Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 9
danamiha spune:
Diana, si eu am inceput dieta si beau si cafea reduccino care imi taie pofta de mancare Va anunt peste 2 saptamani cat am slabit
Marina spune:
si eu m-am hotarat (pt a 5-a oara e drept dar gata)
targheturile mele nu unt drastice am 56 si vreu 53 (170 cm). Dar cum sa zic sunt persoana cu o mica problema psihica la capitolul greutate. Problema e ca la cat mananc eu pe zi 80% din persoane ar slabi dar organismul meu e atat de obisnuit cu mancare putina incat nu mai conteaza. Paine mananc odata pe luna, cartofi de ex doar in vise, nu stiu ce sa mai fac. Urmaresc Scarsdale de multa vreme si mi se pare cel mai echilibrat regim asa ca tb sa imi pun vointa la bataie.
Briana daca incep in prima sapt cu miercuri direct e vreun bai?
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina si eu m-am hotarat (pt a 5-a oara e drept dar gata) targheturile mele nu unt drastice am 56 si vreu 53 (170 cm). Dar cum sa zic sunt persoana cu o mica problema psihica la capitolul greutate. Problema e ca la cat mananc eu pe zi 80% din persoane ar slabi dar organismul meu e atat de obisnuit cu mancare putina incat nu mai conteaza. Paine mananc odata pe luna, cartofi de ex doar in vise, nu stiu ce sa mai fac. Urmaresc Scarsdale de multa vreme si mi se pare cel mai echilibrat regim asa ca tb sa imi pun vointa la bataie. Briana daca incep in prima sapt cu miercuri direct e vreun bai? Marina |
Nici un bai Marina. Incepi cu meniul de miercuri si termini la fel..
Si apaaaaa ! Nu uita !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
citat din mesajul lui dianarus78 no, fetele, mi-e foame! adica pranzul compus numai din salata de fructe s-a transformat in "ma roade stomacul"! si asta inseamna ca acasa ma rup in figuri cu gratarul ala de pui care cica e in meniul de marti la cina voi urmati strict dieta, asa cum apare pe prima pagina? luni aia, marti aia, etc? Marc 2- si Ianis 4 Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc |
Offff..... stiu cum e sa te scurgi de foame
Baga morcovi la greu ! Si apa....incearca sa nu amesteci mesele !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Marina spune:
sarumna de incurajare....sa te tii de capul meu
sincer mie mi se pare suficienta mancare pentru o zi.
lizzy spune:
aseara, cum spuneam, am baga la greu carne de pui la gratar. am ales eu cat am putut grasimea, dar nu garantez pt tot
la micul dejun am mancat iar juma de grefuit rosu blenduit...
e bai daca azi sar pranzul? n-am avut timp sa-mi fac salata de ton din meniu...
iar la cina am iar gratar de pui din cel ramas de aseara.
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Marina spune:
aaa si mai am o problema sunt si eu in categoria care nu poate inghiti grapefuit, urasc mango sau pepenele rosu. Mai ramane ananasul dar inca nu am apucat sa iau. Pot sa beau suc de grapefruit fresh in loc de jumatate de fruct. Ca e mai simplu sa iau de la Mega sticluta gata preparata :)
danamiha spune:
Marina, nu ai voie decat pepene galben si nu rosu
Si ce cauti tu aici manechinuleeeee? Of, ce obeza sunt
Marina spune:
eu recunosc ca trag ponoasele unei alimentatii aiurite in copilarie, sport cu mari privatiuni la mancare si dupa aia o mama speriata care ma indopa la greu. In plus ca sa fiu eu impacata cu al meu corp ar tb sa am 52-53 kg . E clar ca sunt intr-un punct mort acum, oricum mananc putin de regula dar nu fac sport si deja ma omoara cantarul ala. De fapt am 3 cantare in casa ca mi se pareau ca nu merg
aaa si pepenele rosu imi place, cu ala galben am probleme
lizzy spune:
citat din mesajul lui Marina si eu m-am hotarat (pt a 5-a oara e drept dar gata) targheturile mele nu unt drastice am 56 si vreu 53 (170 cm). Marina |
la inaltimea asta as da de baut in fiecare zi (la prieteni) sa am 56 de kile. no offence
acu' daca tu te simti mai bine daca mai cobori un pic, eu una iti urez succes
apropos. eu am 1.60 si 60 de kg. si tot la un 53 mi-as dori sa ajung, asa cum aveam inainte de copii
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc