Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va doresc noapte buna si o duminica placuta!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Urmy cum sta al tau cu atatea fire fara sa le traga???? Cred ca e super cumintel!!! Dragut foc!!!

Cum pot sa vad felicitarile facute de Luy??? Am salvat o pe a mea dar nu mai stiu unde!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Urmy cum sta al tau cu atatea fire fara sa le traga???? Cred ca e super cumintel!!! Dragut foc!!!

Cum pot sa vad felicitarile facute de Luy??? Am salvat o pe a mea dar nu mai stiu unde!!

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

pai cand ajunge in dreptul firelor, ii fac hush hush cu piciorul. Oricum, e vina sotului, i-am zis de 1000 de ori sa le stranga cumva, nu pt Tudor, ci pt ca sunt inestetice. Dar e cam puturos..si ocupat!

El mai mult are tb cu butonul de la pc si de la prelungitor. Ma trezesc deodata ca mi-a luat "tastele de sub degete".

Cat despre cumintel: asa si asa.

Pozele sunt aici:http://www.flickr.com/photos/septoct2007/
cred ca tb sa te loghezi. Sper sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
pentru toata lumea si o duminica placuta

ieri nu am mai reusit sa intru , am fost plecati pe la curte, iar aseara au venit niste prieteni cu fetita unor alti prieteni si au socializat fetele la greu si s-au certat pe caruciorul de papusi , erau asa dulci , dar Miru desi mergea da busilea a alunecat pe gresie si a dat cu capul de perete si are un cucui ff mare, m-am cam speriat ca se umflase pielea rau si nu a vrut sa ii pun rece, acum mai e doar o dunga vinetie ...m-am simtit asa de vinovata

Rox super frumoase pozele, iar Sara e o dulceata

Gabitz multa sanatate Elizei si refacere rapida

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

azi o sa merg in oras sa definitivez cumparaturile pentru botez, weekendurile viitoare o sa fim ocupati, iar in cursul saptamanii e mai greu ca trebuie sa ajungem sa o luam pe Miru de la bunici , ca a invatat fata ora pe la care ne ducem si de pe la 5 jumate nu se mai inteleg bunicii cu ea si sta doar cu ochii pe poarta , saptamana asta o sa incepem sa o pregatim pentru plecatul nostru la botez , o sa o lasam cate o noapte la bunici sa vedem cum reactioneaza ca nu am lipsit nici o noapte pana acum, sper sa fie bine

poze

Mergi la inceput

plec sa ma pregatesc , va doresc sa aveti o zi linistita ca insotita nu prea e ...

pupicei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna dimi si de la noi.taman ce credeam ca sunt prima dar uite ca mi-a luat-o prisi inainte.prisi pitica si cucuiul ei.si bibu al meu are colectie.p la primele am fost la doctor pana mi-a zis mai pe ocolite ca daca venim ptr fiecare cucui,o sa dormim la ea la cabinet.de atunci m-am mai linistit.apa rece,eventual o lingura rece si........trece.doamne feri sa nu fie ceva mai grav.
ieri am umblat si am tot bantuit prin ale dragoane dar nu mi-au placut mult hainele.i-am laes totusi cateva body-uri cu inscriptii vreo 8-9 asa p iferite culori,apoi niste bluzite de stat prin casa,niste pijamale,caiulite vrei 2 perechi de blugisori si inca o gcuta draguta dragta.apoi acasa,la gatit,curatenie si alte chestii din astea domestice.azi mergem sa scoatem finii in biserica apoi nitica relaxare la un restaurant.
roxali am vb cu fina mea.numerele de telefon sunt 0722.916.111sau 021.212.19.51.ei nu au cunsocutpe nimeni de acolo.pur si simplu au fost la o aniversare acolo si le-a placut.prea aglomerat nu este.ei au facut rezervarea din ferruarie ptr septembrie.asa ca s-ar putea sa gasiti liber.pe patron il cheama marius dima si este un tip foarte de treaba.mi-a povestit ca i-a ajutat cu multe.cel mai bine e sa sunati apoi sa mergeti sa vb la fata locului ptr ca atat inchirierea depinde de multe alte treburi care se discuta fata in fata.asa mi-a zis asa iti spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Maria Diana de oanacris28
Antonia Theodora de LoredanaG
si chipesului Tudor Paraschiv de Melaniatud !
Sa fiti sanatosi, veseli si voiosi!

Confirmam si noi participarea la petrecere!

Am vazut poze cu Sara la implinirea primului anisor! E tare frumoasa si dulce dulce!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

noi ne pregatim intens ptr ziua lui andrei pe 10.foarte mare paranghelie nu o sa fi ptr ca deja am facut la mot,dar nu poate trece neobservata ziua lui bibu alk nostru.
fetelor pe unde ati comandat voi torturi?ca pe langa mine pe aici nu prea imi place ce vad.
ieri nu am prea avut timp sa stau cu andrei asa c aasara cand am ajuns la el se uita la mine foarte suparat asa de sus.nu a vrut sa vina la mine nici la ta-su decat u bunicii lui.apoi i-a mi trecut nitel.oricum si-a mai facut a treia zgarietura in frunte,mi-au zis ai mei a a dat cu capul de birou.a papat bine,e mare ciorbar,s-a jucat,si-a facut kilometrajul afara,cam asta a fost programul lui ieri.am fost la o verisoara aseara care are un baietel de vreo 3 ani s-a jucat cu el e foarte sociabil ceea ce ma bucura.sunt curioasa azi cand il aduc acasa ce reactii are.s-a gandi bietul copil cine or fi tanti si nenea asta are ma tot viziteaza?.

Mergi la inceput

si nu in ultimul rand la multi ani cu multa sanatate,bucurii si mult noroc sarbatoritilor zilei:
maria diana de oanacris28
antonia theodora de loredanag
tudor paraschiv de melaniatud.

Mergi la inceput