Booboo Space Party
Ce stiti despre acest loc? Nu am gasit pe nicaieri nici o recomandare...si totusi am vrea sa sarbatorim ziua puiului si doar acolo am gasit loc.
multumesc
Raspunsuri
spiridusul spune:
eu am fost la cel de langa primaria sect 5, si arata ok
nu am fost la party, deci nu stiu meniul de copii, am fost la o intalnire de mamici
dar, ce mi-a placut
te lasa cu mancare de afara.... noi avem copii sub 2 ani, si am venit care cu iaurt, borcanase, biberone, s.a.m.d.
au tricouri, sosete, "la vanzare" daca vii nepregatit, macar ai de unde lua.
fetele din incinta fff. atente
niste papanasi de-men-ti-ali- cre' ca mai dau o tura pe acolo pana sa nasc
meniul nu era tip junk food... adik aveau piept de pui, salate, chestii comestibile pt pretentiosi ca mine
aspecte negative..... nu am avut timp sa observ... poate doar ca se incinsese atmosfera la un mom dat, si parea cam neaerisit; dar copii fiind mega-transpirati, nu prea aveau cum sa aeriseasca
petrecere frumoasa
34 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
maddy77 spune:
Multumesc pentru detalii.
Eu am gasit liber la cel de pe langa primaria sec 1.Am inteles ca aici nu se poate veni cu produse din afara si meniul pentru copii nu era prea variat.
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spiridusul eu am fost la cel de langa primaria sect 5, si arata ok nu am fost la party, deci nu stiu meniul de copii, am fost la o intalnire de mamici dar, ce mi-a placut te lasa cu mancare de afara.... noi avem copii sub 2 ani, si am venit care cu iaurt, borcanase, biberone, s.a.m.d. au tricouri, sosete, "la vanzare" daca vii nepregatit, macar ai de unde lua. fetele din incinta fff. atente niste papanasi de-men-ti-ali- cre' ca mai dau o tura pe acolo pana sa nasc meniul nu era tip junk food... adik aveau piept de pui, salate, chestii comestibile pt pretentiosi ca mine aspecte negative..... nu am avut timp sa observ... poate doar ca se incinsese atmosfera la un mom dat, si parea cam neaerisit; dar copii fiind mega-transpirati, nu prea aveau cum sa aeriseasca petrecere frumoasa 34 w Cristian + Alexandru 02.02.2007 www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus |
buna,
imi poti spune te rog, cum se numeste locul de joaca de langa primaria sectorului 5??
multumesc mult!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun