Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

dianarus 3 oua? nu erau 2 in meniu?

Marina asa DA (la suc)! asa NU (la lene!)

danamiha felicitari!

camys_2000 bine ai venit! cind incepi?

briana io abia acu' am vazut pozele tale! Nu pot sa cred ce diferenta!

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io raportez cu mandrie ca am fost cuminte si in cea de-a doua zi, adica extrem de cuminte si pentru asta cantarul m-a rasplatit putintel. Sa nu-mi ziceti ca tb sa ma cantaresc la final ca nu pot sa traiesc daca nu ma cantaresc si dimineata si seara in cele trei cantare ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Marina...sa stii ca asta cu cantaru ramane un reflex....ca o liana de care te agati zilnic !

Eu si acum ma sui pe cantar dimineatza desi nu mai e dramatica situatia !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Misha...da e o mare diferenta. Eu am aruncat zeci de kilograme doar cu Scarsdale !

O prietena imi spunea ca as putea face reclama reala cu poza inainte si poze dupa !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

dianarus 3 oua? nu erau 2 in meniu?

da, da, TREI! de casa, de la mama, dar erau asa mici-mici ca din 2 muscaturi terminam unul... no, mai bine ma certai pt ca nu am rezistat si am gustat din sarmalutza aia! sau ai ratat-o?!

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si eu am papat acum la pranz 2 oua tare mititele, chiar ma gandeam sa pap 3, dar imi era teama ca primesc bataie de la misha, ouale le-am batut si le-am pus 2 minute la microunde dupa care am pus branza 0% grasime pe ele. S-a mirat sotul meu de combinatie

Fetelor, nu mi-ati spus daca se poate inlocui carnea de vita cu peste/pui.

Mergi la inceput

tocmai am terminat pranzul: spanac, branza feta (nu stiu daca e ok sau nu, in meniu scrie "branzeturi"...) si o felie de wasa (ceva mai integral de atat nu am...). si pot spune ca ma simt f ok.

briana, cum merge cu lasatul de fumat?

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78
mai bine ma certai pt ca nu am rezistat si am gustat din sarmalutza aia! sau ai ratat-o?!

hehe, n-am ratat-o da' stii ca o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata! , da' cu brinza feta....te-ai uitat sa vezi care e procentul de grasime?

ce dreak mai e si wasa asta ?

Mergi la inceput

wasa (si finn crisp) sunt niste felii uscate, ca niste biscuiti lungi, dreptunghiulari, facuti din faina integrala.

nu m-am uitat cata grasime are feta... cat ar fi trebuit sa fie % max?

Marc 2- si Ianis 4

Mergi la inceput

adecatalea poti inlocui piinea cu wasa? si cam cite calorii are un biscuite d'ala?

feta are muuuuulta grasime (ceva pe la 60-65%). eu am evitat-o si o evit in general, chiar daca e suuuuper-buna . ori ca maninci unt, ori feta, cam tot aia e. bine, acu' o bucatica de pofta, treaca, da' mai mult nu am curaj.
Io zic ca 2 sapt n'o fi foc sa maninci din cea cu 0% grasime. uite ce combinatie a facut danamiha

Mergi la inceput