Regasiri (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ufff...o zi turbo tare...acum a venit tati de la servici....yuhuuu...am si eu timp sa respir....revin mai pe seara...cand adoarme micul terorist...azi m-a muscat de san si de mana.....cine ma vede o sa creada ca ma bate barbatu...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro, tu ai dus la gradi jucarii de acasa?
intreb din curiozitate

eu am dus cateva jucarii..din cele care meritau date. periodic triez din jucariile lui david.

alexandra, imi place cum arati, marc e un scump. pistolul ala face zgomot?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si poftiti la o cafea!

Va citesc , n-am apucat sa vad filmuletul cu Iulia si nici pozele Alexandrei cu Mark, poate diseara.

Am intrat sa o felicit pe Mirona si sa-i urez sarcina fara greturi si un bebe sanatos . In legatura cu CIC-ul, stiu ca poti intra si dintr-un CIC in altul, ptr ca cei 2 ani care-i stai iti apar ca vechime. Nu stiu sigur, dar pune si tu o intrebare pe forum si te vei lamuri. Ma bucur mult ptr tine, Dani cum a reactionat, cum i-ai spus? Haide si povesteste, spune tot!

Eu cu timpul stau foarte prost, cand nu sunt la servici sunt ori pe drum la/ dela scoala , ori fac teme, ori verific, ori alerg dupa Calin prin casa, ori sunt la bazin cu Ana, fiind clasa de inot...
Vad ca nu=i prea incantata, e foarte fricoasa, ( seamana cu mine, asta-i adevarul) Ieri incepuse sa urle ca nu mai merge la inot( era a 2-a oara) ca nu le-a dat voie cu aripioarele lor si ca ei i-a dat unele care erau mici si desumflate. am vorbit ieri cu profesorii si le-am spus , mi-e teama sa nu prinda frica si mai mare, si atunci nu mai ma inteleg cu ea. Eu nu stiu sa inot si acum imi pare rau, am zis ca pana invata sa inoate o duc in continuare, dupa aceea....ramane la voia ei sa continue sau nu. Cred ca acum e mai greu, la inceput, mai ales ca profesorii sunt foarte de treaba si am inteles ca sunt printre cei mai buni.

Oana e bine, zilele astea trebuie sa vorbesc cu psiholoaga sa reia orele acelea, dar intai sa i se fixeze orarul. Ea n-are nimic, dar nu strica. Cu treaba aia tot nimic nu se stie...traim in Romania doar, nu ma mira.
Saptamana trecuta a luat prima nota, un 10 la matematica, a scos-o la tabla si a rezolvat un exercitiu fara nicio greseala, e primul 10 din clasa si bine-nteles ca-s foarte mandra( se vede, nu?

Calin...mi-a scos peri albi. Pana acum n-aveam, dar acum au inceput sa apara. Nu sta deloc , toata ziua alearga, el nu merge, oricand si oriunde....alearga . Stau cu ochii pe el eu sau mama, altfel... cred ca ne-ati vedea la stirile de la ora 5, arunca tot ce prinde pe geam, se urca peste tot, mai nou s-a prins cum functioneaza butoanele de la aragaz, daca prinde usa deschisa fuge pe scara, stie si s-o deschida, acum stau cu ea blocata, pana s-o prinde si cum se deblocheaza in parc ma alearga ca pe hotii de cai. Si n-am timp sa scriu tot, duminica seara s-a impiedicat de o jucarie si a cazut, iar in cadere a dat cu fruntea in muchia de la biroul Oanei. Are ditamai cucuiul in frunte. Si vanatai peste tot, cred, dar se loveste si nu baga de seama, doar daca se loveste mai rau plange. Daca ma ratoiesc la el pune boticul ca mai apoi sa vina si sa dea cu piciorul in mine. Cand plecam ne spune "pa" si cere pupic, intr-o dimineata eram pe fuga ca intarziasem si am iesit grabita. A iesit si el val-vartej, n-a apucat nimeni sa-l opreasca, a venit dupa mine la lift si cerea pupic
Ce jucarii le-ati mai luat copiilor care le capteaza atentia, ca eu nu mai stiu ce i-as putea lua sa-l vad si pe el 10-15 minute ca sta intr-un loc.

Acum sunt la servici, cand plec ma duc la medicul de fam. cu Ana si Calin ca-s mucosi si tusesc, dupa care ma duc in Carrefour sa caut casca si ochelari ptr inot, sper sa gasesc.

Gata, va pe toate, si va doresc o zi buna.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana, felicitari oanei pt 10..multi inainte. si david deschide usa sa iasa, insa noi o tinem incuiata cu zavorul sau cu cheia.in felul asta macar stiu ca ramane in casa

miro, tot nu am gasit pozelede la gradi..sunt doar cele in care este alex ..in rest nimic

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

fetelor sunt in extaz...fi-mea azi de dimineata a vrut sa mearga la gradi, sa fie prima, mi-a zis ca doamna educatoare o iubeste si Tavi o iubeste! Asa ca am mers fara probleme, a intrat in curte, a marait iara cand am plecat dar era de asteptat! Are dulapiorul ei cu numele ei - i l-au facut ieri(am tras eu concluzia ca educatoarele cred ca se va acomoda daca i-au facut si dulap)! Sa vedem cum mai decurg lucrurile! Sunt fericita ca am schimbat gradinita- nici nu se compara cu scenele care le facea dincolo, incepea de acasa ca se sperie si incepea sa tremure...aici imi spune ca e gradinita ei mare si frumoasa :)! Deci mai conteaza si locul si oamenii etc! Pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Carla, ma bucur ptr voi, poate ca educatoarea asta stie mai bine sa-si apropie copiii. Bravo ei, poti incepe serviciul linistita.

