ORADEA (34)
Raspunsuri - Pagina 6
andy.p spune:
'Neata .Io pe la bucatarie,si prin camera sa o observ pe fii-mea ca cica da semne de trezire
.
Daria e cumintzica noaptea,se trezeste la 3 ore ,papa si apoi adoarme...daca face fitze ii pun foehnul in functiune si asa sigur adoarme.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
AllyMcBeal spune:
Salutare, fetelor si Marius !
Am trecut sa va dau raportul despre circ.Am fost ieri.Nu-i chiar naspa,dar pentru copii nu-i mare branza. Fetele mele intrebau mereu,inainte de pauza, "cand vin animalele? '
Pentru ca in prima parte au jonglerii, un contorsionist (de-ala adevarat ! S-a bagat intr-o cutiuta si a inchis si capacul), un baiat care a facut exercitii la inaltime,pe o "sfoara" din panza, apa dansatoare (misto, jeturi de apa,multe,care parca dansau pe muzica)...
In partea a doua au adus pe scena,cate un minut, niste animalute - pinguini,broasca testoasa,crocodili mici, un mini hipopotam, o iguana, porc spinos si ne-au aratat un acvariu cu un rechinel.Mai era o foca, ce era putin dresata : dansa si aplauda.
Cam jaf pe fata la rontaieli,asa ca puneti-va de-acasa. (7 lei popcorn mic,10 - mare, suc la doza -6 lei, apa la jumate - 4 lei. O vata de zahar -5 lei.)
Dar ce m-a enervat cel mai tare a fost faza din pauza. Cica hai sa vedeti menajeria,cu piranha,rechini si alte animale - 5 lei.
Duc fetele de mana si,vazand ca nu dau bilete,ci doar iau banii, intind 10 lei,spunand ca Medeea e mica (are 3 ani).Ei nu,ca sa dau si pentru ea. Atunci le zic sa-mi dea bilet.Pai,bilet nu au,asa ca ia cara-te tu de-aici...Si am plecat boscorodindu-i,cu fetele mieunand,ca vor la animale. Nici de-a dracului nu as fi dat 15 lei.
Si bine am facut,ca baiatul prietenei mele a fost si s-a intors in 2 minute,spunand ca mareata menajerie a constat in doua acvarii - unul cu piranha si altul cu un rechin (pe care l-am vazut in spectacol). Asa ca bine am facut ca nu le-am dat 15 lei pe nimic.
Stie cineva unde si ce se intampla in oras in acest weekend, de Ziua Orasului? cand e retragerea cu torte?
adi2003 spune:
Sa va povestesc o faza cu liftul.
In seara asta, inainte de inceperea meciului, am urcat cu liftul pana acasa. Cum am iesit din lift, 2 tineri au urcat si au apasat pe parter. Eu tocmai deschideam usa apartamentului cand aud o bubuitura in spate.
In secunda aia am vazut cum liftul a picat in gol un metru.
Credeti-ma ca eu n-am stiut pana azi ca se poate intampla asa ceva. Adica m-am mai blocat in lift, dar niciodata nu mi-a fost teama ca poate pica cabina.
Acum ma intreb daca sa mai circul cu liftul. M-am speriat si eu, chiar daca la faza asta eram doar "spectator".
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
Simi-intotdeauna am avut oroare de lifturi.Am auzit o chestie la tv, cica mor mai multi oameni in lifturi decat in accidente de avion...ce te mai linistesc io
.La ce etaj stai de nu urci scarile?
Ally-mersi, mersi
, m-ai luminat. Ca eram in dilema daca spectacolul asta l-am vazut (anul trecut sau acum 2 ani?), ca circul este acelasi.La asta am fost, Andrei nu mai avea rabdare, de ce nu apar rechinii si altele.La un moment dat un dresor a plimbat o anaconda prin sala si ca sa impresioneze mi-a cam plimbat-o prin par
. Si era asa de frumoasa, ca atunci naparlea biata de ea
.
Atunci, in pauza, se faceau poze cu puiul de crocodil.20 lei/poza.
Noi, la 11 merem la teatru.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cristina22 spune:
Ally, uite programul http://www.oradea.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=180&catid=0&Itemid=35.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Simi-intotdeauna am avut oroare de lifturi.Am auzit o chestie la tv, cica mor mai multi oameni in lifturi decat in accidente de avion...ce te mai linistesc io |
Numai la 6. Dar mai am inca 7 etaje la servici. Metoda simpla si sigura de slabit.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
Simina cred ca nu as mai urca in lift niciodata:(
Noi nu venim la teatru, ai mei pleaca la cimitir, iar eu profit de liniste si timp frumos, si spal geamuri:(((((((((((
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Buna dimineata, cum steti, dragi oradeni ???
Noi raportam un we plin
sunt rupta de oboseli.
Si tin sa va zic ca la teatrul de papusi a fost o piesa reusita, ma bucur ca am ajuns 
Spor la treburi, servici usor la toata trupa ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
neatza la pranz
si de la noi!
Cred ca orice zi de luni incepe ca o nebuna
. Asa, sa-ti dai seama ca a trecut we-ul, iute-iute.
Daria-Giulia e o domnisoara cu stil, foarte eleganta
!
Ati fost la manifestari?
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris,
are stilist bun ![]()
Noi nu am fost la nicio manifestare ... nu am mai apucat, am avut un we atat de plin incat io astept vinerea 

![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)