Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)
Raspunsuri - Pagina 8
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 ...mi se pare mie sau scrie in dreptul unora ca sunt second hand?, adica la unele scrie "de ocazie" iar la altele "noi". Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Nu ti se pare, chiar asa e
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ella_74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Nu ti se pare, chiar asa e cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
nu stiu franceza o boaba, am tradus cu furculision si de aia am fost cu semnul intrebarii
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
axxxa spune:
pt cele care s-au saturat de cadourile sub forma de genti, un cod de la inceputul lui septembrie, postat de alia ro, dar care inca mai merge: 34673 prosop de piscina
sarmisa77 spune:
O intrebare pt. fetele din Bucuresti care stau in apropiere de Piata Moghioros, mai exista un magazin acolo care vinde produse marca Kiabi? Am citit pe un alt forum, un post mai vechi, cum ca acolo era un astfel de magazin.
miki68 spune:
Ce cautam noi pe pagina 2? V-ati dat la "fund", ai?
cristina d.
mirunajr spune:
[quote]citat din mesajul lui miki68
Ce cautam noi pe pagina 2? V-ati dat la "fund", ai?
cristina d.
[/quote
Criza financiara e de vina Nu vezi la ce cotatie a ajuns euroiul??
Brigit spune:
hop si eu!
doar ca n-am nici o noutate, astept o comanda din 25 si una de ieri,ca de! ma tenta codul minunat. Cred ca aici ma opresc luna asta (si posibil sa fie ultimele comenzi LR)... si-asa apropo de cursul euroiului pana imi trag astia banii pe ultima comanda mi-e ca sare de 4 ron lejer...
April
Emma are nevoie de ajutor !
camelia_daniela spune:
Moamaaaaaaaaaaa, a luat-o razna de tot cursul valutar !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
miki68 spune:
Tocmai ma gandeam ca mai anu' trecut am facut o lucrare despre crahu' din '29 si printre alte carti citate a fost si una din '82 "In zgomotul bursei" scrisa de Mugur Isarescu Deci stati relaxate, omul a studiat fenomenul inca de acu 26 de ani.
cristina d.