Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 8
misha71 spune:
Roxxy m-ai facut sa rid cu lacrimi. esti o scumpa
Briana sar'na pentru podium
dianarus incearca greful rosu. e un pic mai dulceag ca cel galben.
eu beau cafea cu vaza de flori, asa ca oricind (daca mai poti dormi dupa..)
alexpa
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
brianamica spune:
Roxxy, suntem cu ochii pe tine.....
Diana eu am baut si cafea intre mese desi nu e foarte recomandata pentru tesutul adipos....da sunt o maaareee bautoare de cafea si nu am putut. Insa nu uita de apa...multa...foarte important desi la un moment dat te saturi sa mergi la buda....
Misha....ador sa trec in listuta kilograme aruncate....imi da asa o satisfactie.....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Misha...na ca am fost curioasa si am tras cu ochiu la poze....si te-am vazut la Moeciu.....noi adoram sa mergem acolo....
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexpa 4 kg in 9 zile! daca nu s+a stricat cantarul ca a dat copilul cu el de pamant de cateva ori. si am mai facut si mici abateri (popcorn - mirosea prea frumos si n-am rezistat desi nu-mi era foame, cate o felie de cascaval cand aveam branzeturi in meniu). |
Alexpa...SUPER !!!!!!! da-i asa tot inainte (da' fara popcorn ) si te facem vedeta la gazeta de perete....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
lizzy spune:
ieri am uitat sa beau apa, efectiv am uitat ca trebuie sa beau 2l/zi. in general nu beau apa, nu simt setea. in schimb am pacatuit ca proasta, cu 2 paharute de cola. nu ca nu m-as fi putut abtine pur si simplu am uitat ca e interzisa! adica am fost servita si am acceptat f natural. si mi-am dat seama de asta abia seara, in drum spre casa! nu mi-am format inca deprinderea de a selecta alimentele trebuie sa fiu mai atenta!
in rest aseara la cina am mancat salata de cruditati cu ton (rosie, castravete, ardei, suc de lamaie, ton din conserva) si jumatea de grefuit ramasa de dimineata.
azi la pranz am salata de fructe (pomelo, para, mar, portocala). e careva interzis?
la cina pulpa de pui la gratar (fara piele) si salata de rosii, castraveti, ardei.
o zi usoara tuturor!
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
lizzy spune:
misha, grefuit rosu am luat si tot imi sta in gat. nu-l pot mesteca, sorry. dar daca il blenduiesc bine cu un pahar de apa iese un maglavais gros. practic il "mesteca" blenderul in locul meu. si asa il pot lua
nu vreau sa-l inlocuiesc cu ananas sau pepene ca atunci bag cantitati industriale
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
alexpa spune:
merci de felicitari, dar nu+i cazul... cred ca asa se slabeste mai usor in primele zile, acum vad ca in ultimele 2 zile doar 400 de grame.
am vazut ca se plange lumea de grapefruit. eu ii mananc doar miezul care e dulce fara pielita ca aia e amara. sau cumva trebuie si aia?
lizzy spune:
eu n-am timp sa-l curat de pielita, recunosc ca mi-e cam lene... imbatranesc
asa ca il mananc cu tot cu ea...
Marc 2- si Ianis 4
lizzy spune:
no, fetele, mi-e foame!
adica pranzul compus numai din salata de fructe s-a transformat in "ma roade stomacul"!
si asta inseamna ca acasa ma rup in figuri cu gratarul ala de pui care cica e in meniul de marti la cina
voi urmati strict dieta, asa cum apare pe prima pagina? luni aia, marti aia, etc?
Marc 2- si Ianis 4