Copilasi din 2002 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nuuuu... am avut chiar weekend scurt

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

La noi e soare, frumos... Insa Matei e plangacios, ii iese dintisorul numarul 2, si il doare mititelul! Am mers afara si m.a tot miorlait... Stefan e la inot, ca si ieri, maine merge la drumetie si vor si calari!

O zi frumoasa in continuare!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Vlad-Gabriel. pentru 27 octombrie! Francisca, sa-ti creasca mare baiatul si sa-ti aduca numai bucurii! Stiu ca Francisca mai intra intr-o vreme pe aici.

Vad atatea mamici pe listuta noastra care nu sunt active. Unele ne citesc, poate.. Va dati seama ce activitate ar fi aici daca am afla ce fac toti cei 240 si ceva de copii?

Noi in weekend am fost la doctor pentru ca pe Robert il durea o ureche si s-a ales cu antibiotic (cica otita medie doar la o ureche, la cealalta nimic). Ciudat, ca nii febra n-a avut, Ce sa fac acum, i-l dau (Amoxicilin - 7 zile), desi se pare ca i-a trecut inca de a 2-a zi.
In rest, zilele sunt pline - luni de obicei mergem in vizita sau primim vizite (incercam sa mai sarim peste si sa mai distantam vizitele la 1-2 saptamani), marti -gimnastica, miercuri - germana. joi- kung-fu, doar vinerea ce mai stam linistiti. Sambata colindam prin magazine si duminica facem o plimbare mai scurta sau mai lunga- depinde de vreme. Duminica viitoare as vrea sa mergem la castelul Neuswanstein sa ne urcam pe podul asta (Marienbrücke) http://www.ammersee-region.de/grafiken/neuschwanstein/neuschwanstein-bruecke.jpg - asta vara am vizitat castelul si n-am mai ajuns la pod.

Lui Robert ii iese o masea de jos! Maseaua definitiva, se vede doar un colt. Inca nu i se clatina nici un dintisor de lapte.

Aici este vacanta de-abia saptamana viitoare.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

j are deja o masea definitiva iesita toata si nu i se misca nici un dinte de laptic...
continua cu tratamentul chiar daca se simtne bine, ca vrei sa distruga microbul, nu numai sa il ameteasca de cap si sa revina in cateva saptamani mai puternic.

la multi ani Vlad, multa sanatate si fericire

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

La multi ani, Vlad-Gabriel. pentru 27 octombrie! Francisca, sa-ti creasca mare baiatul si sa-ti aduca numai bucurii! Stiu ca Francisca mai intra intr-o vreme pe aici.

Vad atatea mamici pe listuta noastra care nu sunt active. Unele ne citesc, poate.. Va dati seama ce activitate ar fi aici daca am afla ce fac toti cei 240 si ceva de copii?

Noi in weekend am fost la doctor pentru ca pe Robert il durea o ureche si s-a ales cu antibiotic (cica otita medie doar la o ureche, la cealalta nimic). Ciudat, ca nii febra n-a avut, Ce sa fac acum, i-l dau (Amoxicilin - 7 zile), desi se pare ca i-a trecut inca de a 2-a zi.
In rest, zilele sunt pline - luni de obicei mergem in vizita sau primim vizite (incercam sa mai sarim peste si sa mai distantam vizitele la 1-2 saptamani), marti -gimnastica, miercuri - germana. joi- kung-fu, doar vinerea ce mai stam linistiti. Sambata colindam prin magazine si duminica facem o plimbare mai scurta sau mai lunga- depinde de vreme. Duminica viitoare as vrea sa mergem la castelul Neuswanstein sa ne urcam pe podul asta (Marienbrücke) http://www.ammersee-region.de/grafiken/neuschwanstein/neuschwanstein-bruecke.jpg - asta vara am vizitat castelul si n-am mai ajuns la pod.

Lui Robert ii iese o masea de jos! Maseaua definitiva, se vede doar un colt. Inca nu i se clatina nici un dintisor de lapte.

Aici este vacanta de-abia saptamana viitoare.

Numai bine tuturor!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Cristina, si eu zic sa i-l dai 7 zile! Ca altfel s.ar putea sa aveti probleme, apoi va va da un antibiotic si mai puternic...

Stefan nu are inca masele definitive, i se clatina puuutin un dintisor, dar atat.

Eu astept ziua de maine, ca vine sotul acasa... sunt franta...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu intrerup, niciodata n-am intrerupt, ca stiu ca mai rau fac. Si vad ca i-a mai trecut si tusea de cand cu antibioticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Bogdan
Sa cresti mare, sa fii sanatos si plin de noroc!! Sper sa treaca Dodo cu o felie de tort si pentru noi!

VLAD

Cristina-cum am ajuns acasa de la birou, i-am numarat maselutele lui Andrei.Nu are nici un semn ca ar aparea, insa dintisorii cei noi din fata sunt mari si stramabi inca.
Off, ma omori cu iesirile voastre. Ce frumos!! Cate posibilitati aveti!!

Nico-daca vine omu', pune-i copiii in brate si evadeaza si tu cateva ore!! Le meriti din plin!

Gabb-voi cum mai sunteti?

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Vlad !
Sa cresti sanatos si voios !
Felicitari, Francisca !
Sa va bucure mereu sufletele, micul vostru !

La multi ani, Bogdi, invingatorul lu' Gabi !

Cristina22, si eu, ca Gaby, a fost prea scurt weekend-ul !
devoska, bine ati revenit !
Poze nu ati facut ?
Nicoleta, bravo lui bb Matei ! Pofta mare la diversificare !
Sinzi, ca deobicei, minunate poze, minunata distractie !
Trebuie sa fie tare fain la strans de dovlecei.
Ce strada faina aveti !
Cristina_C, sa nu cumva sa uiti aparatul foto, duminica, daca mergeti unde v-ati propus ! E superb !
Cred ca nu trebuie sa va mai spun, ca maselutele definitive ale Cristinei, ca si dintisorii, i-au iesit precoce, la 5 ani si 4 luni. Exact la 5 ani, dupa primii dintisori.
O zi cat mai faina, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Cristina_C, Nicole, Cristina22 multumim pt. urari, ne bucuram din suflet ca nu ne-ati uitat

Multa sanatate lui Robert si lui Julian

Acum Vlad este mai bine, dar vineri am crezut ca ajungem la urgente pt. ca i-a fost foarte rau. Viroza asta face iar ravagii
Era asa de necajit pt. ca si-a dorit foarte mult sa mergem sambata la Timisoara, dar nu a fost posibil. Speram sa fie totul bine si sa mergem sambata aceasta, sa recuperam

toti copilasii de 2002, multa sanatate.

Bogdanel

Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte,
Sa ai parte de iubire, sanatate, fericire,
De tot ce-i mai bun pe lume,
De la noi doar ganduri bune.

La multi ani!

Francisca si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nina multumim, multi si tie si Cristinei