Prima zi de gradinita

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doar la unele gradinite - particulare, in special - este cerut exudat si examen coproparazitologic, la gradinitele de stat nu e necesar decat avizul epidemiologic de la medicul de familie.

Lora, mami de Iustina


Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tzuni, am dezlegat misterul, Lora are dreptate.
Bafta!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore

Tzuni, am dezlegat misterul, Lora are dreptate.
Bafta!


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI


Miflore, Lora, multumesc frumos!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Si noi ne pregatim... Inca nu stiu cind va incepe, exact, gradinita. Doamna administratoare spunea ca ei incearca sa deschida "portile" pe 1, dar ca nu este sigura. De aceea, nici nu prea stiu ce sa fac cu analizele. Tudor va merge la stat, la grupa waldorf si are acum 2 ani ani si aproape 11 luni. Noua ne au cerut avizul epidemiologic si cel coproparazitologic. Am un nod imens in stomac... Si eu i am inoculat ideea ca va fi ceva nespus de frumos si a ajuns sa fie un fel de recompensa. "Daca maninci singur, poti merge la gradi" etc etc. Acum citeva zile, am fost in recunoastere, l am lasat putin prin curte (sigur, era gol), i a placut iar pe drum, spre casa, i am servit o cit am putut mai finut: "te aduce mami dimineata, tu ramii sa te joci cu copiii si cu doamna educatoare, apoi mami se duce la magazin- el uraste sa mearga la magazin!- si apoi vin inapoi sa te iau acasa" Mi a raspuns de pe bancheta din spate, ferm "da, dimineata venim la gradi, ne jucam, mergi la magazin si vin si eu cu tine, dup aia ne jucam la gradi". Mi a venit sa ma dau cu capul de parbriz pentru ca asta prevesteste tot felul de complicatii... :)
Om vedea noi... In principiu, fiind waldorf, ar trebui sa putem sta cu ei pina se adapteaza, dar nu stiu cit de waldorf e waldorful asta...
Poate mamicile mai experimentate ne ar putea da niste sfaturi... Stiu ca nu se aplica toate la toti, dar poti intui la ce raspunde progenitura personala.
Bafta tuturor boboceilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Ieri am dus-o la gradi cea noua prima zi,copila a fost fericita si nu a avut nici o problema.Eu m-am umflat de plšns,am colindat orasul si la 14,30 tropaiam langa usa.A trebuit sa duc o perna mica,o paturica si periuta de dinti,in rest in fiecare zi gustarea de dimineata de baut si fructe.Pranzul il primesc acolo.
Fata de cealalta gradi unde erau 13 copii aici sunt 2 grupe a cate 22 copii.Cred ca mai dezorientata sunt eu decat ea,offff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Off,si eu am plans,pentru ca am ajuns acolo,eu si mama, si cand sa plecam,nu si nu,sa nu plecam,ca vine si el la servicu cu mine...

Mi era sufletul frant,pentru ca a plans pana ii tremurau dintisorii si barbita.

Am plecat si l-am lasat acolo cu o educatoare dragutza care l-a luat in brate si l-a dus la joaca.

Acasa mi-a spus iar printre plansete cu sughituri si suspine ca este foarte speriat,ca Nu mai vrea DELOC la gradi,si ca vine cu mine la serviciu...l-am dus totusi si azi...ieri cand l-am luat de acolo,de cum m-a zarit pe scari a tasnit efectiv pe mine-MIMI,MIMI.

...............Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agadu spune:

Cand am dus-o pe Maria la gradi, dupa vacanta,(la 2.5 ani) am discutat mult cu ea inainte. Uite ca si eu cand eram mica m-am dus la gradi si mi-a placut aia si nu mi-a placut ailalta. Si tati a fost. Si m-a tot pus sa-i povestesc cum era. Ideea a prins foarte bine. In plus i-am luat un ceas (jucarie) si i-am spus ca vin sa o iau dupa ce se trezeste din somn. I-a placut ca avea un control asupra momentului in care o luam de la gradi si s-a mai linistit.
Dar in plus conteaza foarte mult fetele care au grija de ea. Eu personal, sunt foarte multumita de gradinita Happy Place. Si a mai contact ceva: cand avea varsta de 2-2.5 ani a contat sa fie inconjurata de copii apropiati de varsta ei. Nu se simtea bine sa vada multi copii de 4-5-6 ani. E bine sa cautati grupe de copii asa mici. Personalul este si mai experimentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Sa-l pupe Utu pe Stefanel, m-a facut sa plang


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io am decis: o dau pe fi-mea la teatru! De ce?
Mergem si noi in prima zi la gradi. Pe drum povestim ce si cum o sa fie, ca ala e "job"-ul ei, ca eu ma duc la al meu si cand fiecare isi termina treaba, ne intalnim. Totul bine si frumos, am cantat si-am numarat pe drum... La gradi insa, lume multa si lacrimi cat cuprinde. Bietii copii sufereau... Meri a mea se uita la ei lung, apoi se intoarce spre mine si spune "Mami, cred ca si eu o sa plang!". Si incepe! Plangea de se zguduia camesha pe ea. Am dat si io in lacrimi. Cand m-a vazut, s-a oprit brusc si a inceput sa ma mangaie pe par: "Mami, nu plange, ca dupa ce termini munca, vin si te iau acasa!" Mai spune ceva, mami......

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Moamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Tzuni!!!!!!

SUPERR!!

Utu,multumesc de pupici.Acum e mai bine Stefanel,mai ales ca are o educatoare tare lipicioasa la copiluti speriati;e frumoasa,calma...

Dar tot ne ia cu faze de genu-mami,numar orele si minutele pana vii tu sa ma iei;si acum vrea ca jucarie un tanc sa bubuie gradinita:))Mergi la inceput