Regasiri (26)
Raspunsuri - Pagina 3
dolores spune:
buna dimineatza,
am vazut poze de dastefa..ce ochi albastri are stefania (imi plac mult ochii albastri)i-a placut la muzeu?
pup pt alexandra, vreau sa vad si eu poze cu moroshanul..
bambo ce coditze are capritza turbo, haha
miro, sa fie intr-un ceas bun.vreau sa vad si de la tine poze cu gradi,mai pui odata link-ul?
dbunny, ce cuminte sta blondul cu ochii aia frumoshi.
apropo`..poate s-a mai discutat, dar mai intreb si eu odata, voi faceti ceva, party, pt varsta de 2 ani?
eu l-am serbat si la 1 an..eram curioasa si vroiam sa impartashim pareri, sfaturi etc
ce mare pare ivan pe motor , dar cu tine poze??nimic???
luna viitoare botez.azi ma duc sa caut un costum pt david..si ceva de incaltzat
v-am pupat
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
roana spune:
buna dimineata fete cucuiete,
aici ploua de 3 zile nonstop si ma enerveaza maxim. dar probabil ca tb sa ma obisnuiesc....
Dolores,
da tinem chefuri. ca sunt doua cu nasii lui si cu prietenii de familie mai in varsta si unul cu copii.Anul trecut la fel am facut si a fost OK. io tin acasa ca are multe jucarii de gradina, casuta, tobogan, masuta cu bancuta, balansoar, saptamana asta candva le spal si i le urc in camera lui. acolo voi duce toti copii si o pun pe mama mea bona peste ei. cred ca va fi OK. va voi arata poze .
Pup toata gasca...
Dbunny spune:
Dayanara vecinutul era Pedro, tot party de la un an era...acu o luna..asta e Javier...e plin de puradei pe-aci.
Si daca toata lumea ne invita la ziua lor...si noi trebe sa-i invitam...si pe amici, si pe verisori cu parinti cu toti, si unchi si matusi, chiar si cei care n-au copii inca, si vecinii, ca doara stam toata ziua bot in bot e urat sa nu-i invitam...si uite asa o sa ajung iar la 40 de portii de barbecue...si daca iar ploua ca anul trecut...iar la gratarul electric in casa...
neah...anul asta facem ceva dupamasa cred, sandvichuri si salate...sau...hamburgeri si hot-dogs...lasam platouri pregatite cu de toate (unul cu rosii altul cu cascaval, altul cu ceapa, mayoneza, ketchup, mustar) si fiecare-si face hot-dog-ul cu ce-i place...tortul il vom cumpara sigur! vreau sa pregatesc ceva jocuri si activitati pt copii, culori si carticele pt colorat, piñatas umplute cu caramele si jucarii, si baloane prin tot locul...
Dayanara...hai pe post de alba ca zapada cu parul tau lung si negru...
am ratat poze de dastefa...si de alexandra...dar promit sa ma bag sa le vad...
Miro ai greturi deja?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
dbunny esti tare draguta, dar asta mi.am promis sa nu fac niciodata, adica sa sperii copiii :)
normal ca trebuiesc invitati copiii, si ce petrecere ar fi pentru dani fara copii :) e bine ca aveti spatiu si o sa iasa frumos cu piñatas
daca ma chinui strang vreo 6-7 copii dar nu cred ca am sa fac nimic , cand va fi ceva va fi la burger...mcdonald din astea
alexandra acum am vazut si pozele voastre, ce baiat mare ai!!! si imi place si tunsoarea ta foarte mult
cam cum e vremea in romania prin martie aprilie? anul asta am fost prin februarie la inceput si a fost frig, anul viitor vreau sa fie mai cald sa iesim sa ne plimbam, dar nici f cald
stiu ca nu aveti cum sa preziceti vremea, dar in general asa :)
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa dbunny cand veniti in Romania?In ce zona stau ai tai? Daria a fost foarte incantata dumineca trecuta la muzeu si va trimit cateva poze de acolo dar si mai din urma AICI |
Frumusica rau Daria... si mare! Ar fi stat Dani la muzeul ala lipit de geamul cu cateii, lupii sau ce-s aia...
Am vazut si poze de Marc cu mami Alexandra, ce dieta ai facut? eu ieri mi-am anuntat ca vin cu 5 kile in plus...adica din feb pana acu am pus 5 kg!!
Mergem in 26 oct, doar o saptamana...la Arad!
Dbunny si Daniel
angi_m spune:
Salut fetele
Sunt din nou la servici. Iulia este bine, ieri parca s-au auzit cativa mucisori, foarte vag. Facem in continuare cald in casa si speram sa nu ii mai auzim azi. In rest e bine, mananca tot ce prinde, cere non-stop de mancare.
Eu sunt rupta de spate. Iulia cere mereu in brate, si daca se poate la mine in brate. Insa i-am taiat macaroana. In prima zi acasa a fost mai greu pentru ca a plans mult sa o iau in brate si nu il vroia pe taica-sau. Acum daca o refuz eu, cere la tati. Astazi imi zise bona ca nu ceru deloc in brate.
Treaba e ca daca pana acum seara se culca doar in pat, singura (adica cu mine in pat, fara brate) acum nu se culca decat in brate. Si plange daca e lasata jos si nu este bine adormita.
Sa vedem cum o sa facem sa revenim la obiceiul nostru, ca eu nu mai sunt in stare sa o tin in brate. Acum o culca taica-sau in brate.
Cu olita am regresat, ca am fost nevoiti sa o tinem cu pampers in spital, plus ca a avut cateva zile scaune dese. Acum spune ca face pishu doar cand isi aminteste. Daca este foarte ocupata, nu spune nici picata cu ceara
Am vazut si eu poze cu Mark si Alexandra. Tare frumosi sunteti . Si intr-adevar, ai slabit. Sa sti ca si eu am observat
Intrebarea ta: Iulia bea lapte din canuta cu cioc. Apa o bea din cana cu pai.
Apropos, am schimbat aspectul la mailul comun, nu mai este cel clasic, sper sa nu va suparati, dar asa se pot vedea mai usor pozele. Daca va deranjeaza, pot sa il schimb la loc.
Bamboletta, ce frumoase sunteti in poze, imi place ca mereu faceti poze unde sunt verdeata si flori multe.
Mirona, ma bucur tare mult pentru voi. Intr-adevar, a venit intr-un moment poate nu tocmai potrivit, insa lucrurile se aranjeaza ele. Poate ar trebui sa mergi la dr. de familie sa iti dea un certificat, ceva, cum ca esti insarcinata, pe care sa il depui la noul loc de munca. Asa nu risti sa te dea ei afara, pe motiv ca nu corespunzi (chipurile). In felul asta vor fi obligati sa te tina acolo. Bafta multa, sarcina usoara si bb sanatos
Referitor la codite, daca nu stau fetele mult cu ele in par, insistati si cu timpul se vor obisnui si nu veti mai avea deloc probleme. La noi problemele cele mai mari sunt la pieptenat.
Dbunny, ce party frumos acolo la voi. Sti ce mi s-a parut ciudat? Ca unii copii erau cu pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, iar altii erau la picioarele goale si rochite fara maneci Si ati avut desene cu Winnie, si tortul era tot cu Winnie ... Iulia ar fi fost in culmea fericirii, este innebunita dupa Winnie...
Aaaa, da, mi-a amintit Dolores ca am vazut si pozele Dastefei. Ce idee buna cu muzeul. Poate gasim si noi un muzeu asemanator (cu animale) sa o plimbam pe Iulia in el. Pentru vremurile reci care urmeaza e tocmai bine.
Dolores, noi o sa facem party pentru Iulia. O sa fie acasa, insa o sa ma ocup doar eu de asta, pentru ca am banuiala ca atunci Mircea o sa fie plecat. O sa chem doar cativa copii, cu parintii aferenti si o sa o chem si pe mama mea sa ma ajute. Cred ca singura nu voi putea face fatza.
Dayanara, lunile aprilie-mai sunt cele mai placute pe-aici pe la noi.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Si pentru ca am vazut multe poze frumoase, va arat si eu o poza si un filmulet cu Iulia, facute ieri.
Va pup pe toate
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_m Dbunny, ce party frumos acolo la voi. Sti ce mi s-a parut ciudat? Ca unii copii erau cu pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, iar altii erau la picioarele goale si rochite fara maneci Si ati avut desene cu Winnie, si tortul era tot cu Winnie ... Iulia ar fi fost in culmea fericirii, este innebunita dupa Winnie... |
Noi am ajuns intre primii la 10 dimineata...dimineata e racoare tare..si i-am pus tricou cu maneca lunga si pantaloni 3 sferturi... la amiaz cand au ajuns gemenele alea faine erau deja 20º...si cum luda de mine n-am luat tricou de schimb...am ramas la maneca lunga, plus ca na, Dani e la varsta tavalitului pe jos, se intinde si sta asa 10 minute lipit de gresia rece...
