Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)
Raspunsuri - Pagina 19
ginye55 spune:
Ramo 
Vrabiuta foarte frumoase poze! 
Ancutza_47 bun venit la odisee, sarcina usooara si bebe la termen! 
Mirtha multa sanatate bunicii tale!
Sper sa te lase si durerea de cap!
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE 

alra spune:
vrabiuta, la noi problema e ca laura doarme cu mare placere in patul de bb si apoi ca "obiect periculos" poate fi si o sticla de parfum din baie sau samponul sau un borcanel de crema, etc si mi se pare imposibil sa pun totul in locuri in care sa nu ajunga. cu sufrageria si bucataria as rezolva punand inca o poarta la scara sus (jos avem) dar tot mi-e teama de baie. am sa mai astept, poate ii mai vine mintea la cap, dar pentru moment nu am nici o incredere sa o stiu libera prin casa.
mersi mult de raspuns, ma bucur ca mai aud si cum au procedat alti oameni, incerc sa imi fac o idee.
Vacanta cu Laura in Romania
nebunica-zapacica spune:
Mirtha
recuperare rapida bunicii tale, chiar saptamana trecuta aflasem ca mama unui prieten a fost accidentata in acelasi fel, nicaieri nu esti in siguranta cu toti nebunii astia..
Vrabiuta pozele sunt superbe, experienta isi spune cuvantul...
35+
Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!
Ramo2007 spune:
Pe Antena 1 se vorbeste despre ata chirurgicala...o femeie a murit in august dupa ce a nascut...infectie din cauza atei

Ramo
30+ 
Puiutul meu scump
cata_myky spune:
da ramo ai dreptate.ata aceea este dintrun lot din china pe care au zis ca deja nu il mai folosesc.hai nu intrati in panica.daca vrei poti cumpara de la farmacie si ii poti intreba de unde provine.nu intrati in panica degeaba
36+
Man-Dat Christian
AMR 11 zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
Mirtha spune:
Ginye , Ramo , Nebunica multumesc fetelor .
Pe mine m-a luat prin surprindere evenimentul (bunica nu e o fire plimbareata si nici imprudenta) dar incerc sa-l macerez.
Imi aduc aminte ca vineri am tot insistat ca bunica sa vina sa isi petreaca sf. de sapt. la noi .Nu a fost sa fie ceva bun ci altceva in acest sf. de sapt.
Cu cit ma apropii de momentul nasterii cu atit observ ca ma impresioneaza mai mult anumite evenimente.
Dea sper sa treci cit mai repede de momentele de debut ale sf. de sarcina.
Sper sa nu ma insel dar cred ca am citit intr-una dintre carti - cred Clinica Mayo - ca simptomatologia debutului de sarcina se poate repeta la finalul sarcinii. Nu am cartea momentan la mine dar cind pun mina pe ea...o jumulesc de informatie sub aspectul cauzelor.
Mi se pare logica explicatia data de Alra dar parca sa spun ca cei din cartoaie dadeau si cauze legate de transformarile hormonale.
Mirtha
37 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI
elilov3 spune:
dea subscriu la cele afirmate de alra...si eu si greturi si toate nebuniile ca in primul trimestru..vad eu ce crocodili ies la analize 

bebecris pai in ce comisie sa il bage mai ....a facut ceva rau...si daca tot se face comisia lui mos craciun..nu se face chiar asa trebuie sa fie prezent liderul de sindicat...hehe sunt mai multi pasi de urmat atat timp cat nu a facut nimic rau nu au motiv sa il bage in comisie ...efectiv incearca sa il timoreze daca e slab vor reusi...iti spun se fac multe ilegalitati acolo am impresia...afla tot la mijloc e ceva ce miroase a putred.....

34+
Dimitrie
34+
elilov3 spune:
vrabiuta vazut pozici
mai dat gata foarte reusite...cat despre fetita este un deliciu 
ancka47 sper ca am nimerit userul daca nu e de vina neuronul de gravi
....bine ai venit o sarcina usoara si la termen 

34+
Dimitrie
elilov3 spune:
ankutza vezi ca te botezai scuze
revin cu mesajul anterior bine ai venit sa ai o sarcina usoara si la termen 

Mirtha...ce, cum...bah asti sunt nebuni te omoara nu alta pe strada...stiu cum este prin martie mama a patit acelasi lucru...
...individul ce a patit....mah nu imi vine sa cred...sanatate multa si recuperare usoara 

voi vazurati ce facu neuronul meu....scrisai de 2 ori gravi....la la la...defecta..ce numai monitorul ![]()
34+
Dimitrie
simona_1402 spune:
Mirtha, multumesc de lamuriri, acum zic ca am priceput, maine dimineata ma ocup de hartzoage.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
32+ 
AMR cel mult 8 pana la