ORADEA (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neata .Io pe la bucatarie,si prin camera sa o observ pe fii-mea ca cica da semne de trezire.
Daria e cumintzica noaptea,se trezeste la 3 ore ,papa si apoi adoarme...daca face fitze ii pun foehnul in functiune si asa sigur adoarme.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Salutare, fetelor si Marius !
Am trecut sa va dau raportul despre circ.Am fost ieri.Nu-i chiar naspa,dar pentru copii nu-i mare branza. Fetele mele intrebau mereu,inainte de pauza, "cand vin animalele? '
Pentru ca in prima parte au jonglerii, un contorsionist (de-ala adevarat ! S-a bagat intr-o cutiuta si a inchis si capacul), un baiat care a facut exercitii la inaltime,pe o "sfoara" din panza, apa dansatoare (misto, jeturi de apa,multe,care parca dansau pe muzica)...
In partea a doua au adus pe scena,cate un minut, niste animalute - pinguini,broasca testoasa,crocodili mici, un mini hipopotam, o iguana, porc spinos si ne-au aratat un acvariu cu un rechinel.Mai era o foca, ce era putin dresata : dansa si aplauda.
Cam jaf pe fata la rontaieli,asa ca puneti-va de-acasa. (7 lei popcorn mic,10 - mare, suc la doza -6 lei, apa la jumate - 4 lei. O vata de zahar -5 lei.)
Dar ce m-a enervat cel mai tare a fost faza din pauza. Cica hai sa vedeti menajeria,cu piranha,rechini si alte animale - 5 lei.
Duc fetele de mana si,vazand ca nu dau bilete,ci doar iau banii, intind 10 lei,spunand ca Medeea e mica (are 3 ani).Ei nu,ca sa dau si pentru ea. Atunci le zic sa-mi dea bilet.Pai,bilet nu au,asa ca ia cara-te tu de-aici...Si am plecat boscorodindu-i,cu fetele mieunand,ca vor la animale. Nici de-a dracului nu as fi dat 15 lei.
Si bine am facut,ca baiatul prietenei mele a fost si s-a intors in 2 minute,spunand ca mareata menajerie a constat in doua acvarii - unul cu piranha si altul cu un rechin (pe care l-am vazut in spectacol). Asa ca bine am facut ca nu le-am dat 15 lei pe nimic.

Stie cineva unde si ce se intampla in oras in acest weekend, de Ziua Orasului? cand e retragerea cu torte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sa va povestesc o faza cu liftul.
In seara asta, inainte de inceperea meciului, am urcat cu liftul pana acasa. Cum am iesit din lift, 2 tineri au urcat si au apasat pe parter. Eu tocmai deschideam usa apartamentului cand aud o bubuitura in spate.
In secunda aia am vazut cum liftul a picat in gol un metru.

Credeti-ma ca eu n-am stiut pana azi ca se poate intampla asa ceva. Adica m-am mai blocat in lift, dar niciodata nu mi-a fost teama ca poate pica cabina.
Acum ma intreb daca sa mai circul cu liftul. M-am speriat si eu, chiar daca la faza asta eram doar "spectator".

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-intotdeauna am avut oroare de lifturi.Am auzit o chestie la tv, cica mor mai multi oameni in lifturi decat in accidente de avion...ce te mai linistesc io.La ce etaj stai de nu urci scarile?

Ally-mersi, mersi, m-ai luminat. Ca eram in dilema daca spectacolul asta l-am vazut (anul trecut sau acum 2 ani?), ca circul este acelasi.La asta am fost, Andrei nu mai avea rabdare, de ce nu apar rechinii si altele.La un moment dat un dresor a plimbat o anaconda prin sala si ca sa impresioneze mi-a cam plimbat-o prin par. Si era asa de frumoasa, ca atunci naparlea biata de ea.
Atunci, in pauza, se faceau poze cu puiul de crocodil.20 lei/poza.

Noi, la 11 merem la teatru.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Ally, uite programul http://www.oradea.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=180&catid=0&Itemid=35.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Simi-intotdeauna am avut oroare de lifturi.Am auzit o chestie la tv, cica mor mai multi oameni in lifturi decat in accidente de avion...ce te mai linistesc io.La ce etaj stai de nu urci scarile?

Numai la 6. Dar mai am inca 7 etaje la servici. Metoda simpla si sigura de slabit.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simina cred ca nu as mai urca in lift niciodata:(
Noi nu venim la teatru, ai mei pleaca la cimitir, iar eu profit de liniste si timp frumos, si spal geamuri:(((((((((((

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, cum steti, dragi oradeni ???
Noi raportam un we plin sunt rupta de oboseli.
Si tin sa va zic ca la teatrul de papusi a fost o piesa reusita, ma bucur ca am ajuns

Spor la treburi, servici usor la toata trupa !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

neatza la pranz si de la noi!
Cred ca orice zi de luni incepe ca o nebuna. Asa, sa-ti dai seama ca a trecut we-ul, iute-iute.

Daria-Giulia e o domnisoara cu stil, foarte eleganta!

Ati fost la manifestari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, are stilist bun

Noi nu am fost la nicio manifestare ... nu am mai apucat, am avut un we atat de plin incat io astept vinerea

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput