Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Strigare la ceas de seara :
DANYBV TINNA MISHU(ce ai facut cu bebe C,l-ai dus la cresa?) GABY ALINA023 IULIA82 MIHA74 ANANDREI si care va mai stiti!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elle nu vreau sa suferi pt ca Eva are nevoie de o mama cu chef de joaca si de nazbatii ca sa creasca fericita si asa cum ti'o doresti.
Nu dispera cu gandul ca altzi soti sunt perfecti. Io nu cred ca exista barbatul perfect. Daca altul nu iese la o bere sau la un meci sau nu vine la 3 noaptea acasa, sigur are si el alt defect care nu'i pica bine sotiei. Crede'ma!
Io am un sotz care a fost tareeee petrecaretz la viatza lui.
De la bar la club, de la club la ater si tot asa era weekendul. Nu zic ca ma lasa acasa, petreceam impreuna, dar daca aveam 'ghinionul' sa nu am chef de stat in oras pana dimineata nu'si modifica nici el programul.
Cred ca s'a schimbat in timpul sarcinii mele.
Nu stiu daca am spus'o atunci, sau daca a mai fost cineva in situatia mea, dar mie nu mi'a priit sarcina. Chiar daca nu am avut greturi sau probleme. Pur si simplu nu ma mai regaseam 'prin orash' chiar daca nu mi se cunoastea inca burta. As fi stat in casa cu zilele, mi se parea ca nu mai am nimik in comun cu prietenii care nu au copii...imi era rusine la sfarsit ca sunt balena, ca nu imi mai vin bine hainele la moda...si tot asa. Umblam pe la 6 luni cu plasele in fatza burtii sa nu 'rada' lumea de mine ca sunt gravida. Cred ca a fost o chestie hormonala...nu stiu. Aveam nervi si nu imi intra nimeni in gratzii.
regret enorm acum. Daca il mai facem si pe ION (asa zicem noi la bb nr 2) cred ca o sa radiez de fericire si o sa umblu cu burta la vedere, ca e cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei.
Asa si paranteza asta a fost prea lunga.... sa revin.
Neavand chef de iesit DELOC... si neputand sa ma supere a inceput si el sa stea in casa. S'a intors la dragostea lui mai veche 888 (un site de poker online). Cum ziceau si fetele simt ca e si el un fratior al Pipetei uneori. Dar nu'mi vine sa cred cum a rupt'o brusc cu petrecareala. Acum iesim zilnic aproape, dar la o cafenea, la un restaurant. La discoteca sau la club nu.
Io zic sa mai lasi pe Bitzi seara dupa ce adorame cu soacra si sa iesi si tu la bere cu el. Cred ca i'ar face placere. Profita de bunica cat poti mai mult, (Io am o fixatie cu asta) e un caz fericit ca o ai, asa cum e ea.

Io o chem mereu pe mama cand vrem sa iesim in oras seara.

Nu te mai gandi la divort.PLS. E baiat bun, si sunt sigura de asta, numai ca ar mai copilari si el uneori. Copilaritzi impreuna.

sa nu te superi ca ti'am scris, am scris sa te incurajez sa nu crezi ca al tau e cel mai rau. Nu e! E tatal Evei si cred ca e un baiat grozav.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Eu stau sa-l astept pe sotul meu ca intarzie si am zis sa vad ce mai faceti

Laura, broscutee acelea aveau chestie din aia de tiuie si le-am scos ca la baie nu e nevoie de ele, fiind ude am apasat pe ele si le-am us pe piele si au tinut ca sa facut un vid

Irlandeza si noi suntem stirbe babe fara dinti, si multa sanatate lui pati

Ellenute nu stiu care e problemea ca nu am prins dicutia dar mama stai linistita cu divortul si cu plecatul de acasa cu copilu, poate o fi doar acomodarea mai grea
un pic de rabdare ca trece si asta

Angelique ce baiat harnic ai mama

Stancutza, bine ati revenit, super poze ati facut in concediu si ma bucur ca va-ti simtit bine

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 8 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Laura, ce bine inteleg faza cu prietena de la telefon! Numai ca eu am una care vine cel putin de doua ori pe saptamana in persoana! Si atat ma enerveaza sa-mi stea cineva in coasta cand ii dau copilului sa manance, ce sa mai zic de baie, ca eu ii spun frumos ca e timpul de baie si ea zice sa-i fac linistita ca ea se duce la bucatarie sa fumeze o tigara, dupa care vine iar in camera si se benocleaza la toate cele, si la cum il scobesc in nas, vorba aia. Iar in timpul asta ii turuie gura ca o melita, numai vrute si nevrute, de parca m-ar si interesa pe mine ce-a facut bunica-sa de la tara sau cu ce fosta colega de facultate s-a intalnit ea in weekend la o nunta. Oricum, eu sunt vinovata, ca nu-i tai macaroana, dar mi-am promis ca atunci cand o avea si ea un copil, o sa-i fac si eu la fel, iar eu o sa ma duc si cu Patrick bonus!
Ca sa schimb subiectul asta enervant, am tot vrut sa-ti spun (si sper sa nu se supere celelalte fete) ca eu cred ca esti cea mai frumoasa mamica de clopotica si ca am cel mai mare respect pentru tine, pentru ca ai trecut prin incercari crunte, care mie uneia imi fac parul maciuca. Pe micuta ta minune o cheama ca pe sora mea mai mica, pe care o iubesc enorm si care e departe de mine. Si mai voiam sa-ti multumesc ca mi-ai raspuns de fiecare data si ai fost super draguta in mesajele tale. Asta ca sa nu mai zici ca aberezi pe forum, ca eu gasesc mesajele de la tine foarte pertinente. Si percutante. Pupici!

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE

Mergi la inceput

Chiar acum a ajuns si sotu, ma bag la culcare ca-mi piza ochii in gura

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

noapte buna fetelor

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Noapte buna fetele! merg la nani...sper sa apuc

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Mami_patrik
Multumim multe de complimente,da nici voi nu sunteti mai prejos
Dar eu cateodata chiar simt ca scriu aici numai lucruri fara noima,numai de dragul de a scrie...,da ce sa fac eu sunt mai vorbareata din fire si pentru ca ai adus si tu aminte si ema de greu inceput al Biencutei,m-am apucat sa rescriu povestea nasterii,s-o povestesc mai cu suflet sa ma exprim asa cum stiu eu,pentru ca atunci cand am scris-o eram inca in soc,cand va fi gata o sa va anunt in caz ca vrea cineva s-o reciteasca...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Mami patric si in legatura cu prietena am patit ceva asemanator cu tine cand avea Bibi vreo 3 luni a venit o prietena care nu o mai vazusem de ceva vreme si a venit pe la 9 seara si a mai plecat la 5 de dimineata,dar de atunci tipei nu-i mai raspund la telefon decat cand am chef de ea si mereu ii zic ca nu sunt acasa.Acuma sa nu ma intelegi gresit da chiar nu am nevoie zilnic de vizite infinite

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Si acum va zic noapte buna si eu si toate zuzicile si toti clontopeii!!!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput