Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 4
denisa.g spune:
Musette - ar trebui sa te bucuri ca nu vine soacra . Poate mai rau te incurca asa cum se intampla in multe cazuri. Pupici pt voi
Andy_p - pt tine si frumoasa bebelina.
De Piolica cine mai stie ceva?
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Eva - ieri am stat cu bb afara cam 1 ora si jumate si apoi am venit acasa, baita, papat si a dormit copilul meu de nu mi-a venit sa cred. S-a trezit doar pt papa si kk si atat, in rest somnic. Intr-adevar aveai dreptate: iesitul afara e secretul somnicului lui bb si in cazul nostru. .
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
sabinel spune:
preety, stiu ca-i ciudat, insa inevitabil asa se termina o odiseeeu am aparut aici pe ultima suta de metri si-am gasit un sprijin fantastic in fetele astea. si mai ales am facut haz de necaz ca depasisem termenul cu 2 saptamani. e o odisee fantastica si pentru mine asa va ramane. nici mie nu mi s-a raspuns in cateva randuri, dar n-am facut mare caz de asta...
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
maryb spune:
neata !!!
hhhmmm...eu nu mai zic nimic de aceste suparari si de faptul ca poate fiecare dintre noi s-a simtit la un moment dat ca vorbeste singura...nu mai zic nimic pentru ca s-a creat la un moment dat un conflict pe aici din cauza ca si eu am afirmat ca mesajele mele trec neobservate.
preety, ma bucur ca este totul bine si cu bebe si cu streptococul. si eu maine ma duc la dr pentru control si recoltare pentru acest streptococ.
eu am cumparat ieri 2 seturi de cearceafuri, o paturica super draguta, un sac de dormit toate de la Feretti plus niste lucrusoare.
va doresc tuturor o duminica placuta si fara suparari.
maryb 36+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 27 de zile
300 spune:
Neata mamici si burtici!
Denisa, marfa ca dormit bebe asa de mult. Abia astept sa imi scot bulinutza afara "pe orice vrme". Lor chiar le place, sa va povestesc ce-a patit tata cu Raluca asta iarna, cand abia incepuse sa vorbeasca.
Era o zi uraata uraaata si Raluca pandea mereu usa si plangea al naibii cand o incuiai dupa cineva. Noi stam la parter, de fapt parintii mei, si unul din sporturile ei favorite era si este sa iasa sa urce scarile pana la 4 si sa le coboare. Dar in ziua aia a fost altceva, printre lacrimi, copilul a spus "vreau afara, la frig!" (ii tot spuneau ca e frig afara si noate iesiin hainele de casa).
Preety si eu merg maine la dr, pe la 12 tre sa fiu la Elias. Sper sa nu-mi induca nasterea... inca as vrea sa se declanseze singura ... si sper sa fim bine.
Am uitat sa imi cumpar kit pentru epidurala cu alergtuile astea. Muuh, tu stii daca farmacia academiei, de care multe spuneati ca ar fi mai ieftina, este deschisa astazi? Cam catcosta aprox kitul? E mare diferenta fara de alte farmacii?
M-am hotarat definitiv la anestezie dupa ce data trecuta m-a "ajutat" dr fortandu-mi colul beton si a durut ca naiba si am intrebat-o daca se compara cu durerile de nastere. Si dr. a zis zambind, ei, AIA la nastere e durere...
In spital ar fi avut kituri, dar ce ma fac daca nu mai au cand nasc eu?
39+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
maryb spune:
am uitat sa va spun ca noaptea trecuta nu am dormit mai deloc de dureri si intepaturi in burta....si azi trebuie sa mergem cu finii sa-i scoatem la biserica, apoi luam masa impreuna...in concluzie, pana diseara nu pup eu somn.
maryb 36+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 27 de zile
Muuh spune:
300 este pana la 14. Trusa a costat 50 RON si pana la 100 a fost anestezicul (mie asa mi-a spus doctorul sa iau).
300 spune:
Multumesc frumos . Mie mi-a zis ca anestezic au ei si sa nu cumpar, am intrebat expres stiind cazul tau.
In alta ordine de idei, nu stiu unde stau, in jungla sau unde, imi vine sa imi iau campii. Pe ploaia asta un dobitoc s-a apucat sa arda ceva cu trosnete si o gramada de fum, am venit aici special sa spal niste rufe si acum sunt franjuri , zici ca m-am mutat la tara la soba cu lemne, pe cuvant de nu-mi vine sa sun politia, desi nu sunt genul scandal. Abia mai pot respira cu geamul inchis.
Niste idioti de-aici au obiceiul sa isi faca gratare in parcare.
39+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi!Nu prea am dormit azi noapte asa ca acuma suntem zombi.
Mandra mea e tare fornaita,i-am pus picaturi si am aspirat-o ...n-are nimic,cred ca se aude de undeva din gat.
denisa ,ce bine ca poti iesi atata cu bb,eu inca n-am curaj,aici e tare urat,ploua.
Eu sper ca vom ramane toate pana la sfarsit si nu ne vom supara unape cealalta,a fost si este o odisee minunata cu fete extraordinare
Sa scot niste agitate ptr 300 si preety?Asa mai timide.
tuturor si o duminica minunata .
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
anis spune:
Azi am implinit si noi 38 de sapt.Daca e cum a fost la celelalte fete...mai as avea ori 3 z ori 5 zile
Eu nu fac cezariana, cezariana e ca varianta a doua ...asa ca jar mananca T daca nu e...ca ne stim de 4 ani.
Eu centura nu am purtat la prima sarcina ca fraiera..si mi s-a retras burta greu.La a doua am purtat din prima zi...si a fost beton...s-a retras f repede.Nu am cumparat de alea speciale ca nu le suportam mai ales alea pe arici...am vreo 2...am gasit un brau care e pe marimi si nu e pe arici e f bun.
*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."