de cate drumuri facusem..si am mers in Auchan, Real si pana la urma am ajuns in Cora Pantelimon..si am dat tot de cel roz pe care il gasisem sin la Lujerului.
Cand ne decisesem sa-l luam pe cel luat si de Bebecris, cu tot cu scaun de masina, si sa tinem scaunul sa-l facem cadou la primul prieten care urmeaza sa aiba cadou (nu ca nu avem nici unul prea recent in plan )...nu de alta dar aseara luasem si noi scaun de masina...vine tanti de pe raion cu marfa noua!!!!
Nu stiu cum se numeste bafta asta..dar ce sa mai, asa noroc n-am avut de mult..am reusit sa luam unul cu albastru (era bun cu orice...rosu, verde, galben, portocaliu..dar nu roz )
Aaaa..si am reusit de am luat si interfon, tot de la Primii Pasi..si am luat si scutece din alea de pus pe pat 60X90!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel
dandusa spune:
ce inseamna sa scrii cu porumbul prajit la nas si cu sucul de portocale in bot...,sper sa se inteleaga ceva din mes anterior...
Mav,
deci mos craciun sade aici aproape de mine,pai sa stii ca ma apuc sa-i sciu scrisorica deja...nu de alta da' chiar am fost cuminte...
upssss,mi-a venit o idee...,ce-ar fi sa costumam unul din tatici si sa facem un party pentru copii de forumiste constantene?
ce zici?dam mai departe ideea?
Mamica stralucitoare
dandusa spune:
Amalia,
felicitari!acum poti rasufla usuratasa le stapaniti cu placere
Mamica stralucitoare
BraveGirl spune:
Amalia, sa stapaniti sanatosi caruciorul! Ma bucur ca ai reusit sa-l gasesti.
==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
nebunica-zapacica spune:
Olivia trebuie sa stea in cuptor, asa e intelegerea, nu vine nimeni inainte de 37 de saptamani
Ginye din pacate nu am gasit nimic din ce imi propusesem sa iau, sambata viitoare o sa avem maraton prin magazinele de bebei sa cumparam tot ce a ramas, vreau sa fie totul in ordine cat mai repede
Amalia felicitari pentru achizitii, e bine sa ai noroc din cand in cand, noi avem mare stres cu caruciorul, nu stiu inca ce o sa alegem, oferta e diversa asa ca nu ne putem decide.
35+ Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!
ginye55 spune:
Dandusa pot sa ma mut la tine, ca tot am pofta de dulce mereu?
Amalia felicitari pentru achizitii!
Nebunica_zapacica data viitoare sa fie cu mai mult noroc!
ginye 37+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
AMR DOAR CATEVA ZILE
mav spune:
dandusa, m-ai prins... chiar asa... eu eram mosu' (chiar am ceva si pt crinuta, da' mi-ai taiat avantul cu mucii si tusea... iar acu' cu uite-nu e scarlatina... nici nu mai am curaj sa ies din casa, ca n-am chef sa ma injure lumea)...
vezi ca ai PM de la mine!!!!!!!
merg la nani.... noapte usoara, dragelor!
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Amalia spune:
Dandusa, Bravegirl multumesc frumos! Am scapat de un stres..ca deja asta devenise, pentru ca pe unde mergeam era lipsa de pe stoc (sunt convinsa ca toate fetele care au facut cumparaturi pana acum cunosc sentimentul de agitatie care te cuprinde cand te pui pe cumparat )
Saptamana care vine mergem prin Mag. Obor sa cautam vreo 2 costumase pentru exterior, din acelea cu totul, cu fermoar de sus pana jos, geanta pentru carut si poate gasim si carusel pentru patut..Carusel am mai cautat, dar fiind pat din acela pliant nu merge cel care se prinde de bare, ne trebuie unul care se prinde dintr-o parte in alta a patului cu clipsuri, ceva. In fine, nu se mai incadreaza la urgente...
Apropo, Bravegirl probabil te-ai decis deja, dar vroiam sa-ti zic ca si eu as opta pentru cosul lila..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel
Mirtha spune:
Bebejunior . Mi se pare mai finut , mai finisat !
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Multumim pt noul capitol! Sondaj de opinie: pt care cosulet votati? varianta1: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=3140&c_id=168&cf_id=169# Varianta2: http://www.bebejunior.ro/index.php?main_page=popup_image&pID=2637 Baldachhin am si la patutul bebelinei. Va rog sa ma ajutati sa ma decid ========== Corina 31+ Arianna Maria My baby Albumul meu |
Mirtha 37 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI