Prima zi de gradinita

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Teo la noi s-a inrautatit situatia. Vreau sa te intreb esti sigura ca nu au voie sa le faca evaluare fara solicitarea parintilor?
am primit si din Brasov de la o fosta colega aceeasi informatie, dar a zis ca o mai verifica si ea. Normal, asa ar fi.
Luni vreau sa merg ori eu ori sotul sa discute cu directoarea, pentru ca clar vor sa scape de ele ca sa-si elibereze 2 locuri si au vrut sa o faca pornind din partea lor. Eu nu le retrag nici in ruptul capului dar le voi duce foarte rar.
azi a fost o situatie foarte urata acolo. Vorbim pe PM daca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

a inceput si matei gradinita...grupa mica, program scurt, gradi de stat..s-a acomodat surprinzator de bine, a dat cateva lacrimi in prima zi dupa ce a stat vreo 10 minute foarte brav...dar cand a vazut jalea din jur si cum plang mai toti copilasii..ce era sa faca? de a doua zi nu a mai plans, ba chiar abia asteapta gradinita, sare intr-un picior cand iesim din casa, zice ca merge si el la serviciu ca noi.

marele meu of sunt insa dotarile..la grupa mica, 22 copii inscrisi, au o sala de joaca ceva mai mare decat sufrageria noastra, NU au mese, NU au scaune (doar in sala de mese)..in rest copiii stau PE JOS si se uita la TV la desene animate si se joaca..in prima saptamana am fost rugati sa lasam copiii doar pana la ora 11, sa se acomodeze treptat.

ma cam bate gandul de gradi particulara..mai sunt pitici de grupa mica (,) care stau pe jos si nu au masute si scaunele? matei mi-a zis ieri cam dezamagit: nici azi nu am coorat la gradi (eu ii promisesem ca o sa coloreze, o sa modeleze plastelina, o sa invete poezii...)

ce activitati aveau puiutii vostri la grupa mica?




meg,dematei(9.02.2007)




Sincer, nu mi se pare deloc SANATOS sa stea la TV la gradi si cam atat.
Luca a mers saptamana trecuta la gradi.Prima data.
Gradi de stat, cu program scurt(pana la 12), grupa mica. Au mese, scaune, nu au TV in nici o sala de curs, nici la grupele mari. Intr-o zi mi-a aratat ce a pictat, in alta zi ce a desenat si vineri mi-a zis ca a invatat de spre puiul de floare-adik boboc si mama lui si tata lui -radacina

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ok, revin cu date noi..se pare ca m-am panicat inutil..doar prima saptamana a fost cu TV, fara masute, scaune, activitati. de ieri au adus in sala de joaca masute si scaune pentru toata lumea si TV-ul iese din schema zilnica de distractie, slava Domnului! la sedinta cu parintii au fost prezentate in mare activitatile pe care le vor avea picii, "doamna" e tanara, simpatica si plina de entuziasm, asa ca am devenit optimista si eu.

matei oricum s-a adaptat fara nicio problema, merge cu placere la gradi dimineta, si-a intrat intr-un program de somn si mancare f riguros.




meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

azi e prima noastra zi

nu a plans cand l-am lasat acolo, educatoareapare foarte draguta si calma

pe la 10 il iau, au zis sa il las treptat, putin mai mult in fiecare zi, sa nu se sperie din prima.

da pare asa de miiiic (are aproape 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pe 30 octombrie a implinit 2 anisori...pe 1 noiembrie am mers sa vedem o gradinita particulara la care merge si prietenul lui..si nu a mai vrut sa mai mearga cu mine acasa...
l-am lasat prima zi la program scurt...dupa 3 zile nu mai voia la gradinita...acum mereu vrea la mami..si nu ca ar fii urat acolo, ii place, se joaca..dar a constientizat ca il las acolo...pentru cateva ore, dar nu cred ca el intelege asta..

..si JR e cel mai mic de acolo...

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput