constipatie

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

tiberiu molnar e un bioenergoterapeut ,care sta in bucuresti,,gasesti pe net ff multe informatii despre el daca vrei,,
mie personal mi-a facut o impresie ff buna ptr ca nu are tarif ptr sedintele de terapie,,,fiecare om ii da cat poate,,,daca ai 5 lei atat ii dai,,daca 10 atat,,am vazut oameni batrani si ff amarati care ii dadeau 1 leu si ieseau la fel de zambareti si multumiti ca cei care ii dadeau 10 lei,,
Eu am fost de 4 ori la el cu copii ptr imunitate,,adevarul e ca de 1 an ajumate nu stiu ce e aia boala,raceala,,sau orice altceva,,,plus ca au un tonus extraordinar,,,si eu am avut probl,,cu tiroida,,,la fel tratata cu succes
Prima conditie e sa crezi tu,,a doua sa faci 7 sedinte consecutiv,,
Daca nu esti multumita renunti,,,dar eu personal ,am fost si sant ff multumita,,,si asta in conditiile in care sant FFF sceptica in medici sau orice ar fi ei din ROmania

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

chiar ultima oara cand am fost in cta mi-a spus matusa mea de unul din cta care cica e fff bun . eu i-am zis ca nu cred si nu ma pot duce la el. nu stiu ce sa fac. o sa incerc si asta. o sa caut pe net. multumesc de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

si eu sant ca tine,,,nu cred aproape nimic,,,dar omul asta mi-a lasat o impresie buna,,,,eu am ajuns intamplator la el si mi-a placut faptul ca nu are tarif,,,,ii dai cat poti,,,
dupa asta mi-am dat seama ca nu o face ptr bani,,,erau oameni care nu ii dadeau nimic,,,,
ceilalti cereau bani ff multi pe o sedinta,,asta zicea cat vrei si poti tu,,,,

te pup

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai sa zic ca de ceva vreme andrei iese mai bine,cam de cand a inceput sa bea suc,nectar de piersici,are scaum aproape normal,ma refer la consistenta,dar asa iese cam la 2 zile,sa speram ca incepe sa isi mai revina ca tare se mai chinuie uneori.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

mdanicoleta cum mai iese Ioana?
Este mai bine?

pooop

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

mai eu cred ca andrei iese mai bine de la piersici,asa cred eu,ca alta mancare mai deosebita care sa ii dea un impuls sa iasa nu i-am dat,deci eu cred ca de la piersici cu nectarine,ca de la para nu a avut rezultat cam deloc,era asa pe zile si para.

voi cu ce va mai laudati?
fetele si copiii

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

eu ii dau in fiecare zi 2 piersici si tot nu iese
si cu nectar am terorizat-o cat am fost la ct ca a ajuns sa icneasca cand il vede
ce sa mai incerc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

prune cu pere ,doua prune si o para plus 2-3 biscuiti ca sa fie mai dulce zi de zi , sau chiar dimineata si seara ....cel putin la noi merge, ziua are ciorbica sau pui fiert gretar cu cartofi , iaurt....pacat ca astia mici nu au voie coffe
poop

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

andrei vad ca tot ghiulele face,dar nu il ajut cu nimic,face singur,dar tot tare rau ,se screme nitel saracutul de el,cu toate ca papa in fiecare zi fructe si iaurtel si ciorbita,cam degeaba,e pe zile,uneori face f bine desi nu ii schimb nimic in meniu,uneori face f greu desi mananca acelasi meiu,difera un pic felul doi in fiiecare zi.

POZE

Mergi la inceput

astazi i-am dat lapte de dimi 220ml si mai tarziu i-am dat 4 prune cu o piersica si 3 biscuiti si un danoino gigantino,sa vad rezultatl de la prune,sper.

POZE

Mergi la inceput