Dolores, ce-ti face finuta, pe cand botezul?

Am vazut c-au scris si Alexandra, si Bamboletta

Violeta de ce nu mai scrie? De cand am revenit n-a mai scris deloc, sau n-am vazut eu?
Si Koko da cam rar pe aici...si lor un Stiu ca a scris ca si sandokanii merg la gradi, a inceput serviciul si ea?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Salutare fetelor,

roxana bine ai revenit. nici tu nu scrii prea des, dar te inteleg si te admir. cu 3 copii tb sa fie tare greu daca cu unul e asa.

carla ce bine ca ii place la gradi. ai scapat sa speram de plans si crize.

Vio? Mephala nu au mai scris demult de tot. oare ce mai fac ele si puiutii lor?

Dolores la David cum mai e la gradi? s-a mai obisnuit?
Angi, ce frumoasa e Iulia. mor de dragul ei.

pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna fetele mele dragi!

duminica seara au ajuns parintii mei la mine,impreuna cu cumnatul meu..sormea era deja la mine(ca tot ma intreba DAYANARA,daca daniela a plecat)....nu va spun ce-i aici,nu se mai stie om cu femeia lui.

am vrut inca sa va scriu de vineri cum ne-am dus la gradinita si au ramsa singuri acolo,o ora.da,vineri i-am dus si i-am lasat inca de la usa,i-am luat dupa o ora pt ca asa decurge sistemul de acomodare.luni,i-am dus iar o ora singuri,azi i-am lasat doua ore singuri si joi vor ramane 4 ore asa cum am stabilit.abia ii scot din gradinita,ba mai mult,ei ma cheama sa intru acolo la copii.tante(asa se zice la educatoare) e foarte mandra de ei.ma suna la fiecare jumatate de ora si ma anunta ce fac.sant mai mult decat multumita de copii mei.am avut incredere inca de la bun inceput si nu putea fi altfel la gradinita cand ei sant prea prea prea sociabili cu tot ce ii inconjoara.
nu am inceut serviciul pt ca nu sant multumita cu ce mi se ofera,tot unde am lucrat,la aceeasi firma dar in alta filiala...no thanks.mai astept ca nu mor de foame.

am vazut ca BAMBO... a trecut pe la noi,pozele cu moatza de antonia sant minunate,mai voi santeti frumoase rau,stii doar parerea mea

ALEXANDRA...am vazut ca esti cuminte ;)si ma bucur,prietenii stiu de ce.

ANGI....sanatate iuliei,am citit ca nu prea santeti ok.

....sa vad ce-mi mai amintesc....aaaaaa!!!!MIROOOOOOO....felicitari si m-as bucura sa ti se confirme sarcina.este excat ce ti-ai dorit.am o urare pt tine,referitor la doi copchii...viel spaß!

o pup pe ROXANA si minunea care a luat 10 la matematica,felicitari!va pup pe toate,dar pt ca am si citit repede pana acum,pt ca sant in criza de timp,nu prea imi mai aduc multe aminte.imi cer scuze.o sa merg sa caut poze de DBUNNY la party si poze de DASTEFA...

CARLA....felicitarile noastre!ai vazut ca incetul cu incetul cere singurica darga de ea la gradi...

va pup pe toate si sa stiti ca ai mei nu stau o vesnicie la mine,intru cat de repede pot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Vreau soare m-am saturat de ploaie
Antonia vrea afara,apropo ai vostri tin caciula pe cap?antonia nu vrea

Dayanara-e destul de rece si in martie,mai bine ar fi aprlie-mai
Dastefa-la ce muzeu ati fost?ala de pe B-dul Independentei?o scumpete Daria cu ochii albastri
Angi-ce scumpa e Iulia
Carla-ma bucur mult ca ii place Alexandrei la gradinita noua,cu siguranta la gradinita veche nu era in regula
Dolores-petrecerea de 2 ani inca suntem indecisi daca sa o facem sau nu,dar cu siguranza vom face tortulet si cativa copii
Roxana-felicitari Oanei pt 10
Kokorina-ce bine ca le place la gradi probabil si sistemul e mai placut acolo ,si voi sunteti frumosi

fug sa pregatesc pranzul ,va

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite,

Koko ma bucur ca sandocanilor le place la gradi.Sa petreceti frumos cu rudele,

Felicitari si pentru 10-le Oanei

Alexandra (de Carla) ca-i place la gradi;

Dolores noi in fiecare an am facut o petrecere chiar daca numai in casa dar mereu am "semnat" momentul cu dulciuri si copilasi;

Bambo si la mare e rece,ce-i drept e mai rece la Ct decat la Navodaridar...e toamna totusi

Miro asteptam vesti.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput