Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 11
misha71 spune:
dianarus 3 oua? nu erau 2 in meniu?
Marina asa DA (la suc)! asa NU (la lene!)
danamiha felicitari!
camys_2000 bine ai venit! cind incepi?
briana io abia acu' am vazut pozele tale! Nu pot sa cred ce diferenta!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Marina spune:
io raportez cu mandrie ca am fost cuminte si in cea de-a doua zi, adica extrem de cuminte si pentru asta cantarul m-a rasplatit putintel. Sa nu-mi ziceti ca tb sa ma cantaresc la final ca nu pot sa traiesc daca nu ma cantaresc si dimineata si seara in cele trei cantare ale mele
brianamica spune:
Marina...sa stii ca asta cu cantaru ramane un reflex....ca o liana de care te agati zilnic !
Eu si acum ma sui pe cantar dimineatza desi nu mai e dramatica situatia !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Misha...da e o mare diferenta. Eu am aruncat zeci de kilograme doar cu Scarsdale !
O prietena imi spunea ca as putea face reclama reala cu poza inainte si poze dupa !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 dianarus 3 oua? nu erau 2 in meniu? www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |
da, da, TREI! de casa, de la mama, dar erau asa mici-mici ca din 2 muscaturi terminam unul... no, mai bine ma certai pt ca nu am rezistat si am gustat din sarmalutza aia! sau ai ratat-o?!
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
danamiha spune:
Si eu am papat acum la pranz 2 oua tare mititele, chiar ma gandeam sa pap 3, dar imi era teama ca primesc bataie de la misha, ouale le-am batut si le-am pus 2 minute la microunde dupa care am pus branza 0% grasime pe ele. S-a mirat sotul meu de combinatie
Fetelor, nu mi-ati spus daca se poate inlocui carnea de vita cu peste/pui.
lizzy spune:
tocmai am terminat pranzul: spanac, branza feta (nu stiu daca e ok sau nu, in meniu scrie "branzeturi"...) si o felie de wasa (ceva mai integral de atat nu am...). si pot spune ca ma simt f ok.
briana, cum merge cu lasatul de fumat?
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 mai bine ma certai pt ca nu am rezistat si am gustat din sarmalutza aia! sau ai ratat-o?! |
hehe, n-am ratat-o da' stii ca o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata! , da' cu brinza feta....te-ai uitat sa vezi care e procentul de grasime?
ce dreak mai e si wasa asta ?
lizzy spune:
wasa (si finn crisp) sunt niste felii uscate, ca niste biscuiti lungi, dreptunghiulari, facuti din faina integrala.
nu m-am uitat cata grasime are feta... cat ar fi trebuit sa fie % max?
Marc 2- si Ianis 4
misha71 spune:
adecatalea poti inlocui piinea cu wasa? si cam cite calorii are un biscuite d'ala?
feta are muuuuulta grasime (ceva pe la 60-65%). eu am evitat-o si o evit in general, chiar daca e suuuuper-buna . ori ca maninci unt, ori feta, cam tot aia e. bine, acu' o bucatica de pofta, treaca, da' mai mult nu am curaj.
Io zic ca 2 sapt n'o fi foc sa maninci din cea cu 0% grasime. uite ce combinatie a facut danamiha