Ski in Austria
Raspunsuri - Pagina 2
canda_h spune:
Noi am fost la Kaprun anul trecut si am stat intr-un apartament superb, 4 persoane = 500 euro. Trebuie sa caut link
Angi de motanel (5.02.2006)
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina M-am hotarat la Kaprun; ramane sa hotarasc locatia si nu pot. Aveti ceva recomandari de pensiuni sau hoteluri? |
www.pensionbellevue.at.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine [quote]citat din mesajul lui hristina M-am hotarat la Kaprun; ramane sa hotarasc locatia si nu pot. Aveti ceva recomandari de pensiuni sau hoteluri? |
www.pensionbellevue.at.
[/quote
Nu pot deschide pagina; mai incerc si eu sa gasesc ceva, mai ales ca noi nu vrem sa stam mai mult de 3-4 nopti acolo.
Yasmine spune:
Scuze am scris gresit.
http://www.pension-bellevue.at/
Ellenuta spune:
noi am fost aici .. http://www.hotelpension-daxer.at/homee.html
foarte frumos, am stat in apartament - 2 camere, living si baie .. plus un balcon cu priveliste superba catre lac. ai preturile pe site. noi am fost multumiti ... au sauna, piscina interioara, biliard. si un mare plus .. e chiar langa telecabina/telescaun catre partii.
miraklucker spune:
cine merge cu piticii, si mai doreste si o pauza de copii va recomand cu caldura familinhotel.at sau kinderhotel.at. Sunt hoteluri special pentru familii cu copii cu multe activitati pentru cei mici,ii poti lasa acolo au personal specializat care se ocupa de ei, deobicei au piscina, multe au scoala de ski iarna, unele au si wellness pentru parinti. sunt rasfitate peste tot in Austria, Südtirol sau in Germania,in Schwartzwald.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi