Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 10
Roxxy80 spune:
Am revenit .
De ce am lipsit de la raport? Pai e simplu: facut analize inainte de sarcina, rezultate: fier ioc, calciu ioc, magneziu ioc, glicemie mica.....deci dieta ioc (dr de familie a zis ca sunt nebuna daca eu mai continui sa tin dieta si mai vreau sa raman si gravida). Am tinut luni si marti ca la carte, dar azi m-am oprit.
Misha, ma bati rau sau ai mila de mine?
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
misha71 spune:
De data asta Roxxy te bat rau daca nu te tii de bebe si faci prostii . Las' ca ai tu timp de cura. Tot aici voi fi si peste 9 luni, nu te gindi ca atunci scapi ca o sa uit eu .
dianarus Eu am inceput si duminica, insa cu meniul din prima zi de regim (adica luni). Nu am tinut cont de zi, doar de ordinea meniuilor pe zile.
danamiha unde esti obeza? de cind nu te-ai mai uitat in oglinda?
Marina succes! sucurile din comert ar trebui evitate in general, nu doar in curele de slabire. Cu totii stim cit sint de "sanatoase". Si pina la urma, un regim echilibrat asta urmareste: sa fim sanatoase. Mai bine ia ananas, daca nu poti altceva, insa totusi eu sint pro-gref. Efectul e mai rapid decit la ananas.
Nu stiu daca le poti combina la o masa, la asta nu m-am gindit, ca ai putea sa le pui in blender si poate ca asa o sa-ti placa.
Eu maninc greful doar pulpa, fara coaja alba si fara pielitele dintre felii. Alea's amare rau.
Briana mii de .
Acum am 72.5kg si sper sa ma mentin asa pina la urmatoarea tura. (am vazut ca pot, asa ca vreau la manechineeeeeee!! )
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
brianamica spune:
Roxxy, sa nu te mai prind pe aici pana dupa ce nasti ! Pai fata frumoasa...pune mana si hraneste-te ca e mai important un BB sanatos, ca de manechine...ai tu timp berechet !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Roxxy80 spune:
Multumesc pentru intelegere . Tare bine ma simt aici cu voi.
Mai am de facut vreo 2 vizite la doctor si ma pun pe treaba . Am dureri mari de mijloc si de coloana si trebuie sa vad ce e +Papanicolau, teste de secretie, o eco la uter ca am nascut prin cezariana anul trecut. Cam atat.
O sa mai trec pe la voi si va mai povestesc, daca nu va voi plictisi prea rau.
Va pup pe toate .
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Marina spune:
Pai Misha e din comert sucul, dar e fresh...la mega au masinariile alea imense si ti-l storc in fata ta, ca si cum l-as face eu acasa numai ca platesc pretul lenii
Ieri am fost super copil cuminte cu mica exceptie ca am pus putin ulei in salata verde de aseara
brianamica spune:
Marina, asa este OK ! Daca e suta la suta natural merge...
Misha in schimb are mare dreptate. TREBUIESC evitate sucurile din comert.Am vazut apa plata cu lamaie, sau mar...o porcarie ! Sa nu luati asa ceva in cura.
E foarte important sa fim cat se poate de aproape de o alimentatie echilibrata. Si asa mancam totul "imbacsit" de EUR-i, aditivi, stabilizatori etc ! Chiar si puiul, legumele si fructele !
Eu de exemplu iau ulei presat la rece sau ulei de masline pentru salate... Iar fetelor incerc sa le cumpar, chiar daca sunt scumpe si renunt la alte lucruri, iaurturi bio , zahar brun... Le tin separat pentru ele si incerc sa le protejez cat pot eu !
Macar pe ele daca nu imi permit sa avem si noi astia mari hrana mai sanatoasa...
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
lizzy spune:
aseara am muscat dintr-o sarmaluta. mama ce pofta imi era... e naspa sa ai atata mancare in frigider si sa nu te dai la ea no, in fine, asta e.
si am mai ciugulit cateva alune uitate pe masa
in rest am fost cuminte, am mancat la cina pui cu salata.
azi, md: gref la blender
p: 3 oua mici fierte, 1 rosie felii
c: nu stiu, cred ca fasole verde cu pui fiert
o zi minunata tuturor!
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
camys_2000 spune:
buna fetelor
sunt noua la acest subiect, dar de azi am zis stop: nu mai pot, trebuie sa slabesc. Eu am pus anul acesta 10 kg, recunosc ca mi-a placut sa mananc, dar vreau sa incep regimul vostru.
Unde pot citi detalii despre regim??
VA multumesc
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
lizzy spune:
camys, si eu sunt noua la acest topic (azi e a 4-a zi de dieta)si am citit prima pagina, de unde am aflat toate detaliile. merci briana pe aceasta cale pt prima pagina
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
danamiha spune:
Azi termin a treia zi de dieta, am inceput marti si ma simt f.bine. La pranz am uitat sa pap grefuitul, restul a fost ca la carte. Pot sa schimb carnea de vita cu pui/peste?