constipatie
Raspunsuri - Pagina 20
mdanicoleta spune:
si eu am luat prune azi si am dat pe razatoare 3 dar cred ca de fapt au ramas 2 fara coaja si bucati mari....i-am trantit lactoza milkzucher si 2 lingurite de cereale de la milupa, simple.
dar inainte de a-i da asta a facut o bila, singura , fara masaj la fundulet
acum am o mare dilema....de la care din produse a facut...
la toata lumea
mdanicoleta spune:
buna...
sunt fericita!!!
a mai facut o bila
asa am ajuns...sa ma bucur la 2 bile pe zi
pupici
andru_mami spune:
mai si andrei a facut ieri caca de 2 ori,acum cred ca de la prune,ca ieri i-am dat 4 prune cu o piersica si 3 biscuiti sio la ceva timp a facut cahh,deci merge si cu prune dar sa vedem cat dureaza minunea
pupici ptr voi toate si ptr copilasi
POZE
andru_mami spune:
mai chiar nu stiu ce sa cred,oare e de la prune sau ca nu a mancat paine ieri si azi,mai precis de sambata nu a mancat paine,iar prune a mancat in fiecare zi cate 4 cu o piersica si cu 4 biscuiti dar merge,a facut i fiecare zi de cand ii dau si a facut f bine,oare cat tine minunea?
POZE
andru_mami spune:
ieri nu i-am dat prune lui andrei,de fapt fructe,ptr ca a ormit mult si nu am avut cand sa i le mai dau si dl. andrei nu a facut caca de 2 zile,si tragea aseara niste parturi,dar de caca nici vorba,deci se pare ca prunele isi faceau efectul,plus ca ieri andrei a mancat ardei umplut ,va dati seama orezul ala ?
voi in ce stadiu mai sunteti?
POZE
andru_mami spune:
din cate vad cred ca azi apelam la supozitor ca nu cred ca iese ceva,poate ochii din cap,altceva nu cred.
POZE
mdanicoleta spune:
la noi aia a fost singura zi in care a iesit singura si ma gandeam ca i-am dat in fiecare zi aceiasi stimuli dar in ziua in care a facut a baut mult nectar...cred ca de la el a iesit
andru_mami spune:
mai andrei iese singur de multe ori,folosim suozitor in cazuri de maxima urgenta,dar asa il las pe el sa se chinuie,stiu ca sunt scorpie,dar daca ii pun mereu supozitor nu o sa mai faca singur nicigand;sa vedem azi astept,inca nu i-am pus,i-am dat ciorbita sa pape,fructe,asa ca mai astept,poate poate ceva iese.
ptr copii si mamicile lor
POZE
andru_mami spune:
am reusit fara supozitor,ne-au fost de folos prunele de azi,si-au facut treabadeci le mai tinem langa noi.
POZE
andru_mami spune:
mai ieri nu a papat fructe dar azi de dimi a facut cah singur fara ajutor si a facut binisor,nu stiu de la ce,poate ca i-am dat iaurtelul fara biscuiti si de aceea.
voi cu ce va mai laudati?
pupici ptr toate fetele
POZE