Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 17
brianamica spune:
Alina...paine alba ??? DOUA FELII ??????
Te cert tare de tot......Pai dupa prima jumatate de felie trebuia sa te opresti.....
Fii atenta ca acu sunt cu ochii pe tine...pana devii
Dana...nu am tinut monti sau altceva. Pur si simplu mancam dimineata la fel ca la scardale, pranzul era compus din salate cu gratar iar seara tot ceva usor gen iaurt degresat sau peste sau branzica goala, conopida cu iaurt..in sfarsit cam ce stiam eu ca nu ingrasa...fara orez, paine, sosuri, fainos, zahar si in continuare apa bagam la greu si mai ales ceaiuri de papadie...
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brianamica Alina...paine alba ??? DOUA FELII ?????? Te cert tare de tot......Pai dupa prima jumatate de felie trebuia sa te opresti..... Fii atenta ca acu sunt cu ochii pe tine...pana devii Dana...nu am tinut monti sau altceva. Pur si simplu mancam dimineata la fel ca la scardale, pranzul era compus din salate cu gratar iar seara tot ceva usor gen iaurt degresat sau peste sau branzica goala, conopida cu iaurt..in sfarsit cam ce stiam eu ca nu ingrasa...fara orez, paine, sosuri, fainos, zahar si in continuare apa bagam la greu si mai ales ceaiuri de papadie... Brianamica mamica de 2 fete cucuiete “Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.” www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE ANA ESTE ATAT DE MARE DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ... |
Multumesc
alinam spune:
sa ma opresc dupa jumatate de felie? pai abia atunci mi s-a deskis pofta, la mine e rau ca daca apuc sa iau o firmitura nu ma mai controlez, la fel cu dulciurile, ajunge sa ii dau copilului ceva si sa ma ling pe degete ca e mare pericol.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Mitzi76 spune:
Alinam si eu sunt la fel ca tine, eu am doi piticoti de gradi care vor mereu dulciuri si un bebe caruia imi venea ieri sa-i beau laptele din biberon, de pofta!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
lizzy spune:
briana, multumesc azi sunt muuuuult mai bine cu gripa, dar aseara nu am avut ce face si am mancat paine frecata din belsug cu usturoi iar peste zi multe pliculete de coldrex de-ala de pus in apa, care are zahar gramada.
azi am fost cuminte, in schimb, am sarit peste micul dejun ca nu aveam gref... oua si rosii la pranz, cina cred ca o salata...
sunt curioasa cat m-a penalizat cantarul pt ziua de ieri vad maine dimineata...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Marina spune:
eu am fost cuminte azi...
dimineata toast
pranz (care a fost pe la 4) crema de branza de vaca light cu o felie de paine stravezie toast
acum gratarelul de pui , salata vad ca nu am asa ca raman numai cu asta
misha71 spune:
Aoleu! Da' ce-i debandada asta aici?
Azi o feliuta de piinica, miine nu mai mincam ca nu avem si sarim peste mese, pai ce faceti bre p'aci?
S'aud eu pe cineva ca se plinge de revelion ca nu-i vine nu's ce minunatie de rochie ca nu mai folosesc emoticoane. O sa ma vedeti LIVE cu bita, ca Tarzan pe liana!
dianarus, pe tine te iert pe jumate ca esti bolnavioara
Pai chiar asa: o bucata de mincare va poate controla?
De cite ori ati demonstrat ca aveti vointa? Acum ce s-a intimplat? Sint doar 2 saptamini. Ce poate fi asa de greu sa rezisti 2 saptamini ca voi nu aveti asa de mult de dat jos? Briana nu ar fi reusit nici in 100 de ani daca facea asa!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Marina spune:
pai zice ca aveam voie sa scoatem din ele, nu am mancat nimic interzis , nu prea sunt convinsa de crema de branza chit ca era light da ar fi o idee buna in loc de branza aia aracet 0% grasimi
misha71 spune:
marina, pai sa scoti DIN ele, nu sa scoti masa de tot.
brinza-aracet! esti durere!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
brianamica spune:
Gata cu cearta....fetelor MOBILIZAREAAAAAA !!!!!!!
Ramanem curand fara legume proaspete....asa ca haideti sa tragem cat mai putem......
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...