Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)
Raspunsuri - Pagina 17
ella_74 spune:
Felicici, fiindca tu deja ai comandat pe CCT fashion.
sa stii ca am trimis linku sora-mii la LO ca sa-si aleaga si ea, ca daca tot tre sa iau cate 2 din fiecare model, macar sa fac share cu ea, ca ea le poarta la Lo, io aici; mentionez ca suntem gemene si ca urasc si eu si ea sa avem haine identice (sechele di copilarie)
si mi-a dat link cu rochita asta
http://www.cct-fashion.com/index_eproduct_view.php?products_id=3209
pe care zice ca si-a luat-o dintr-un mall din Hong Kong si a dat pe ea dublu de cat e pe site.
ref la calitate , mi-a zis ca tot ce e pe site a vazut si prin magazinele de acolo si ca nu au calitatea lucrurilor din europa, gen Mango, Zara, mai mult aduc a chinezarii si sa fiu atenta ce comand.
La banii astia trebuia sa ma gandesc.
sor-mea calatoreste 1 data la 2 luni in Asia cu serviciul si mi-a spus ca mai bine ii dau linkurile si mi le cumpara pe brobate din magazin de acolo, dar mai ales sa verifice caliatea, ca unele arata bine pe site dar in realitate fac exact 5-6 eur; tocmai pleaca peste 2 saptamani in Singapore si Taiwan asa ca n-as avea prea mult de astepatat...
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
carolinah spune:
Tocmai mi-a venit comanda LR din data de 23.09. E un colet marisor, ca am comandat prosoape Best (suuuuper, am mai comandat si alta data) la preturi f decente ca aveau promotie la ele.
Cat despre a comanda chinezisme fabricate de ei pt ei, eu ma abtin, dpdv calitate si marime. Mai bine designed in France, made in China... for France.
felicici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Felicici, fiindca tu deja ai comandat pe CCT fashion. si mi-a dat link cu rochita asta http://www.cct-fashion.com/index_eproduct_view.php?products_id=3209 pe care zice ca si-a luat-o dintr-un mall din Hong Kong si a dat pe ea dublu de cat e pe site. ref la calitate , mi-a zis ca tot ce e pe site a vazut si prin magazinele de acolo si ca nu au calitatea lucrurilor din europa, gen Mango, Zara, mai mult aduc a chinezarii si sa fiu atenta ce comand. La banii astia trebuia sa ma gandesc. sor-mea calatoreste 1 data la 2 luni in Asia cu serviciul si mi-a spus ca mai bine ii dau linkurile si mi le cumpara pe brobate din magazin de acolo, dar mai ales sa verifice caliatea, ca unele arata bine pe site dar in realitate fac exact 5-6 eur; tocmai pleaca peste 2 saptamani in Singapore si Taiwan asa ca n-as avea prea mult de astepatat... Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Daca ai posibilitatea asta e minunat, eu nu as avea cum sa le iau altfel decat de pe site asa ca am zis sa risc. Oricum si eu astept mailul de confirmare cu pretul transportului si daca per total iese o suma prea mare pot renunta nu e nici o problema, la fel si tu. Cu pay-pall banii nu ii retrag ei automat, plata o facem noi deci poti sa nu platesti, daca totusi ti le trimit nici o paguba
Lorena(19.12.2007)
felicici spune:
citat din mesajul lui carolinah Cat despre a comanda chinezisme fabricate de ei pt ei, eu ma abtin, dpdv calitate si marime. Mai bine designed in France, made in China... for France. Caro |
Perfect deacord sunt constienta ca este un risc dar eu lucruri asa fumoase nu am vazut pe LR si nici macar in magazinele de fitze de la noi....nu m-am putut abtine
Sotul imi tot aminteste ca a recomandat guvernatorul bancii nationale sa moderam consumul :))
Lorena(19.12.2007)
claujro spune:
citat din mesajul lui CristinaT Buna |
Am citit mesajul tau, Cristina... Nu am patit asa ceva...insa Mara a avut mana scoasa din cot pe la 1 an si 6 luni, dintr-o miscare aiurea in pat si i-a pus-o in gips o saptamana. Noi am fost la Gr. Alexandrescu si am fost multumiti. Ai incerdere in doctori! Sanatate multa!
unboticutz spune:
citat din mesajul lui ella_74 sor-mea calatoreste 1 data la 2 luni in Asia cu serviciul si mi-a spus ca mai bine ii dau linkurile si mi le cumpara pe brobate din magazin de acolo, dar mai ales sa verifice caliatea, ca unele arata bine pe site dar in realitate fac exact 5-6 eur; |
probabil cct feshan comanzi, c*c*t feshan primesti.
sa nu se supere pe mine fetele care au comandat deja.
sa nu-i uitam!
ella_74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicici
Perfect deacord sunt constienta ca este un risc dar eu lucruri asa fumoase nu am vazut pe LR si nici macar in magazinele de fitze de la noi....nu m-am putut abtine Sotul imi tot aminteste ca a recomandat guvernatorul bancii nationale sa moderam consumul :)) Lorena(19.12.2007) |
sunt de acord, si mie mi-au placut tare mult si voi comanda indiferent de ce-mi aduce clona
si da, eu alimentez consumismul mondial ca sunt tanara si voi sa ma gatesc pana nu ma babesc de tot.
Paler spunea ca si-a dat seama ca a imbatranit atunci cand a vazut intr-o vitrina o cravata frumoasa dar nu si-a cumparat-o din motive ce tin de apatia varstei, cravata pe care in tinerete si-ar fi cumparat-o fara sa stea pe ganduri.
morala:
cumpar deci exist!!!!
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
CristinaT spune:
citat din mesajul lui claujro |
Merci, asta e problema ca nu e in gips.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!