constipatie

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

si eu am luat prune azi si am dat pe razatoare 3 dar cred ca de fapt au ramas 2 fara coaja si bucati mari....i-am trantit lactoza milkzucher si 2 lingurite de cereale de la milupa, simple.
dar inainte de a-i da asta a facut o bila, singura , fara masaj la fundulet
acum am o mare dilema....de la care din produse a facut...
la toata lumea

Mergi la inceput

buna...
sunt fericita!!!
a mai facut o bila
asa am ajuns...sa ma bucur la 2 bile pe zi
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai si andrei a facut ieri caca de 2 ori,acum cred ca de la prune,ca ieri i-am dat 4 prune cu o piersica si 3 biscuiti sio la ceva timp a facut cahh,deci merge si cu prune dar sa vedem cat dureaza minunea
pupici ptr voi toate si ptr copilasi

POZE

Mergi la inceput

mai chiar nu stiu ce sa cred,oare e de la prune sau ca nu a mancat paine ieri si azi,mai precis de sambata nu a mancat paine,iar prune a mancat in fiecare zi cate 4 cu o piersica si cu 4 biscuiti dar merge,a facut i fiecare zi de cand ii dau si a facut f bine,oare cat tine minunea?

POZE

Mergi la inceput

ieri nu i-am dat prune lui andrei,de fapt fructe,ptr ca a ormit mult si nu am avut cand sa i le mai dau si dl. andrei nu a facut caca de 2 zile,si tragea aseara niste parturi,dar de caca nici vorba,deci se pare ca prunele isi faceau efectul,plus ca ieri andrei a mancat ardei umplut ,va dati seama orezul ala ?
voi in ce stadiu mai sunteti?

POZE

Mergi la inceput

din cate vad cred ca azi apelam la supozitor ca nu cred ca iese ceva,poate ochii din cap,altceva nu cred.

POZE

Mergi la inceput

la noi aia a fost singura zi in care a iesit singura si ma gandeam ca i-am dat in fiecare zi aceiasi stimuli dar in ziua in care a facut a baut mult nectar...cred ca de la el a iesit

Mergi la inceput

mai andrei iese singur de multe ori,folosim suozitor in cazuri de maxima urgenta,dar asa il las pe el sa se chinuie,stiu ca sunt scorpie,dar daca ii pun mereu supozitor nu o sa mai faca singur nicigand;sa vedem azi astept,inca nu i-am pus,i-am dat ciorbita sa pape,fructe,asa ca mai astept,poate poate ceva iese.
ptr copii si mamicile lor

POZE

Mergi la inceput

am reusit fara supozitor,ne-au fost de folos prunele de azi,si-au facut treabadeci le mai tinem langa noi.

POZE

Mergi la inceput

mai ieri nu a papat fructe dar azi de dimi a facut cah singur fara ajutor si a facut binisor,nu stiu de la ce,poate ca i-am dat iaurtelul fara biscuiti si de aceea.
voi cu ce va mai laudati?
pupici ptr toate fetele

POZE

Mergi la inceput