Copilasi din 2002 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Bogdan !
Sa te faci mare si sa fii sanatos si voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

felicitari sarbatoritilor!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Vlad!!!!!
Francesca, multa sanatate lui Vlad!!!

La multi ani Bogdan!!!!!

Cristina, frumoase locuri!! Mie mi-a placut tare mult Germania...ah...mi-ar fi placut sa locuiesc acolo...macar de ar vorbi engleza

La noi e racoare...tare ciudat pentru Florida...dar ne bucuram de fiecare moment!!!
Sa va povestesc ce patiram la scoala...
Educatoarea vine la mine si ma intreaba cat se uita DAvid la tv, la filme SF?? Eu mirata ii spun ca deloc...nu are timp de tv...si nu stiu daca intr-o sapt intreaga se uita o ora puse cap la cap...
La care ea imi arata ce desenease copilul meu:

Soarele si planetele si un asteroid care lovise planeta Marte, dupa care a lovit Pamantul si evident a urmat sfarsitul lumii!!!
Nu numai ca desenase dar a scris si pe spatele foii "in a milyon year asteruid came and hit Mars and Earh, and sun died.." (fara spatii intre cuvinte)
El spune ca, acum vreo 2 sapt (daca nu mai mult) cand am fost in vizita la niste prieteni si tv-ul era pe Discovery, a vazut acolo o emisiune despre un asteroid care a lovit Marte (si el a mai dramatizat un pic si a bagat si Pamantul in ecuatie!!!)...
Pe mine m-a amuzat...dar educatoarea era serioasa...
Mi-a spus sa am grija la ce se uita la tv...dar mie nu mi se pare asa dramatic...hihiihi

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Sinzi_ana multumim pt. urari , multi tie si lui David

Simpatic foc David are o imaginatie foarte bogata se poate lua de mana cu Vlad

Francisca si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!! Sa fiti mereu voiosi si frumosi la suflet ca acum!!

Noi suntem in sfarsit in formula completa, dar, Cristina, nu-i pot pune copiii in brate sotului si sa plec... as veni prea obosita si sigur nu as gasi totul ok acasa, cu un bebe asa alintat cum e al meu... mai ales ca suge din 3 in 3 ore maxim... (risc sa fac si mastita :D) Ei, o veni ea si vremea mea... Insa acum e nevoie de mine aici... ca Matei inca nu a scapat de durerile de gingii, dintisorul nr 2 iese greu, abia a spart gingia...

Stefan este ok, a avut activitate in fiecare zi pana acum in vacanta, a mers la inot luni si marti, azi a mers pe Valea Glejariei si a facut catarari pe un zid... maine merge tot acolo si va merge calare pe cal!! Abia asteapta (el a mers la circ de cateva ori si mereu a calarit poneii in pauza, in plus si cand am mers la Viena - de 2 ori cu el pana acum - a mers calare de multe ori pe calutii din Prater! Este mare fan, ar fi vrut sa ia cu el si sabia de jucarie, sa fie un adevarat cavaler!! :).

Sinzi, ce imaginatie are David :)!

Francisca, sanatate lui Vlad! Si la noi a circulat o enteroviroza urata, sper ca a trecut!

Nina, precoce Cristinuca, ce repede a capatat si a scapat de dintisori!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce-o fi cu celelalte mamici de numai scriu??

Khristin o fi ok?

Lucia, mai treci si tu pe la noi!! ;)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

mamici

Va invit la o nu stiu voi cum sunteti, dar eu azi am nevoie de una pt. ca sunt foarte obosita, parca nu imi revin

Nicoleta multumim pt. urari, multi tie si ingerasilor tai Stefan si Matei . Ai doi copii frumosi foc.
Cand il vad pe Matei, iar ma apuca dorul de

Vlad este mai bine, este inca la regim, dar e spre bine.

Multi tuturor si o zi frumoasa in continuare !

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Francisca-poate vremea asta e de vina.Eu, in timpul zilei, sunt fresh, insa seara, dupa 8, nu ma gandesc decat numai la pat!Si asta si in we. Nina stie, ca rade de mine...

Nico-'poi e grozav Stefan cu atat de multe activitati!! Bravo lui!
Dar o ora-o ora jumate, tot poti chiuli si tu
Eu corup fata asta cuminte!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Cristina22 posibil sa fie de la vreme, mai nou vad ca si eu trag spre pat pe la ora 21 si incerc sa aburesc si copilul dar el saracutul doarme dupa-amiaza de la 16 la 18 si saracul pe la 21 e inca fresh
Imi face pe plac, ne pregatim de culcare, dar nu stiu care pe care adoarme, cred ca el pe mine

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Francisca, refacerea usoara lui Vlad !
Cristinuca, de cand cu scoala, se trezeste la 7, la amiaza nu doarme, la ora 21 are ultima parte a programului ei si...la somn si adoarme imediat, ca abia apuca sa asculte 1-2 pagini din poveste.
Cateodata mai adorm eu, prima.
Ai vazut, Cristina22, ca nu esti singura care adoarme repede seara.
Doar ca in weekend, stau cu ochii la "Dansez pt. tine" si "Megastar", si comentez cu fetele pe forum, si nu ma ia somnul, ca pe tine.
Sinzi, ce imaginatie are David, de speriat !
Nicoleta, ce activitati faine are Matei, in vacanta !
Si Cristina a calarit ponei la circ si tare i-a mai placut.
Ea oricum iubeste poneii. Are o colectie intreaga si mai mici si mai mari.
Chiar, sper ca e bine khristin si doar lipsa timpului liber o retine de la scris !
Lucia, hai la povesti ! Ce mai face, Liviu, voi ?
Cum se descurca la scoala ? Te astepam cu vesti despre voi !
katty, voi ce faceti ? Hai, ca s-a terminat incheierea de trimestru !
devoska, ce faceti in vacanta ?
cristina se joaca toata ziulica, mai putin cat scrie cateva randuri de semne sau face o fisa la matematica, ca tot i se pare ca o joaca.
Acum e plecata la padure cu tati, care e inconcediu, sapt. asta.
crig, tamyra, haideti la povesti despre minunile voastre !
carmen, voi va pregatiti de petrecere ?
O zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput