Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Cristina_C spune:
Ce multe teste da Julian! Inca o data felicitari pentru rezultate! Dar sa nu mai fie suparat cu cartonasele, ca n-a facut nimic grav, se mai intampla. Gabb, tu esti de acord cu metoda asta a cartonaselor?
Gabbriela spune:
au extrem de multe testari la scoala... mai noua 3 lamate pe saptamana, unul la spelling, unul la stinte, unul la geografie si unul la literatura - gramatica...
sunt ok cu metoda cu cartonase.. dar invatatoarea lui J e putin cam stricat cu ei ... ei pe langa cartonase au si un calendar si in fiecare zi trebuie sa coloreze calendarul cu culoarea la cartonas pe care sunt in ziua precedenta... iar daca cartonasul e alta culoare inafara de galben, parinti primesc si bilet acasa.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Anina_n spune:
Buna seara, buna seara !
Dansati, dragi mamici si pitici ?
Cristina_C, stiu ca tu urmareai emisiunea. Avem un subiect de discutii despre emisiune, aici.
Nicoleta, sanatate la puiutul mic si la cel mare ! Cum mai sunteti ?
Nicole, bravo lui Julian, micul invatacel !
Cristina22, ce faceti ?
Pe unde sunteti, mamicilor ? katty, Sinzi, Lucia, de cand n-ai mai dat pe aici ?
Ce fac minunile voastre ?
devoska, asteptam poze cu Sara !
Cristina a facut azi vaccinul Priorix, la scoala si a fost o curajoasa, ca deobicei, draga de ea !
Altfel, se descurca bine la scoala. Inca n-a ajuns la litere. Ii dam inainte cu semnele grafice. Unele mai usoar, unele mai greutze, dar trebuie sa invete sa le faca, din acestea formandu-se literele de mana, mai tarziu.
Mai e o saptamana si vor avea 1 sapt. de vacanta, copiii. Sunt curioasa daca va reusi sa doarma mai mult dimineata, in vacanta.
In weekend reusim.
O seara cat mai faina, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
Nina, multumim de intrebare, Matei e bine acum, aproape a scapat de muci, dar a inceput eruptia dentara!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2709334690103379982iQRCKr
Anina_n spune:
Ma bucur ca e mai bine ! Dragul de el, i-a iesit un dintisor deja sau doar da semne de aparitie ?
Ce frumosi sunt baietii tai ! Matei parca ar fi o fetita ! Si ce seamana cu tine, la ochi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Cristina_C spune:
Foarte frumosi si Stefan, si Matei!
Nina, am gasit subictul Si noi avem o saptamana de vacanta, cred ca odata cu voi.
Azi am fost la dentist si Robert s-a uitat la desene cu Tom si Jerry cat i-a facut radiografie. In afara de inceputul acela de carie, cat un varf de ac - foarte superficial, cum a zis si doctorita, nu i-a mai gasit nimic. Ne mai ducem o data joi, pentru plomba. Ne-a recomandat periuta electrica, cica e mai buna decat cea normala.
Foarte fain la cabinetul acela doar pentru copii. La sfarsit i-a dat o fisa de bagat intr-un automat cu bile
Anina_n spune:
Cristina_C, ma bucur ca s-a rezolvat cariutza !
Ce rasplata faina a primit !
Eu am lasat-o pe Cristinuca sa-si aleaga ce vrea ea, ca rasplata pt. curajul de a primi vaccinul de azi si de la o mingiuta de mana a ajuns sa-si cumpere si un ursulet de plus cu fularel si caciulita.
cristina22 spune:
heei, hei, la ce ora stau gagicile pe net! Nu ca babutele ca mine care dorm o data cu gainile!
Nina, eu nu am reusit sa vad decat o secventa-doua din dansez pt ca am fost taaare ocupata cu croitu', decupatu', lipitu' la costumele de fantoma si magician a lui Andrei.Ii plac costumele de Halloween, dar nu stiu ce vom face cu ele.Asta e problema.Cred ca ne mutam in America.
Dupa ce am terminat costumele, am speriat sotul, apoi copilu', bietul de el.
Dupa aceea, la culcare a trebuit sa citim.Si am adormit eu, presupun ca inaintea copilului.
Foarte, foarte curajoasa Cristina. Ma repet, e foarte matura!
Sa stapaneasca sanatoasa ursuletul.Ca de ursulet nu-mi fac probleme, sunt convinsa ca va trece cu bine peste iarna, daca are si fularel si caciulita.
Cristina si Robert e un curajos!! Bravo lui! Numai noi ne facem de minune cand mergem la stoma!
Robert colectioneaza bilutele?
Are si Andrei cateva adunate.Le mai rataceste pe sub mobila.
Gabb-Julian chiar e grozav!! Toata admiratia noastra!
Nico-sunt convinsa ca esti foarte mandra de baietoii tai!
Imediat e Matei cat Stefan!
Ce faceti in we?Poate ne dati si noua ceva idei!
Noi nu avem program.Cel mai probabil niste plimbari si poate o tura prin magazine!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Multumim.
Stefan e intr-adevar slabut... 19-20 kg. Dar e vioi, asa eram si eu... Are cred acum 117 cm.
Sunt mandra de baietoii mei, asa e!
Dintisorul nr1 a spart gingia, nr2 se vede sub gingie bine-bine. Este tot o baluta...
Cristina_C, ce fain cabinet! sa tot stai la bibilit!
Sinzi, vreau detalii despre scaunel! cat se lasa pe spate? ca nu am gasit specificatii. Este destull de solid la impact? voi aveti 2 la fel?
Week-end fain va doresc.