Ce putem face cu iritatia de pe fata care apare cu citeva zile inaintea ciclului?Eu ma umplu pe fata de bubite si cosulete,de zici ca sint la pubertate!Chiar nu se poate face nimic? Voi cum luptati impotriva lor?
Iren&Bogdanelu`
Sa-nteleg ca voi nu va confruntati cu asa ceva?Inseamna ca sinteti niste fericite-sper eu.Sau are toata lumea,iar in cazul asta nimeni nu se oboseste sa-mi dea un raspuns din cauza ca nici voi n-aveti remedii.
Iren&Bogdanelu`
Si eu ma confrunt cu problema asta. La mine insa apare iritatia respectiva chiar si pe spate. Sincer pana acum eu nu i-am dat de cap. singura chestie...evit sa le zgarm. Nu de alta dar dupa aceea arat ca mancata de rate!!!!
Uneori le mai tin in frau daca ma tamponez des cu "Lara"- este o solutie de dat pe fata dupa demachiere (sunt sigura ca stii despre ce este vorba). Mult succes si daca gasesti vre-un remediu spunemi-l si mie!
Iren, eu am problema asta dupa ciclu...si nu prea am ce sa fac...Singura metoda care a functionat a fost cind am luat anticonceptionale, atunci nu imi mai apareau cosuri pe fata.
Acum imi mai pun masca cu argila, dar nu pot sa spun ca situatia este imbunatatita vizibil.
Madi
Si eu am fost terorizata de simptomele acestea, pana cand fara sa vreau, mi-au "cazut" ochii pe prospectul de la TETRACICLINA -Unguent.
De atunci, totul e perfect!
Lucia
quote:
Originally posted by l l
Si eu am fost terorizata de simptomele acestea, pana cand fara sa vreau, mi-au "cazut" ochii pe prospectul de la TETRACICLINA -Unguent.
De atunci, totul e perfect!
Lucia
eu ma spal in fiecare dimineata cu CLEARASIL ANTIBAKTERIAL si vad ca are ceva efecte pozitive chiar si inainte de ciclu.singura nemultumire ca mi se usuca pielea si mereu trebuie sa ma dau cu crema.