Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 16
lizzy spune:
marina , eu la 1.60 ai mei ar fi cazul sa nu depasesc 55kg... ori tu... ma privesti de sus la propriu! parca spuneai ca ai 1.70?
m-a luat de 20 de min o stare gripala, chiar nu stiu de unde, ma doare in piept, ma doare corpul, am niste frisoane de dardai cu cojocelul pe mine, in birou unde sunt 22grade.
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mitzi76 spune:
Multumesc de primire fetele! O sa va urmez sfaturile si o sa incerc sa citesc si celelalte capitole (cam multicele ce-i drept). Cu trei piticoti imi vine cam greu, dar incerc sa o rezolv.
JUST ME
brianamica spune:
Misha....si eu sunt capricorn..
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mitzi76 Buna! Aspir si eu la suplete. Am 63 kg si vreau sa ajung la 55 maxim, ca nu intru in pantalonii vechi. Am incepu ieri regimul si azi am si dat-o in bara, caci am uitat ca bananele si strugurii sunt frucre interzise. Asta e, tin in continuare, caci eu dau jos repede. Am o dilema si timp sa caut peste tot nu. Rosiile taiate trebuie neaparat fierte sau inabusite sau pot sa le mananc asa??? JUST ME |
Mitzi, bine ai venit....
ANA ESTE ATAT DE MARE
Mitzi76 spune:
Multumesc, mai nu stiu cum va descurcati voi, dar mie mi-e foame rau de tot. Fan morcovi nu am fost de cand ma stiu, nu se putea intre mese altceva?Nu stiu ce sa fac cu noptile, caci eu mananc noaptea si mai ales dulciuri. Unde mai pui ca sunt si foarte pofticioasa, la modul ca mi se face rau daca vad ceva si nu mananc...
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
brianamica spune:
Mitzi...totul vine din interior. Si eu inainte de scarsdale mancam noasptea in general in jur de ora 2 a.m.
Insa daca iti doresti cu adevarat sa slabesti, reusesti.
Pentru mine a fost suficient sa ma uit pe strada si sa zic...da eu de ce nu pot ? Ma face pe mine o bucata de mancare ???? La mine asta a functionat. AM realizat ca totul e din vina mea ca nu am fost cumpatata si daca nu am probleme medicale nu am nici o scuza ca arat asa cum aratam.
Iti tin pumnii...si sa stii ca te obisnuiesti si cu morcoveii
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 marina , eu la 1.60 ai mei ar fi cazul sa nu depasesc 55kg... ori tu... ma privesti de sus la propriu! parca spuneai ca ai 1.70? m-a luat de 20 de min o stare gripala, chiar nu stiu de unde, ma doare in piept, ma doare corpul, am niste frisoane de dardai cu cojocelul pe mine, in birou unde sunt 22grade. Marc 2- si Ianis 4 Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc |
Diana..cum e cu gripa ?? Sper sa fi fost doar o stare proasta...
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
Fetiliiiii....fotomodeliliiii......mai vrem raport pentru "gazeta de perete " !!!!!!!!!
ANA ESTE ATAT DE MARE
alinam spune:
neata!
Eu nu dau raporul ca nu vreau sa fiu la gazeta de perete cu "asa nu ", aseara am calcat stramb, dupa cina regulamentara a cerut fiimiu mancare si miroseaaaaa si cand a zis ca nu mai vrea m-am sacrificat eu, cu paine ...... alba, doua felii , dupa mi-a parut rau evident da era prea tarziu, ce puteam sa mai fac?
Brianamica ce nu ai zis treaba aia cu "bucata de mancare" ieri mai devreme, poate auzeam si eu ecoul in cap cand balotam asera?
da nu-i nimic dieta merge inainte, ca sa fac o analiza io o zi merg bine una prost, azi sunt in ziua de "bine" si la pranz am tot branza cu nuci si fructe ca oua nu am voie sa pap.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
danamiha spune:
Brianamica, ce mancai in perioada de mentinere? Ma gandesc sa mananc Monti, e ok? Trebuie tot 3 mese pe zi?
Sunt in a treia zi din a doua sapt, tocmai am mancat pranzul, nu mai puteam de foame, somon in suc propriu cu lamaie si un pepene mic