Timisoara, Impreuna! ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 4
danitin spune:
Acu am terminat treaba
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
claudia74 spune:
Neatza buna,serviti cafa sau ceai sau cacao whatever :
Dana am vazut si de-aia stai linistita si mai aveau si pusti in spinare,super Leonidas din 300 mi-a placut la nebunie dar parodia dupa film e catastrofa ,cum s-a gatat meciul aseara,Helmut s-a uitat dar eu am adormit.
Doris nu arunc deloc cu rosii,am vb serios,ma simt si eu vinovata ca si eu o cioparteam pe Deni abia la 3 ani am dus-o la coafor,avea un par asa moale ca nu puteam sa ii fac codite,aluneca elasticul ala din par tot timpul asa ca am tuns-o eu tot timpul frantuzeste ,acu stau sa ii intind parul cu placa zilnic ca nu ii place natural cum il are,toate ziua trage de el sa se intinda,nu pleaca din casa daca nu e parul lins .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mihi spune:
Neatza...sunt zombilica..credca-i dau dintii americanului...
Clau ce-as mai bea si io o cafa...da mi ca nu mai doarme deloc americanu...fain montajul...m-am vazuty ce bine artam cu tzitzile atarnand...da ce hantatar sa fi facut dac anu puteam purta sutien..ca imediat ma pastea mastita...
Laurelu nu ne-ai citit rezultatul...fain si montajul tau ...doar melodia ii cam trista...e mumoasa si asa Maya...ca doar nu-i tunsa la chelie cum ma tundea saraca mama ca sa mi se indese parul...ca asa de mult aveam ca de suflai odata zbura...
deya, ela si cu mariuca-maica tereza a noasta...in frunte... avetzi toata admiratzia mea...dupa ce mai creste americanu poate ma bag si io...io tot visez sa botez un copil necajit...
simo ma bucur ca incet incet itzi duci planul la indeplinire...ca reusisi si cu popica...se rezolva ele toate inciuda tuturor piedicilor vazutye si nevazute...
dani...cum ii mai place spiridusului la gradi...imi plac la nebunie bucutele-obrajorii ei...parca te indeamna l apupat...
va pup pe toate deja ma cheama americanu...
salutoare blondoacelor...
Ana68 spune:
Bay...voi ati avut dezmat total in viched acilea...nah beleaua,si vi s-o pus si d-un party...mistoaca trebsoara!
Dana...da la mine cum sta de-o blonda,bre?
Claudia...faina rochita ai avut...si mi-a placut la ochi ca v-ati asortat amandoi la verde...frumos.
Laura...fain montaj de la ziua Maiei...o papusica de fata ai!Mai lucra oleaca acolea si rasuceste pozele,ca unele sunt culcate.Si intrebare:unde ai comandat tortul ala bestial al Maiei?
Noi okidochi...nik nou supt soare...mai vorbim..va pupa mandea!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Salutare! Din pacate io vin asa, de inceput de saptamana cu vesti . Am facut peste noapte o criza de hemoroizi cumplita, parca de dinainte de operatie nu mi-a mai fost asa de rau. groaznic, groaznic ... am indesat la calmante in mine de mi-am intors si stomacul pe dos. Doar si acu, dar ceva mai suportabil. Miercuri trebuie sa merg la doctor pentru inca o ligaturare dar eu, in ritmul asta, nu mai rezist! Chiar nu mai pot, nu reusesc sa-mi vad de familie, nu reusesc sa-mi vad de serviciu, nu reusesc sa-mi concretizez planurile pentru ca, atunci cand mi-e lumea mai draga si cred ca am ajuns la liman, trosc - o criza din asta de ma termina. Asa de rau a fost ca am inceput sa ma gandesc la modul serios ca mi-or fi gresit aia rezultatul de la biopsie si o fi totusi ceva nasol de nu se mai vindeca. No, scuze ca am inceput saptamana cu vaicareli, da-s varza de nesomn, stomac intors pe dos, dureri si tot tacamul.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
Helau, am aterizat si eu
mai aveti un dejt de si pentru mandea?? mersi, mersi
fost la curs, misto de tot - discutii libere, intrebari, raspunsuri si mai ales emotii din toate partile si cum lumea e mica m-am intalnit cu o veche cunostinta acolo, tot candidati ca si noi :))
mihi, am toata increderea ca se vor aranja lucrurile. simt asta si cred asta!! pare incet da' numai io stiu cate milioane de drumuri am facut pana acum
dana, imi pare tare rau ca o iei de la inceput cu durerile...parca pe mine ma doare cand te aud!! ai grija de tine
doris, am citit la ce ore matinale te trezesti matale, wow!! ai adus-o pe Ines acasa la tine de la mama ta?? sau la ora aia te pui si mergi pana in 700?!?! oricum, matinala rau
laureluuuu, semnez si eu petitia cu tunsul si zi-ne de rezultatul de pe RMN!!
Ana, you're the best cu morcovu-ntre dejte si tot cu gura pana la urechi luv iu te tzuc tare!
Anda, l-am prins pe pliuta cu inghetata pe centru chipes nas, rau de tot chipes
va tzuc pe toate prezente si neprezente si sa aveti o saptamana faina de tot!
katik, deya, ela, geta, lormi, lore absente de pe front
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Pupiu oll
o saptamana excelenta
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
Claudiaaaaa, ce faci mataleee?????
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
BINI,BINI,MULTAM DI INTREBARI DRAGUTZA CE ESTI MATALUTZA COANA MARII
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna