ORADEA (34)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina22 spune:
ce bine! era si cazul!
noi de mult am dat drumul la caldura.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Noi nici acum n-avem caldura, dar nu rabd de frig. Geamurile noi izoleaza destul de bine.
La ora asta imi fac arhiva de poze pe dvd. Iarasi mi-am umplut hardul.
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Buna ziua tuturor !
Noi nu avem caldura, dar zau ca nu e frig in casa.
Ce ati facut in we ???
Noi am avut nervi si ifose de printzese
, a fost un we rapid, ca de obicei ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
helau!
Nici nu mai stiu ce-am facut in we...
atat imi amintesc ca am colorat si am colorat, panaaa-pana! Sunt as la colorat! Si nu prea ies din contur, sa stiti!
Nervii si ifosele sunt apanajul varstei.
Noi am trecut peste
. Cuvantul magic este TE ROG, spus de mai multe ori, chiar foarte multe xxxx pana intra pe ureche![]()
Voi, pe unde v-ati plimbarit?
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Noi cu asta ne ocupam :-))) Giulia e balerino-gimnasto-sirena :-)))
Revin ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
felicitari balerinei!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Mercedes spune:
daria-ai o fata frumoasa!
Intrebai ce am facut in weekend -pai sa ti spun acum de fapt pot spune ca am trecut un hop cu tata... a cazut vineri in asa hal ca nu sa mai putut ridica... am chemat salvarea si de vineri tot pe la spital sunt cu el, azi dimi a fost operat i s-a fracturat femurul la piciorul drept. Ideea e ca a scapat cu viata de asta imi era ca are tensiune oscilanta.Nu demult am ajuns acasa de la el de azi dimi.
Gabi_K spune:
Mercedes, multa sanatate tatalui tau!!!
Eu ma laud din nou, cu Robert:) Ieri am avut sedinta cu parintii, si el a fost singurul nominalizat la categoria "si cuminte, si invata bine"
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert