constipatie

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

mdanicoleta va asteptam luni pe la noi ....iti trimit pm cu nr meu de tel ,nu mai tin minte la ora asta daca il ai

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

de cateva zile tot ii fac masaj in fundulet cu crema aia si reusesc sa o fac sa faca putin dar la cta a trebuit sa faca cu 2 supozitoare dar nu a mai iesit cu sange. ii dau si debridad
dr de familie a zis lactoza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

ma bucur pt ioana , poate asa se invata sa faca si sa vada ca nu o mai doare
pupici si succes

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

da si noi suntem cam la fel,adica iese f greu,vreau sa spun ca facuse duminica trecuta si m-am tot rugat de el sa faca si el sa duc si eu proba la copro si a binevoit sa faca tocmai joi,dar a facut singut,fara nimic,dar abia am, reusit sa iau pt proba ca era beton beton.

mai nou cum nu ii place lui apa,i-am dat si nectar de piersici de la cappy tot sa faca si el mai bine,nimic deosebit,doar faptul ca ii place sucul si apa ,nu.oare de ce ?

POZE ANDREI

Mergi la inceput

esti fericita ca ia sucul. si eu i-am lauat nectar de piersici ( eu sunt innebunita dupa el) tot in ideea ca va iesi...dar nimic. da-i care ii place. ioana singura nu mai face . decat ajutata. o mai las o luna si merg la dr. am cautat un homeopat bun in buc dar era super full pana in sept si consultatia 210 mi s-a parut super exagerata. o sa mai incerc. parca mihaela stie unul bun si mi se pare ca e din cta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

oau ce tarife,scump doamna scmp.da oare e bine sa ii dau in fiecare zi suc?eu zic e marisor dar bine ca nici nu abuzez ca doar nu vreau sa il fac obez cu dulciurile acum.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

fetelor
stiu ca e greu sa vezi ca face beton si ideal ar fi sa faca zilnic ca sa nu ajunga ff constipat,,dar noua pediatra tot timpul ne spunea ca nu toti copii fac zilnic,,,sant copii care fac 1 data pe saptamana si asa e normal,,

mdanicoleta- daca nu mai face singura deloc trebuie sa te duci neaparat la dr sau homeopat sau bioenerg,,,undeva nu stiu unde...
lactoza poti sa ii dai si eu le-am dat de le-a iesit ochii,am avut si praf si sirop ,si vreau sa spun ca daca nu a facut dupa alte siropuri ,dupa lactoza nu face nici asa,,,lactoza e ceva mai usor
cumva trebuie sa le faceti un reflex de a face tot a 2-zi macar kk sa se obisnuiasca organismul ,si atunci o sa ii vina singur.
Dar va mai spun ca noua numai pe la 4 ani ne-a trecut de la sine ca doar aceeasi mancare si siropuri le manca si inainte
Nu pot sa gasesc nici o explicatie logica decat ca toate sau schimbat in bine dupa 4 ani
va pup

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

mai incerc 10 zile cu masajul si daca nu o iau prin medici, sa vad pe unde.
poate a mers baiatul tau la 4 ani , chiar si in 4 labe a facut mai multa miscare
am facut si combinatii din astea cu iaurt si pe urma nectar in speranta ca o sa o ajute cumva sa iasa...nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Asa e,,a inceput sa mearga,,,dar si sa faca gimnastica constant de 2 ori pe zi,,,se stie ca miscarea ajuta la tranzit,,,dar eu credeam ca si fetita ta face gimnastica,,,
poate ar trebui sa o duci totusi la un medic homeopat inainte,,,eu am umblat cu copii la molnar anul trecut ptr imunitate si am fost ff multumita,,,,pe cuvant
Dr o sa iti recomande colonoscopie,,,investigatii si probabil aceeasi pov,,,lactoza,,regim,,,sport,,de multe ori ei nu inteleg ca tu ca parinte chiar le-ai incercat pe toate
Nu stiu sincer ce sa faci,,,dar intr-o directie trebuie sa o apuci,,,
te pup

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

adriana, ce e molnar? si eu am incredere in homeopatie dar deocamdata stam super prost cu banii si nu ne miscam nicaieri. sa stii ca am fost la oradea si acolo facea 50min pe zi kineto si facea in fiecare zi. nu stiu daca nu era si de la mancare ca era super grasa si sarata. am incercat si eu acasa cu ulei de masline ceva mai mult dar nimic. si gimnastica face dar cand ii fac eu nu urla asa cu spor cum o facea la oradea.
va pupam si daca auziti vreun leac noi il incercam
de asta imi e frica sa ma duc la dr ca incep cu colposcopie si alte minuni si recomandari si se uita chioras cand le zici ca le-ai incercat pe toate

Mergi la inceput