Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna tuturor,

ma mai bag si eu in seama, cam rar ce-i drept dar nu-mi ajunge timpul mai deloc...

La Multi Ani tuturor copilasilor! Felicitari proaspetelor mamici si viitoare mamici!

Noi suntem bine, copiii au reinceput cresa de 10 zile, le-am dat trei zile sa se imbolnaveasca si am avut dreptate, pana acum am reusit sa ii dreg cu nurofen dar sa vedem cat ii mai tine....

Andrei plange dimineata cand il las la cresa, Ana la fel, mi se rupe sufletul pentru ei dar n-am ce face....

Si noi avem problema cu scoala, nu stim inca unde sa ii ducem, problema este ca pentru scoala din sat (unde am inclina noi sa ii ducem, pro- numar mai mic de copii, contra-15 minute departare de oricare dintre servicii) cresa nu face collection (adica nu ii duce/aduce la/de la scoala), scolile din oras sunt super aglomerate...scolile sunt patronate de biserica si exista 4 criterii pentru admiterea in scoala (1.irlandezi catolici, 2. non-irlandezi catolici, 3. irlandezi non-catolici, 4. non=irlandezi non catolici)....dupa criteriile astea, andrei si ana sunt in categoria nr 3....deci e cu cantec....

Andrei tot nu vorbeste mare lucru, se straduieste insa, Ana ii tine isonul..

Au momente cand se joaca tare frumos impreuna dar si momente cand se cearta si se incaiera...sunt haiosi insa impreuna, mai ales cand ana il ia in brate pe andrei si se lasa cu greutatea pe el sfarsind prin a se dezechilibra de cele mai multe ori...

In rest nu stiu ce sa va mai spun de noi, super ocupati la munca, acasa de-abia respiram, banuiesc insa ca asa e la toata lumea...

Pupici mii si sanatate multa tuturor,

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Revin ca sa ma laud ca NU am internet la serviciu...ca poate m-as fofila sa scriu mai des...dar n-am nici macar un strop de net, nici macar un amarat de dial-up.....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Antoine!

nanadana, sa va traiasca flacaul!
Anto, te rog sa transmiti salutari lui Carmi si zimbaretului.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Antoine!!!

Meme, succes cu alegerea scolii! Si sa e obisnuiasca copiii mai repede cu gradinita!

Ioana, Dinu mi-a spus ca Miruna se intelege bine cu el, desi nu cu multi se intelege ea bine, haha! De unde o fi scos-o...L-o fi bagat vreodata in seama ca la el cum il baga cineva in seama inseamna ca e aproape prieten...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" Antoine, aniversare fericita! Nanadana, sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!

O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani Antoine

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, Miru nu mi-a mai zis de Dinu, desi la inceputul lui septembrie imi povestea entuziasmata de el. Acum de cind a venit profesorul de engleza, baietii din gradi au scazut in interes.

Miruna a inceput a 2-a limba straina, face si franceza 2 zile pe saptamina. Eu nu am vrut sa o inscriu, si educatoarea ne-a zis ca e prea devreme, dar Miruna nu s-a lasat pina nu a mers si ea cu copiii in sala unde se face franceza.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani cretului adica Antoine! Nana sa iti traiasca baiatul si sa creasca mare, frumos si sa va bucurati de el!

Eu muncesc, oare se vede?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, Deci pasiune mare cu profu'...offf...fetele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI ANTOINE!!!!!!!!!!
NANADANA sa creasca mare nazdravanul tau si multa sanatate! Cum mai e la gradinita?
Noi ne-am adaptat cu gradinita, nu numai ca nu mai plange dimineata dar cum ajunge in clasa nu mai are treaba cu mine, uita sa-mi zica pa, fuge la copii ,se asaza la locul lui de la masuta, pare multumit.
Aseara ne-am jucat de-a scoala si el era maestra si eu si tati si diversi maimutoi de plus eram copiiSi o imita foarte bine pe educatoare, se cam rasteste cand o imita pe una dintre ele, si daca copii nu-s cuminti vine si le da cate o palma in cap! Am ramas un pic uimita, o sa ne mai jucam asa sa vad daca se repeta gesturileAltfel spune despre maestre ca sunt buneee, a invatat numele copiilor colegi de grupa, imi mai povesteste una alta, asa pe scurt, ca au fost in curte la leagane si casute si tobogan, ca au colorat un baietel cu albastru pe o carte, ca au dansat, etc.
Dimineata mi-a aratat educatoarea cate ceva din ce a mai lucrat cu ei pe carti, si cateva planse, am vazut ca au lipit si hartiute si un fluturas facut din boabe de orez lipte si apoi pictate, si am recunoscut culoarea rosie cu care era manjit pe toate hainele zilele trecute
pe 20 octombrie vor avea sarbatoarea recoltei si trebuie sa duca struguri si vor face must cu manutele lorsper sa fie distractiv pentru ei!
Noi in continuare n-am scapat de muci si tuse, desi are nasucul uscat de cateva zile, il mai apuca accese de tuse, are secretii in gat si tuseste rar dar cand il apuca aproape vomita sau chiar vomita. Acum ii fac niste aerosoli cu un antibiotic asociat cu un mucolitic, tratament dat de ORL-ist ca cica de la polipii inflamati nu se mai termina secretia asta de muci
Ma gandeam la ALEX a lui KID si la ALEXUTA CASIANEI ca deja se vede ca au mers si anul trecut in colectivitate, nu mai racesc chiar asa usor, au capatat imunitate la cateva din virusuri probabil!

Mergi la inceput