Dbunny si Daniel
carla2005 spune:
Gradinita revine!! Fetelor noi dupa ce am vazut ca Alex nu da semne sa se acomodeze la gradi am hotarat sa schimbam gradinita. Asa ca acum 2 saptamani ne-am inscris la alta-care ei i-a placut foarte mult.Am facut pauza de 2 saptamani in care sa fiu sigura ca pricepe ce e cu schimbarea , iar azi a fost prima zi la noua gradi! A fost super, nici nu ma asteptam dupa experienta anterioara! A marait un pic cand am iontrat, dar imediat i-a intrat educatoarea in gratii iar eu am plecat. Am auzit-o plangand cand am ajuns la usa , am mai stat un pic si cand am vazut ca s-a calmat am plecat (s-a calmat repede) dar stia lectia cu gradinita ca pe Tatal nostru! Am hotarat cu directoarea sa incercam sa o tinem din prima la program lung, dar totusi sa nu o fortam! asa ca la ora 2 m-a sunat ca vrea sa doarma , ca vorbeste intr-una, ca topaie si danseaza si trezeste copii! Asa ca in 5 minute eram la gradi sa o iau in nadejdea ca acasa v-a adormi instant! Am gasit-o foarte vesela, i-a zis ingrijitoarei ca vine si maine! mie imi spune ca i-a placut, ca mai merge! Vedem maine, ideea e ca azi nu cred ca mai doarme fiindca nu vrea, parca e bagata in priza, insa in ciuda faptului ca e obosita nu e capricioasa deloc, se joaca linistita! Va pup!
FELICITARI MIRO! Super veste!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Mirona spune:
am ajuns si eu acasa.
mi-am imbratisat fata si sotul si i-am trimis afara in parc.
am tras rapid un scroll peste forum - scriu rapid ceva si iar la treaba. nu o sa apuc sa vad poze, filmulete - poate deseara - dar voi ma intelegeti - ca sunteti fete de treaba.
Azi am sunat-o si pe Danita - draga mea si un mare mare buchet de . La multi ani inca o data.
in primul rand va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere si felicitari.
in al doilea rand va spun drept ca din momentul in care mi-am facut testul - abia din acel moment sunt cu adevarat insarcinata.
Abia joi am programare la medic - dar Doamne fereste eu am simtome de mai bine de o luna si eu le-am ignorat cu mare succes. Ce mama denaturata sunt - urinam des - mai ales noaptea - cum de nu mi-a trecut prin cap sa fac ceva? Oboseam pe scari, stari de somnolenta - dormeam ca valiza in gara langa Kara la orele pranzului - cum de nu m-am gandit?
A trebuit sa ma angajez la noul job pentru a-mi da seama? Aici mi se facea rau zilnic, aici ma simteam balonata, aici am avut adevaratele simptome.
NU- greturi inca nu am avut si nici cu Karina eu nu am vomat - aveamgreturi foarte usoare seara dupa ora 20. Treceau cu o portocala.
De data asta - nimic - deci sunt tare tare curioasa in cate saptamani sunt. Mama denaturata - nu alta. Om vedea joi.
Stie cineva cate luni trebuie sa ai lucrate pentru a beneficia din nou de CIC (dupa acele luni lucrate)???
Noii mei sefi sunt foarte de treaba - dupa ce ca m-au acceptat asa din senin - si cu mari si multe pretentii - azi au reactionat super frumos la aflarea noii vesti. Super de treaba!
party de 2 ani? - vom face ceva super mic acasa - doar 2-3 copilasi - prietenele ei din parc - si vom face ceva mai mare la gradi - ca asa se obisnuieste la ei la gradi.
om vedea ce si cum - punem apoi poze.
Dolores parca tu intrebai - pozele cu gradi sunt pe mailul comun (mai sunt si alti copii pozati in afara de Kara - asa ca nu le-am pus pe public).
gata - compul imi este confiscat - tre sa ies - va pup pe toate si mai revin cand mai pot.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006