Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

alra - e micuta printesa ta si e mai sigur si mai simplu asa. credeam ca deja trebuie sa treceti la pat de copilas (noi primim patutul de la o prietena, are un baietel de 1,6 ani si deja nu mai are loc in patutul cu gratii). prietena noastra vrea sa ia de la ikea patutul vikare, sa fie trecerea mai lina

o seara frumoasa burtici!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Iubita nu ma mai intreseaza decit sa se faca bine.
Si daca nu vreau prea mult sa o vada macar o data pe nepoata-sa. Eva va fi primul nepot.
Bunica are 2 copii iar fiecare are cite un copil. Deci doi nepoti din care doar sotul s-a invrednicit sa-i dea un stranepot pe ultima suta de metri. Duap cum vezi oameni neatenti si vitezomani sunt peste tot .Multumesc pt.urari.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Mirtha...ce, cum...bah asti sunt nebuni te omoara nu alta pe strada...stiu cum este prin martie mama a patit acelasi lucru......individul ce a patit....mah nu imi vine sa cred...sanatate multa si recuperare usoara
voi vazurati ce facu neuronul meu....scrisai de 2 ori gravi....la la la...defecta..ce numai monitorul
34+Dimitrie

Mirtha 37 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Daca te mai pot ajuta cu ceva sa ma suni.

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Mirtha, multumesc de lamuriri, acum zic ca am priceput, maine dimineata ma ocup de hartzoage.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mirtha 37 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mirtha, de unde ai luat sacul de dormit si cat a costat?E dulcic tare...vreau si eu pt. bebelina mea.

Ramo 30+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

W...girl, senzatiile de voma nu sunt tocmai normale in ultimul trimestru de sarcina.Mergi sa verifici glicemia,tensiunea si colesterolul.Eu am avut aceeasi senzatie insotita de oboseli si astazi doar ce am venit de la faimosul test de 2 ore pentru testarea glicemiei (la primul test mi-a iesit glicemia peste limite).Tot atat de bine poate fi de la ficat si acolo exista alte pericole la care poate fi supus bb samd.Nu vreau sa te panichezi dar e mai sfant sa te intalnesti cu obgin-ul tau..

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

AAAAAAAAAAA....sa nu uit...vroiam s ama lamentez..pe mine m-au apucat puternic gretzurile si varsaturile...din cicul"primul trimestru se intoarce"...am inteles ca e perfect normal , unele femei se confrunta cu problema asta in sarcina...da mi-e frica de ficatul gras ...MAV....ti-aduci aminte, Monica Dicutz????Parca si ea avea simptome de-astea...Fetelor, ce parere aveti?
Ata ete, cu Dumnezeu inainte....uite ce programe aiurea imi trimit io la 6 mneatza....
Haide paaaaaa.....

34+ cu

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ramo....l-a luat de la Quelle.....dar nu mai au nimic de bebe pe site......

Bebecris......vezi ca la quelle a reaparut caruselul cu ursuleti ...e si pe b a b y c o m f o r t.....dar la dif de 70 ron

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa, merci.
Imi crapa capul...cred ca racesc, am luat si oscilococcinum...degeaba.
Fervex am voie, mie cu asta imi trecea...?

Ramo 30+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 95!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

exact acum facusem si eu capitol nou. sunt 2 cap. 95 la diferenta de o secunda unul din ele trebuie sters

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, multa sanatate bunicii!
Alexa, nasa nu ti-a adus si leaganul de la Graco? Sunt curioasa cum e

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput