Ski in Austria
As vrea sa mergem in ianuarie dupa sarbatori la sky in austria...noi am mai fost in Austria insa nu la sky..deci nu stiu unde si nu cunosc statiunile...de munte.Cine cunoaste si a fost as vrea sa-mi dea niste idei..sau niste locatii...avand in vedere ca merg si cu cel mic care va avea atunci 3 ani jumate...
Raspunsuri
DidiAlex spune:
Partii bune, trasee lungi gasesti la Sölden. sunt 3 varfuri superbe, cunoscuti dub denumirea de 3 Big. In statiune in schimb nu ai ce sa faci. sunt sigur ape termale. noi am sta la o pensiune, aveam mik dejun, era intr.o localitate apropiata. am fost 2 ani la rand, cand ave bb1 4 luni, respectiv un an si 5 luni.
apoi am virat catre Bad Hof Gastein. am stat la o pensiune care avea si ap, cu 1 dormitor si camera de zi, inclusa bucataria.
aici am dat si copilul la scoala de schi, il aveam si pe cel mik, 7 luni tot cu noi.
tot 2 ani am fost, si as mai merge in austria la schi.
noi nu am stat la hotel, nu stiu cum e, dar la pensiune am iesit destul de ieftin. sunt Spar-uri, billa de unde te poti alimenta, mai mananci in oras, mai scumpe sunt schipass, scoala de schi, echipamentul pt pitic...etc
Baietelul meu avea 3 ani si 4 luni si nu a avut probleme, la scoala...
Daca mai ai intrebari, scriele cu 1,2, 3 ca asa s.ar zice..ca scriu ca sa ma laud
Mihai33 spune:
Noi am mers la Zell am See si Kaprun, anul asta mergem tot la Kaprun, unde datorita ghetarului este schiatul garantat chiar daca nu ninge;).
Mihai
hristina spune:
Rog si eu sa ne dati mai multe detalii legate de statiunile montane din Austria, destinate skiatului, fiindca sunt multi doritori pentru aceasta iarna.
Sotul deja m-a rugat sa ma ocup cu informarea si nu stiu ce sa aleg.
As vrea si recomandari de statiuni si de hoteluri si alte informatii ce mi-ar fi de ajutor in luarea deciziei finale.
Multumesc!
hristina spune:
Pentru cine a fost la Kaprun, va spun ceva numele astea de cazari: Hotel Martini si Pension Oberlehenhof??
Raluca spune:
votez cu : bad gastein (noi aici vom merge de revelion cu pici de 1 an)si bad hofgestain..pentru diversitate: partii ptr. toata lumea si aqua park cu apa termala.
ghetarul de la solden pentru ski avansati.
daca vrei informatii despre regiunile de ski din austria cel mai OK site este skipass austria (sfaratours)
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Pentru cine a fost la Kaprun, va spun ceva numele astea de cazari: Hotel Martini si Pension Oberlehenhof?? |
Pot sa-ti recomand cu caldura o pensiune in Bruck unde am locuit noi anul asta, www.pensionbellevue.at, cazara si mic dejun pt 25 de euro de persoana pe noapte, am mai cheltuit cam 25-30 pe zi pt pranz si cina.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Yasmine spune:
Noi mergem saptamana viitoare pe ghetarul Hintertux din 25.10-01.11 locuin in Mayrhofen la o pensiune, pt ca suntem fara copii numai cazare si mic dejun www.landhaus-carla.at, seara o sa batem carciumile, si mancam in fiecare seara in alta locatie.
De Revelion mergem in Italia, Südtirol, in Selva de Val Gardena, pistele sunt excelente acolo Sella Ronda, aici ne-am cazat in www.desalpes.info.
Am mai fost in Austia la Mellau, dar aici nu sunt atiti km de pista.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
hristina spune:
M-am hotarat la Kaprun; ramane sa hotarasc locatia si nu pot.
Aveti ceva recomandari de pensiuni sau hoteluri?