Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
eu ieri am fost cuminte sa vedem azi ....
De piept de pui la gratar nu imi mai arde, ma ia cu greata cand ii simt mirosul asa ca am trecut pe pui la rotisor cu salata, ce zic fetele merge? nu vad de ce nu ar merge ca e doar puiul dat cu ceva mirodenii pe piele, piele care nu o pap oricum.

Tot nu m-am cantarit, da cu toate scaparile mele nu cred sa se vada ceva la cantar, cel putin la pantaloni nu simt, oricum sunt foarte incatata de dieta asta ca nu am mai mancat dulciuri (exceptand bucatica aia de placinta de luni) senvisuri fara numar seara la tv samd.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
sefa zicea....

Gata cu cearta....fetelor MOBILIZAREAAAAAA !!!!!!!

Da' noi nu ne certam, sefa, se poate? Parol!

Eu deja m-am mobilizat! Acu' am venit si eu din piata cu sacoselele pline de bunataturi BIO mai mult sau mai putin, in special ardei gras care-i slabiciunea mea. As minca pina as pocni d'ala rosu mare (bine, ala numa' bio nu e, da' merge). Am fost in stare odata sa maninc aproape 2 kg de ardei gras si rosu si verde intr-o singura zi. Am zis ca de atunci nu o sa ma mai ating de el, da' ti-ai gasit! A doua zi se bateau turcii la gura mea. Am mai mincat o juma de kil, de parca nu mai mincasem de 2 luni.

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Nici la mine nu cred ca este vreo schimbare, desi recunosc ca am trisat intr-o noapte.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul

Mergi la inceput

gata, sefa,tac! am promis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Misha .....eu ma refeream la faptul ca am sarit amandoua pe alina....

Tot ramanem in stand-by pentru micile abateri.....era asa...de incurajare pentru "certata alina..." !

Te pup dulce si ma bazez pe tine daca imi scapa mie ceva....tie nu iti scapa ....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mananc una din cele mai rele salate din viata mea...salata verde, rosii si ton FARA ULEI...brrr
pastrez felia de paine pe post de desert delicios
Eu nu prea slabesc spectaculos, probabil ca nu prea am de unde si regimul asta nu e atat de destept sa stie unde este fundul meu, dar oricum perfomantele sunt evidente

Mergi la inceput

pai regimul asta nu e atit de destept, da' sportu' e!
ai incercat si ceva exercitii speciale pentru zonele problema?

Salata de ton eu o fac asa:
- 1 conserva de ton din care scurg uleiul (da' nu chiar de tot)
- salata verde
- putina telemea, sau brinza dietetica (daca's la cura)
- putina sare
- 2-3 linguri zeama de lamiie
- conopida cruda (citeodata, cind am), buchetele mici

Cu conopida mai fac si salata cu salata verde, ridichi, rosii (sau fara), ulei de masline si zeama de lamiie. Mie imi place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

a da eu nu ma supar daca ma certati, chiar va rog, ca merit, azi am fost cuminte, acum spre seara am ales niste stafide din punga de cereale a lu fiimiu da eu tot cuminte consider ca am fost si vestea cea mare e ca dupa 5 zile (cu abateri mici da zilnice ) cantaresc 65kg, deci 2 kg au zburat, pai daca si saptamana viitoare mai dau 2 sunt incantata.

Marina mie chiar a inceput sa imi placa salata asta, da ii pun multa sare, altfel nu as putea nici eu.

Aoleu acum am vazut ca era seara de peste, nu m-am uitat mai devreme si cina mea a fost pui cu salata , mai, vai de dieta mea, pe langa faptul ca cedez usor tentatiilor nici nu sunt atenta ce scrie in reteta ca trebuie sa pap.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

deci pana la urma uleiul ala din salata statea in calea fericirii mele. Dupa ce am eliminat si ultima piesa de rezistenta s-a vazut instantaneu la cantar.

Spor la fructe! Ziua asta e pusa prost, cand stam si noi acasa mai gatim o mancarica la copii, mai trecem de 20 ori pe langa frigider, la job e mai simplu cu dieta

Wk placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Mai fetelor, a incercat cineva guma de mestecat care taie foamea? As vrea experiente reale, caci mie mi-e foame rau intre mese. Uite asta e guma (sper sa nu se considere reclama, pleeease): http://zoft.ro/zoft.hoodia.gum/index.html

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul

Mergi la inceput