ORADEA (34)
Raspunsuri - Pagina 10

cristina22 spune:
ce bine! era si cazul!
noi de mult am dat drumul la caldura.
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

adi2003 spune:
Noi nici acum n-avem caldura, dar nu rabd de frig. Geamurile noi izoleaza destul de bine.
La ora asta imi fac arhiva de poze pe dvd. Iarasi mi-am umplut hardul.
Album 1 + Album 2

szivarvany spune:
Buna ziua tuturor !
Noi nu avem caldura, dar zau ca nu e frig in casa.
Ce ati facut in we ???
Noi am avut nervi si ifose de printzese , a fost un we rapid, ca de obicei ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)

cristina22 spune:
helau!
Nici nu mai stiu ce-am facut in we...atat imi amintesc ca am colorat si am colorat, panaaa-pana! Sunt as la colorat! Si nu prea ies din contur, sa stiti!
Nervii si ifosele sunt apanajul varstei.
Noi am trecut peste. Cuvantul magic este TE ROG, spus de mai multe ori, chiar foarte multe xxxx pana intra pe ureche
Voi, pe unde v-ati plimbarit?
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

szivarvany spune:
Noi cu asta ne ocupam :-))) Giulia e balerino-gimnasto-sirena :-)))
Revin ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)

Gabi_K spune:
felicitari balerinei!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mercedes spune:
daria-ai o fata frumoasa!
Intrebai ce am facut in weekend -pai sa ti spun acum de fapt pot spune ca am trecut un hop cu tata... a cazut vineri in asa hal ca nu sa mai putut ridica... am chemat salvarea si de vineri tot pe la spital sunt cu el, azi dimi a fost operat i s-a fracturat femurul la piciorul drept. Ideea e ca a scapat cu viata de asta imi era ca are tensiune oscilanta.Nu demult am ajuns acasa de la el de azi dimi.

Gabi_K spune:
Mercedes, multa sanatate tatalui tau!!!
Eu ma laud din nou, cu Robert:) Ieri am avut sedinta cu parintii, si el a fost singurul nominalizat la categoria "si cuminte, si invata bine"
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert