Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Oana, eu cred ca pana la 3 luni copiii nu fac capricii. Au o multime de "probleme" pe cap :pusee, angoase asa ca au nevoie sa se simta in siguranta, sa fie alintati si asa mai departe.

Bufi, noi avem 2 biberoane pentru ceai & stuff si sunt de marci diferite. Maya nu pare sa aiba vre-o problema ...

Dia Merci. Azi a fost bine, nici nasul nu-i mai curge.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI tuturor pepenasilor care implinesc azi 3 luni!
Pt ca si Raluca a facut azi 3 luni bunica i-a cumparat o jucarie si noi,parintii i-am luat un set:caciula,manusi si fular.O rasfatam de mica.
Mada multumim pt urare si un pupic si pt Ami din partea noastra de ziua ei.
Vicky ii doresc micutei Maya sa se insanatoseasca cat mai repede.
Anna sa-ti fie de bine ziua de rasfat si distractie placuta la nunta!
Dia eu luam galactogil cate o lingura dizolvata in putina apa de 3 ori pe zi.
Va pup

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna seara tuturor!!!

Va multumim de complimentele facute!!!

Anka exersam si noi daca suntem in urma cu tehnologia!!Eu pana la voi si la odisee, nu am mai scris niciodata pe un forum, asa ca... ne specializam si noi domne!! Cat despre cat de grasa e Maya, o iau ca pe o gluma, da?? Maya nu a luat decat 1,2 kg in doua luni fata de 1,5 cat trebuia sa ia minim. Falcute are intr-adevar, dar asa s-a nascut cu ele si indiferent de cat de top-model este, falcutele raman pe pozitie.

Legat de scoica, eu am tinut-o foarte putin pe Maya in ea pt ca nu suporta sa stea, vrea sa se ridice, exact cum spui si tu Anka, doar ca daca o leg se enerveaza si o apuca urlatul. In schimb tace, sau chiar adoarme in leagan, desi nu o tin zilnic in el; nu pentru ca nu as vrea eu ci pt ca noi nu avem un program zilnic identic.Azi stam in leagan, maine in playground, alta data in brate.. dar numai la orizontala, ca de, suntem deja donsoare mari acum.

Serenity eu m-am vopsit atat pe perioada sarcinii cat si dupa, la aproximativ 6 saptamani. Mai precis m-am facut suvite. Si a prins!!!

Legat de schimbatul biberoanelor cum spunea si Mcoca, si MAYA mea bea lapte din biberoane de un fel.... pe care le si iubeste de altfel cel mai mult(ca forma a tetinei iar pt ceai si alte alea folosesc alta marca de biberoane. Asa ca nu cred sa fie vreo problema daca vrei sa le schimbi, doar sa ii placa sa traga din tetina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Vicky, Maya ii doreste tizei ei multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

PREZENT! of of ca tot timpul zic si-mi propun sa scriu mai mult dar n-apuc decat sa citesc, ca pana sa scriu io un mesaj se trezeste piscotelul si nu mai pot face nimic. Dar va urmaresc din umbra, sa stiti ca n-am disparut. Si chiar asa, fetele care n-au mai intrat zilele astea pe net, faceti bine si mai lasati messengerul in pace si intrati si aici, nu e corect ca voi sa tot vorbiti intre voi si pe noi sa ne lasati balta! Ori daca e asa, dati un add si la ID-ul meu (blondy3400@yahoo.com). Ca pe vremea cand s-au impartit ID-urile p'aici eu eram ramasa in urma la alte capitole si n-am fost pe faza.
Vicky, multa sanatate Mayei! Si Nicholas e inca racit dar e pe ultima suta de metri, sa speram ca pana weekendul viitor la botez ii va trece de tot. Si mie la fel!
Si noi avem o periaoda mai maraita, daca pana acum nu stiam ce-i aia leganat in barte, ei bine, de 2 zile ma plang de febra musculara! Eu sper sa fie asa marait doar din cauza racelii.
Kimmy, inca nu ne-am gandit daca sa-i luam leagan sau nu, dar m-ai pus pe ganduri. Ma sfatuiesc cu sotul si te anunt zilele astea daca luam si noi sau nu. Multumesc mult de oferta!
Ileanna, distractie placuta la botez! Asteptam poze! Ce rochie ai ales pana la urma?
Oanasm, sa treceti cu bine de puseu!
Cris, ma bucur ca ai scris, chiar ma intrebam ce mai faceti.
Mada, eu am abonament la o editura care-mi trimite prin posta retete de toate felurile, cu poze de f buna calitate, la cum arata mancarea si cum se prepara. Ce zici, sa incerc sa fac poze si sa trimit la mailul comun? Ce bine era daca as fi avut un scanner, dar n-am...
Diarux, ei, cum e cu Galaforul? eu il iau deja de o saptamana si eu asa zic ca functioneaza...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

PREZENT!!!
Ileanna, am fost in Bora Masii. Numa tampenii fac, nu ma mai duce capu. Sa va zic ce-am patit zilele astea. M-am dus dimineata fuguta sa duc dosaru de indemnizatie cat a stat mama cu Filip. Si evident ca nu era tocmai in regula desi am puricat bine. Pe adeverinta de la birou imi trecuse 2008 in loc de data intreaga. Si nu mi-au acceptat dosaru. Am zis: stati ca sun sa intreb, asta ca nooooooooooo! Io nu modific nik in fata ei ca e fals in acte. Si am iesit cu coada intre picioare si m-am dus acasa ca nu mai aveam timp sa merg la birou ca trebuia sa-l preiau pe Filip. Pe la pranz ies cu Filip sa platesc rata la banca. Acolo surpriza! Usa rotativa. Cum intru nene io cu carutu in banca. Si stupid me zic sa incerc cu usa rotativa. Nu va zic ca era sa ramanem acolo ca in vitrina. Ma chinui sa dau inapoi sa nu ramanem naibii de expozitie si ma vede casierita si imi face semn sa intru pe usa de pe lateral pt persoane cu handicap. Duuuuuh, puteam io sa ma uit sa vad daca nu mai e o usa??? Nu bre ca nu ma duce capu. Intru intr-un final in banca si intreb de un bancomat, ca io trebuia sa scot de pe card ca sa pot plati rata, la asa artificii am ajuns cu banii astia lua-i-ar banca sa-i ia! Imi face semn ca e afara bancomatu. Il las pe Filip inauntru (care slava DD dormea) si ies sa scot bani. Si imi zice tranzactie anulata. Io incerc iar, acelasi rezultat. Mai incerc odata si iar imi anuleaza si ma mai si roaga politicos sa scot cardu ca mi s-au epuizat cele 3 incercari de PIN. Cum puii mei am tastat de 3 ori PINu gresit???? AAAA stiu... pt ca dobitocu de bancomat nu zicea PIN incorect ci tranzactie anulata si ma gandeam ca patesc ca si cu cardu lu barbacmiu cand mi-a zis frumusel ca nu se poate efectua tranzactia si sa revin, da nemernicu a scos banii. Booooon... intru jenata in banca si zic: stiti, mi-a blocat cardu ca am testat PINu gresit. Si incercam sa-i explic ca nu io-s dusa cu pluta ci bancomatu ca nu mi-a zis ca e incorect. In mom ala toate operatoarele imi zambeau cu mila. Io explicam la casierita ca io nu stiam exact PINu da stiam sigur ca-s doo variante. Ori optezci si.... Si m-am oprit ca mi-am dat seama ca dau PINu la toata banca. Imi venea sa ma duc sa-mi dau foc la par. Ma cheama o operatoare draguta sa vedem cum rezolvam ca norocu a fost ca nu mi-a oprit cardu in bancomat. Si suna femeia la sucursala sa intrebe ce sa faca. Ma intreaba numele mamei dinainte de casatorie. Io il dau pe-al meu. Si foarte convinsa ca am zis ce trebe. Normal ca la telefon ii zice respectiva ca nu e in regula. Ma intreaba inca odata. Io tot asta zic. Ma intreaba ce nume am completat pe formular la parola uitata. Io: care formular? Cand ati facut cardu zice. "Nush" zic io. "am completat ce scria acolo. Si XXX e numele mamei inainte de casatorie? In momentu ala mi-a picat fisa. Si zic nu, asta e al meu, ce fasola sunt. Imi cere bolintinu, io ma duc sa-l scot din buzunaru caruciorului ca acolo il pusesem cand am plecat de acasa. Da da, asa credeam io, am luat doar cartea de alegator. I-o dau pe aia, tipa zambeste. Reuseste intr-un final sa-mi deblocheze cardu. Slava DD zic in gand ca daca nu reusea nu puteam plati rata si era si data scadenta. Ma duc la casierie sa platesc rata care e in euro si imi cere buletinu pt schimb. Io iar dau cartea de alegator si imi zice tanti ca pot sa ma spal pe cap cu ea (evident ca n-a zis asa, da io as fi zis asta in locu ei la cat de goala eram la mansarda). Si evident ca am facu kktu praf si a trebuit sa revin sa platesc.
Deci io credeam ca-s povesti ce ziceti voi cu lasatu de memorie, cu mobilu bagat in frigider etc. Si uite cum se face Mandea de kko la banca. Bai io crek n-ar mai trebui sa ies din casa pana la majoratu lu Filip ca o iau pe ulei rau.
Sa va mai zic si de botez? Ca m-a pus naiba sa fiu moale si sa accept sa facem bairam, io care voiam sa facem doar cu nasii si parintii si apoi acasa. Si evident ca nu-s in stare sa organizez nik. Vorbisem cu tatal unei prietene care e preot sa ni-l boteze el pe Filip. Il sun aseara si imi spune ca nu poate sambata viitoare ca e plecat. Sa cada ceru pe mine ca am dat acont la restaurant si am dat si sfoara in tara. Zic: lasati, ne descurcam noi. Omu dragut: va botez fetita cand o fi. Bun bun si cu Filip cum ramane? Il botezam si pe el tot atunci can i-o incapea numa picioru in cristelnita si l-o injura pe popa "mancati-as, vezi ca se pateaza shuzii de la apa" (daca nu stiti ce-s aia shuzi ca explic). Ii zic lu barbacmiu ca tre sa cautam biserica. Azi urma sa ne intalnim cu DJu. Il sun si imi zice si asta ca e plecat la bucuresti si ca imi da alt numar ca el nu poate. Sa-mi tai venele cu lingurita si nu alta. Ne intalnim cu astalalt si ne zice 250 euro What????? Asta care ne refuzase a zis 250 lei dar evident ca nu se mai punea la socoteala intelegerea cu primu. Sotu ii zice bre... e prea mult pt 6 ore. Asta "numa atat?" Sotu: "pai ce vrei nunta? Daca era dupa mine puneam de-o friptura si gata" Si ne lasa la 150 euro si sa dam acont. Ma uit la Vlad, el la mine. "Ai luat portofelu? Nu. Tu? Nici io." Booon se duce sa caute un bancomat si se intoarce cu 150 lei si zice :asti-as toti. Eram fii ploii. Deci noi avem sapt viitoare botezu, nu stim la ce biserica, DJu l-am luat ca n-aveam de ales, nasa abia a venit de pe vas si n-a cumparat nik si a zis sa iau io daca imi place ceva ca ea n-a avut cand, si avem toate sansele sa iasa o adunatura de rude plictisite care abia asteapta sa se termine Ca sa nu va mai zic ca avem toate cardurile goale, si toate sunt de credit nu de economii, deci datorii la banca garla. Da sa treaca si asta.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! Cu buna seara de la Bistrita!

cu dedicatie speciala pentru toate mamicile on line si nu numai www.youtube.com/watch?v=9xz5eQIz2po&feature=related" target="_blank">nicu alifantis si una si mai super www.youtube.com/watch?v=g-M-EycryeY&feature=related" target="_blank">aici

Sa-mi spuneti daca va place! Sa stiu daca va mai dedic si altele!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

bujo, stiu ca nu e de ras, dar totusi am zambit nitel ca ai fost simpatica! Si ce bine ma regasesc si eu,... cred ca ultimul neuron ramas in viata mi la luat Stefan si cu Matei cred ca o sa am mult de indurat dar ne revenim noi!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

DIA da m-am inscris la fara frecventa..ma duc numai sambata si duminica! weekendul asta a inceput dar nu am apucat sa ma duc azi..si nici maine nu am cum k nu am cu cine sal las pe bebe, dar saptamana viitoare ma duc k si-a facut Fat-Frumos cerere de program, sa fie liber in weekend! El e manager la McDonald's si au cate 2 libere pe saptamana, in orice zi...fie k e in timpul saptamanii fie k e weekend! Am o groaza cand ma gandesc k tre sa ma duc la scoala...oameni noi...eu sunt mai timida si ma ingrozesc schimbarile astea bruste
ESTRELLA

Pupix to all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Estrella, Adriana multumim.

Adriana, sigur va trece pana wk viitor, ca stii zicala cu guturaiul bine tratat, 7 zile si-ai scapat . sa treaca mai repede.

Bujo, tu ai avut o zi EXTREM de proasta. ca sa iasa bine botezul.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput