Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Corina, si eu votez pentru al doilea, mi se pare mai inalt deci mai potrivit inaltimii tale. Pentru mine ca sunt pitica l-as lua pe primul dar vezi si cam cat de mult te apleci la el. Avanatajul clar al celui de-al doilea este ca poti sa-l pipai si sa faci probe sa-l misti din loc, e bine ca vezi cu ochii tai ce si cum.
Elilov, daca este nou probabil aveti garantie. Oricum merita sunat la magazinul de unde l-ati luat.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre
ginye55 spune:
Eli asteptam rezultate bune la analize!
ginye 37+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
AMR DOAR CATEVA ZILE
simona_1402 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Eu am alta problema. Desi mananc, nu iau in greutate. Cred ca nu am mai pus nimic pe mine de peste o luna. Adica tot la 9kg luate am ramas ...Nu-mi faceam griji daca eram mai plinuta, dar sunt extrem de slaba. ========== Corina 31+ Arianna Maria My baby Albumul meu |
Eu evident ca sunt pe dos... am plecat de la stadiul de butoias... (64!!!!!kg la 1,56), am dat 7 jos in primele 3 luni de sarcina.... raportez ca tocmai ce le-am pus la loc, deci per total.... 0 kg nici nu mai stiu daca e bine sau nu. totusi BB se pare ca e in grafic...
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la
simona_1402 spune:
Eli, pentru maine
si inca una pt monitorul tau sa se faca si el bine
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la
anes spune:
Eli, nu este vina sotului tau, pt. ca nu din cauza lui s-a defectat monitorul. Nu solutia de geamuri l-a afectat. Il lasa cristalele lichide ale ecranului. daca este in garantie, la firma cu el...
35+
Amalia spune:
Mav ma bucur ca a fost alarma falsa! Multa sanatate!
Loren@ la nivel de energie cred ca iti seman! Cat e ziua de lunga fac cate ceva...nici macar weekendul asta n-am stat locului! Pe de o parte de bine, pe de alta...i-am obosit deja pe ai mei acasa, care mai pica saracii obositi si sunt disperati ca ma vad pe mine ca un titirez de colo-colo. Sa-ti mai spun ca merg inca la servici...si as vrea sa merg inca vreo 2 saptamani? Sanatoase sa fim, e super ca suntem asa!...si sunt sigura ca Otilia ne seamana!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel
BraveGirl spune:
Va multumesc fetelor ca v-ati spsu parerea.
Eli, bafta maine!
Mav, ceva noutati?
==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
nebunica-zapacica spune:
Buna seara, burtici! Ma bucur ca v-a placut ideea de COZONACEI pentru bebeii nostri, in felul acesta am contribuit si eu cu ceva la Odiseea noastra si ma bucur nespus pentru ca, desi am avut o sarcina nesperat de usoara, toate intrebarile mele si-au gasit raspunsul in paginile acestei odisei si voiam sa dau inapoi ceva gravidutelor curajoase si minunate de aici
Elilov tinem pumnii pentru maine!
35+ Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!!
mav spune:
Fetelor, va multumesc inca o data pt sustinere! Sincer, eu nu stiu ce sa mai cred, sper ca alergia sa fie diagnosticul corect...
Am dat o fuga pe la socri si mi-am facut pofta!!!
Eli, eu am un monitor LG cu tub catodic, care merge foarte-foarte bine, insa pe care nu-l mai folosesc... pt ca e voluminos. Ti-l-as trimite cu drag (si sotul meu e de acord), insa... nu stiu cum: este fragil, are 12kg, nu am cutie +polistiren -pt protecite- pt el... Daca iti vine o idee care sa functioneze... scrie-mi PM si trimite-mi datele tale de contact... si... poti sa consideri ca deja a venit Mos Craciun.
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nebunica-zapacica spune:
Diana multumesc pentru explicatii, am reusit sa adaug semnatura
35+ Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!